wracam z banicji :fuckyeah
niestety niespodziewanie zepsuł mi się komp i nie mam tamtego wykresu, to też wypadam z challengu
GL everyone
wracam z banicji :fuckyeah
niestety niespodziewanie zepsuł mi się komp i nie mam tamtego wykresu, to też wypadam z challengu
GL everyone
Napisane przez erefkey
wracam z banicji :fuckyeahniestety niespodziewanie zepsuł mi się komp i nie mam tamtego wykresu, to też wypadam z challengu
![]()
GL everyone
Ja jestem caly czas b/e. Moze zrobimy nowy challenge?
Ja jestem chętny, jak umówimy się na profit 50BI. Nie widzę sensu siedzieć tak długo na NL10.
coś tu umarło ostatnio, a kałczuku jeszcze duuuuużo zostało, a robić nima komu ♠_mad:
erefkey, Ty się zwolniłeś w końcu z kopalni?
Może zostań chociaż na stanowisku kierowania zasobami ludzkimi na ćwierć etatu i wywal z wątku wykresów leni na chorobowym którzy wykresu w tym miesiącu nie wstawili bo zus się za nich płaci, a my musimy kopać za nich i burdel się robi
EDIT:
W wątku z wykresami zrobiłem ranking (ostatni post) i prośbę o przyznanie się kto już z nami nie pracuje
dobrze Paavv, będę kierował dalej kopalnią chociażby dla jednej osoby, która że tak przeklnę niemiło, zapierdala :sdrink
Na dniach wrzuce swój wykres, wywale z listy tych którzy w czerwcu nie dali wykresu i zobaczymy w ile osób się w ogóle bawimy jeszcze.
obawiam sie, ze wykresy, ktore chcialbys zobaczyc po odfiltrowaniu sa z przed 25go... =/