Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

50 BI na NL10-50

374 Posty
58 Użytkownicy
0 Reakcje
25.5 K Wyświetlenia
magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez lorpio
Kiedy kolejny challeng ?? jestem chętny do podobnego challengu. Teraz już troszkę późno żeby dołączyć :/

Tez jestem za, ten pewnie skonczy sie na dniach (pozdro Sobol :D), tyle, ze kolejny proponowalabym wydluzyc do 100BI..

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301
Oldschool Grinder

na dniach się nie skończy bo dostałem ostro po piź.... (kilkanaście Bi w plecy) :rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat
lorpio
Oldschool Grinder

100 bi jest już niezłym wyzwaniem :D :D w takim razie czekam na zakończenie obecnego :fdrink

Odpowiedz
Cytat

no ja przed chwila -5Bi w 30 min - normalnie parodia przerwa do wieczora bo już zacząłem po stracie 4 grać b-game :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
imfar Autor wątku
imfar
Oldschool Grinder

Znikam na jakiś tydzień od kompa, więc jakby ktoś w tym czasie strzelił te 50BI, to trzeba będzie chwilkę poczekać na kasę moja i veidtową. Yo

Odpowiedz
Cytat
SJS
SJS
Elite Grinder

Jeżeli już ktoś dobije do 50BI proszę zwycięzcę o info przez priv. Ja już raczej nim nie będę :f_frown:.

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

Ja dzisiaj uzupełnie wykres blo jeszce nie wkleiłem - nie było mnie do wczoraj wieczorem a teraz nie mam mozliwości wkleić.

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301
Oldschool Grinder

Chciałem uroczyście poinformowac,że dziś rano przekroczyłem granice 50 BI _cool: _cool: _cool: _cool: _cool: _cool: _cool: :fuckyeah

Graf wrzuciłem w watku z grafami. Jak ktos bedzie chciał przejrzec dokładniej moja baze to nie ma sprawy.

Mój nick starsowy to : Sobolinho44
Skrill: Sobolekpro@wp.pl

Odpowiedz
Cytat
Donikk
PokerStrategist

Gratki Sobol ;) jednak nie jesteś taki BE jak mówiłeś :P.

Odpowiedz
Cytat
magda25uk
Oldschool Grinder

Gratki :D
Tak z ciekawosci, ile z tych rak grales na nl10 a ile wyzej?
Kaske wysle wieczorem..

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

Równiez graty.
Mysle że od pierwszego tygodnia byłeś faworytem dla wiekszości więc ludzie nie są zaskoczeni

Jakbym mógł cie prosić to fajnie by było jakbyś dał znać za jakiś czas kto zapłacił a kto nie (skoro ma ruszyc 100 BI challenge to fajnie jest wiedzieć jak się pierwszy zakończył )
Zaraz wyśle kase

edit:
poszło

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301
Oldschool Grinder

w wątku z wykresami wkleiłem wszystkie gry jakie grłałem podczas challenge'u. Nl10 nie gram wcale praktycznie. Gram Nl50 a po cashoucie grubszym musiałem zejsc na Nl25. Nl10 tylko chyba jedną sesje zagrałem.

Odpowiedz
Cytat
Kady82
PokerStrategist

Sobol - pros, nice , gratz :D

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Graty dla zwycięzcy i uczestników ! Mam akurat wolne 10$ - kiedy next czelencz ??

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK
Oldschool Grinder

Gratulacje :)
Kasę wyślę dopiero w niedziele na PS o ile nie jest to jakiś duży problem ;)

Odpowiedz
Cytat
kaarols
PokerStrategist

nice, gratulacje :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Thinloth
Oldschool Grinder

Poszło na P*. Gratuluję!!!

Odpowiedz
Cytat

nice :sdrink kasę wysyłam na p*

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez magda25uk

Napisane przez lorpio
Kiedy kolejny challeng ?? jestem chętny do podobnego challengu. Teraz już troszkę późno żeby dołączyć :/

Tez jestem za, ten pewnie skonczy sie na dniach (pozdro Sobol :D), tyle, ze kolejny proponowalabym wydluzyc do 100BI..

nie no chyba jak ktos ugra te 100BI to juz bedzie cisnal setki ;)

Ja bym chetnie wzial udzial w part2 obecnie gram PLO25, mam nadzieje ze dopuscicie omejhowca ;)

Odpowiedz
Cytat
socosoco
Oldschool Grinder

gratulacje!

niezly wynik, kasa poszla na starsy

Odpowiedz
Cytat