Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

50 BI na NL10-50

374 Posty
58 Użytkownicy
0 Reakcje
25.6 K Wyświetlenia

Opuszczam pokerstars i zooma.
Dodatkowo wywaliło mi kolejny raz bazę danych. Także, jeżeli chodzi o challange, to miałem już około 3200bb, jednak nie mam jak tego udowodnić, ostatni screenschoot, który umieszczałem w wątku to ~2800bb. Mam nadzieje, że chłopaki(i dziewczyny) zgodzicie się, abym mógł kontywnuwać challange od ostatniej aktualizacji.

Odpowiedz
Cytat
imfar Autor wątku
imfar
Oldschool Grinder

Jakoś nie specjalnie chce mi się myśleć o następnym challenge jak ten jeszcze nie jest skończony i nie wiadomo jak to wypadnie (uczciwość, wypłacalność, jakieś inne wnioski związane z różnicą limitów i zmienianiem ich).

Yoozel, zrób nową bazę, napraw starą, łorewa. Wykres ma mieć wszystkie handy i nie widzę tu miejsca na wyjątki, tym bardziej że starsy wysyłają historię rozdań.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez imfar
Yoozel, zrób nową bazę, napraw starą, łorewa. Wykres ma mieć wszystkie handy i nie widzę tu miejsca na wyjątki, tym bardziej że starsy wysyłają historię rozdań.

Dokładnie. Robisz nową bazę, bierzesz historię od Starsów i jedziesz.

Świetna robota z wykresami, boxer! _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
socosoco
Oldschool Grinder

no wykresy zajebiste _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Moge im napisac maila, zeby wyslali mi droga elektroniczna moja HH ?
KK, poszedł mail. Mam nadzieje, ze wszystko odzyskam. ;))

Dziękujemy za wiadomość.

Twoja prośba o nadesłanie historii rozdań jest w trakcie realizacji. Skompletowanie wszystkich rozdań może potrwać do 24 godzin.

W przypadku dalszych pytań prosimy o ponowny kontakt.

Pozdrawiam,

Grzegorz
Obsługa Klienta PokerStars

Odpowiedz
Cytat

bokser wykresy 1 klasa - wymiatają normalnie :D

szkoda, że bb/100 nie utrzymałem bo ogromny tilt sie wkradł na 2 dni ( standard niestety :ayfkm: ) dobrze ze najwiecej straciłem na nl 100 xD

44 open utg+1 call 3 bet mp2 F 779 c/c T 9 push prrzeciwnik call i pokazał qq xD - :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Hayerrana
PokerStrategist

minal tydzien a dopiero zwrocilem uwage ze szalony yoozel zrobil 45k rak w tydzien - wychodzi mi ze tak grajac mozna miec SN na nl10 _o: - do SN bedzie cos kolo170k na miesiac - maniak :)
nikt o tym nie pisal a to chyba nie jest norma :D

przeczytalem juz wyzej ze nie mozna wrzucac dwoch wykresow i jasne zeby nie bylo kretactwa to rozumiem
nie przewidzialem jednak ze bede gral na dwoch platformach,a teraz hm pokazuje mi dwoch ludkow i nie wiem jak polaczyc ich wykresy w wykres jednego, macie jakis pomysl?

chyba ze sie nie da to wrzuce ten gdzie mam wiecej bb i tyle

widze ze na wygrana szans juz wielkich nie mam :) ale chcialem pobawic sie do konca

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

ja też zaczynam grac na wóch roomach jednoczesnie
W PT3/ PT4 mozna połaczyc dwa profile w jeden - mysle ze tak samo mozna zrobić w HM.
I zakładam że nikt nie ma nic przeciwko (bede grał nl20 w euro + nl25 $)?

