Napisane przez lorpio
Kiedy kolejny challeng ?? jestem chętny do podobnego challengu. Teraz już troszkę późno żeby dołączyć :/
Tez jestem za, ten pewnie skonczy sie na dniach (pozdro Sobol :D), tyle, ze kolejny proponowalabym wydluzyc do 100BI..
Napisane przez lorpio
Kiedy kolejny challeng ?? jestem chętny do podobnego challengu. Teraz już troszkę późno żeby dołączyć :/
Tez jestem za, ten pewnie skonczy sie na dniach (pozdro Sobol :D), tyle, ze kolejny proponowalabym wydluzyc do 100BI..
100 bi jest już niezłym wyzwaniem
w takim razie czekam na zakończenie obecnego :fdrink
no ja przed chwila -5Bi w 30 min - normalnie parodia przerwa do wieczora bo już zacząłem po stracie 4 grać b-game
Znikam na jakiś tydzień od kompa, więc jakby ktoś w tym czasie strzelił te 50BI, to trzeba będzie chwilkę poczekać na kasę moja i veidtową. Yo
Jeżeli już ktoś dobije do 50BI proszę zwycięzcę o info przez priv. Ja już raczej nim nie będę :f_frown:.
Ja dzisiaj uzupełnie wykres blo jeszce nie wkleiłem - nie było mnie do wczoraj wieczorem a teraz nie mam mozliwości wkleić.
Chciałem uroczyście poinformowac,że dziś rano przekroczyłem granice 50 BI ♠_cool: ♠_cool: ♠_cool: ♠_cool: ♠_cool: ♠_cool: ♠_cool: :fuckyeah
Graf wrzuciłem w watku z grafami. Jak ktos bedzie chciał przejrzec dokładniej moja baze to nie ma sprawy.
Mój nick starsowy to : Sobolinho44
Skrill: Sobolekpro@wp.pl
Gratki
Tak z ciekawosci, ile z tych rak grales na nl10 a ile wyzej?
Kaske wysle wieczorem..
Równiez graty.
Mysle że od pierwszego tygodnia byłeś faworytem dla wiekszości więc ludzie nie są zaskoczeni
Jakbym mógł cie prosić to fajnie by było jakbyś dał znać za jakiś czas kto zapłacił a kto nie (skoro ma ruszyc 100 BI challenge to fajnie jest wiedzieć jak się pierwszy zakończył )
Zaraz wyśle kase
edit:
poszło
w wątku z wykresami wkleiłem wszystkie gry jakie grłałem podczas challenge'u. Nl10 nie gram wcale praktycznie. Gram Nl50 a po cashoucie grubszym musiałem zejsc na Nl25. Nl10 tylko chyba jedną sesje zagrałem.
Gratulacje
Kasę wyślę dopiero w niedziele na PS o ile nie jest to jakiś duży problem
Napisane przez magda25uk
Napisane przez lorpio
Kiedy kolejny challeng ?? jestem chętny do podobnego challengu. Teraz już troszkę późno żeby dołączyć :/Tez jestem za, ten pewnie skonczy sie na dniach (pozdro Sobol :D), tyle, ze kolejny proponowalabym wydluzyc do 100BI..
nie no chyba jak ktos ugra te 100BI to juz bedzie cisnal setki
Ja bym chetnie wzial udzial w part2 obecnie gram PLO25, mam nadzieje ze dopuscicie omejhowca