Gratulacje, $ wyłałem na P*
Ode mnie rowniez kaska juz poszla, gratki jeszcze raz
To kiedy ruszamy z wyscigiem do 100BI??
Chyba by wypadalo poczekac zeby sie ten caly woodstock skonczyl, coby wszyscy zainteresowani wrocili..
Ktos wie kiedy ta impreza dobiega konca??
Pisze się na challange 50 albo 100bi ale tylko jak zwiekszymy sidebet do 20-50$ żeby było o co grać
Nie chce mi się całego tematu przeglądać, więc spytam-ile czasu zajęło zdobycie tych 50 BI?
Napisane przez Sobol6301
Chciałem uroczyście poinformowac,że dziś rano przekroczyłem granice 50 BI ♠_cool: ♠_cool: ♠_cool: ♠_cool: ♠_cool: ♠_cool: ♠_cool: :fuckyeahGraf wrzuciłem w watku z grafami. Jak ktos bedzie chciał przejrzec dokładniej moja baze to nie ma sprawy.
Mój nick starsowy to : Sobolinho44
Skrill: Sobolekpro@wp.pl
Graty
Ja wyślę w poniedziałek na Skrillu.
Napisane przez Mienso24
9 lipca ruszylismy
więc 50 BI w 3 tygodnie? Piszę się na kolejny challenge! :sdrink
a ja sie przenosze na Starsy bo na WPT mi sie First depo skończył . Ciekawe jak tu mi bedzie szło
Napisane przez Sobol6301
a ja sie przenosze na Starsy bo na WPT mi sie First depo skończył . Ciekawe jak tu mi bedzie szło![]()
daj nick na starsach, podeśle kase bo dopiero wróciłem, GW za wynik
Napisane przez Sobol6301
nick na Starsach: Sobolinho44
wyslalem z nicka Pol...... na starsach przed chwilka
gratulacje
--
co do challenge to imo za krotki
Challange był 50BI dla NL10 czyli dla NL50 10BI? To co to za wyzwanie? Trzy dni gry? Czy zdobyłeś 50BI z NL50? Jak już robić challenge to musi być jeden poziom.
Czytałam pierwszy post w temacie i piszecie tam że przedział to NL10-NL50, więc jak ktoś gra NL10 to musi ugrać 5000bb czyli 500$, jak wejdzie limit wyżej to od nowa ma ugrywać te 5000bb? Dlatego mówię że na NL10 5000bb = 1000bb dla NL50. Matematyka.