A jeż4eli nie dasz rady to wrzuc dwa wykresy ale w jednym poście 0- nie otwieraj nowego tylko obecny zedytuj (o ile inni nie widzą problemów)

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK
Oldschool Grinder

Napisane przez Hayerrana
minal tydzien a dopiero zwrocilem uwage ze szalony yoozel zrobil 45k rak w tydzien - wychodzi mi ze tak grajac mozna miec SN na nl10 _o: - do SN bedzie cos kolo170k na miesiac - maniak :)

przeczytalem juz wyzej ze nie mozna wrzucac dwoch wykresow i jasne zeby nie bylo kretactwa to rozumiem
nie przewidzialem jednak ze bede gral na dwoch platformach,a teraz hm pokazuje mi dwoch ludkow i nie wiem jak polaczyc ich wykresy w wykres jednego, macie jakis pomysl?

widze ze na wygrana szans juz wielkich nie mam :) ale chcialem pobawic sie do konca

W HM możesz stworzyć alias i połączyć te 2 nicki.
Jeśli jednak korzystasz z PT to podejrzewam że też taka opcja się gdzieś znajdzie.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Hayerrana

Zbieram w ten sposob na psychiatre .<rozklada rece> :P

Odpowiedz
Cytat
imfar Autor wątku
imfar
Oldschool Grinder

Jak dostałem doomswitcha i rezygnuję. Kasę wypłacę po zakończeniu. Yo

Odpowiedz
Cytat
socosoco
Oldschool Grinder

juz niewazne

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

50 BI na NL10-50 Wykresy
Sobol jestem pod wrażeniem.
Tylko jedna rzecz mi się nie zgadza. W tym temacie: Jak szybko uciekliście z Nl2? 19 lipca pisałeś że zrobiłeś 13,5 BI na nl2 a na wykresie , gdzie są filtry wymnienione jest tylko że od 09 lipca
Możesz to wyjasnić a najlepiej wkleić wykres żeby były widoczne z wymaganych limitów- NL10-50 ?

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301
Oldschool Grinder

powiedz co Ci sie nie zgadza? zwróciłes uwage na nicki i na roomy na obu wykresach? Swoją gre gram na Party(WPT Poker) a te NL2 to na Starsach, przeciez nie ma NL2 SH na Party

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

Dzięki
Teraz by wszystko ok. I nie zwróciłem uwagi na konta
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
Hayerrana
PokerStrategist

Napisane przez ArcadiusK
W HM możesz stworzyć alias i połączyć te 2 nicki.
Jeśli jednak korzystasz z PT to podejrzewam że też taka opcja się gdzieś znajdzie.

big tnx
heh, widzialem to wczesniej i zastanawialem sie do czego to moze byc :)

edit:

albo mnie sie zdaje albo dzrkcz ma dwa wykresy co nie pasuja do siebie a sa z tego samego okresu, sory jezeli sie myle moze mnie ktos poprawi

zajrzalem na swoj wykres i okazalo sie ze tez sie nie zgadza, jarnelem sie dopiero ze zle filtry mam... :facepalm:

pozdro
widze ze niektorzy niezle niszcza
.

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

dzrkcz
napisz mi ile masz wynik całkowity i po ilu rekach bo nie jestem wstanie odczytać tego z twoich wykresów

Odpowiedz
Cytat
socosoco
Oldschool Grinder

no faktycznie teraz sie przyjrzalem dokladnie i wykresy sie roznia
2 dni temu zauwazylem ze HM mi nie liczy wygranych/przegranych stackow (opisywalem to w pomocy technicznej) w kazdym badz razie drugi wykres to nowa baza w postgres i rece tylko z lipca takze to jest dobry wykres (zalozylem nowy temat w pomocy technicznej gdyby ktos mogl pomoc

Spoiler

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=263376

)

Odpowiedz
Cytat

nie jestem faworytem w challenge

ale w ten weekend nie wiem czy wrzuce update bo cisne do Pragi i bede tez zmienial kompa i nie wiem jak tam z netem bedzie

Odpowiedz
Cytat
lorpio
Oldschool Grinder

Kiedy kolejny challeng ?? jestem chętny do podobnego challengu. Teraz już troszkę późno żeby dołączyć :/

Odpowiedz
Cytat