Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

10bb/100 na zNL2 (500k rozdań)

70 Posty
22 Użytkownicy
266 Reakcje
17.4 K Wyświetlenia
alofo132
Poker Player

Napisane przez Pietrenko

Napisane przez manganian
Ciekawe jakie IQ ma Panmorz czy jak mu tam...
Obstawiamy. Cały bankroll (2,07$) na... (nie napiszę, bo się obrazi). Tak majo ci z IQ poniżej...

Duże jak grał na NL25.

Potęguje to fakt iż dla niego była to piaskownica.

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg
Poker Player

Nie no jak gość wrzuca Tigera Bonzo to albo trolluje, albo to Tiger :D

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Napisane przez tastyfish
Ateiści najinteligentniejszą grupą światopoglądową - badania 137 krajów [1]

szkoda palcow by sie w to zaglebiac ,
te wyniki nie mowia tego co bysmy chcieli i nie znacza tego co bys chcial :) zmiennych jest od h i ciut ciut

Odpowiedz
Cytat
tastyfish Autor wątku
tastyfish
Legacy Member

Napisane przez Heissenbberg
Nie no jak gość wrzuca Tigera Bonzo to albo trolluje, albo to Tiger :D

Nie sądzę, żeby Bonzo był w stanie crushować NL2.
Nie sądzę również, żeby inteligentni użytkownicy tego forum dali się złowić. Jeden z wypowiadających się w tym temacie osiągnął nawet 150 w jakimś gówno-teście. To odpowiednik co najmniej 100 w prawdziwym życiu.

Po prostu lubię twórczość Tigera. Rapuje o problemach, z którymi się borykam.
Użytkownik Dziobo retorycznie pyta, po co mój czelendż jest.
Uż Krznow wyjaśnia mnie wykładem niejakiego Testovirona.
Uż. xSniFF popisuje się docinką najwyższych lotów.
Uż. duff2511 zdradza magiczny sekret na trafianie seta z szóstkami, a uż. Kamzak zauważa przytomnie, że takiego seta można trafić na boardach z szóstką.

Odpowiedz
Cytat
rafalos890
Legacy Member

Ej, ja ogladalem Rick and Morty i pocinam sobie NL10, co musze zrobic zeby wjechac NL16 i prosze o powazne odp, nie jakies trollowanie, ze musze wykonywac prace poza stolami i miec odpowiedni bankroll.

Odpowiedz
Cytat
KrzNow
PokerStrategist

Napisane przez rafalos890
Ej, ja ogladalem Rick and Morty i pocinam sobie NL10, co musze zrobic zeby wjechac NL16 i prosze o powazne odp, nie jakies trollowanie, ze musze wykonywac prace poza stolami i miec odpowiedni bankroll.

Sprawa jest prosta. Aby wjechać na NL16 pocinając sobie NL10 musisz mieć jaja. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
rafalos890
Legacy Member

Napisane przez KrzNow

Napisane przez rafalos890

Sprawa jest prosta. Aby wjechać na NL16 pocinając sobie NL10 musisz mieć jaja. Pozdrawiam

Vegeta, myslalem, ze jako zbior przypraw cos tam sie znasz na okolokulinarnych tematach, ale widac niekoniecznie, bo mam 10 swiezych jaj w lodowce i nic mi to nie dalo. A prosiłem bez trollowania ;/

Odpowiedz
Cytat
ShakeMeDown
PokerStrategist

Ciekawe jakie IQ ma Victor... I kutange

Odpowiedz
Cytat
tastyfish Autor wątku
tastyfish
Legacy Member

Dobra, koniec tego śmietnika. Od tej pory w moim temacie udzielać się mogą tylko użytkownicy z IQ 120+.

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Napisane przez tastyfish
Dobra, koniec tego śmietnika. Od tej pory w moim temacie udzielać się mogą tylko użytkownicy z IQ 120+.

no co ty ! zero vaslue od gosci z iq mniejszym nim 126 !:coolface:

Odpowiedz
Cytat
bikmak99
PokerStrategist

Jestes bardzo inteligentnym czlowiekiem - IQ 130. To znacznie ponad poziom playerpoola nl2. W tym wlasnie tkwi szkopul. Twoj slaby winrate na tym limicie wynika z ograniczenia umyslowego playerpoola z ktorym sie mierzysz. Poprostu nie jestes w stanie znizyc sie do ich poziomu myslowego. Recepta jest prosta - nl50 tam bedziesz mogl w pelni wykorzystac swoj potencjal.

Odpowiedz
Cytat
tastyfish Autor wątku
tastyfish
Legacy Member

Musiałbym stosować bardzo agresywny bankroll management. 1.25 buyin na stawki.
Dobra, panowie, żarciki się skończyły.
Od tej pory mój temat otwarty tylko dla tych, którzy przeszli pozytywnie weryfikację.
Prawdziwy test, który zweryfikuje was cwaniaczki, co myślą, że są elitą umysłową, bo mają 3bb/100 na NL25 FR, grając 12/9.

TEST

Odpowiedz
Cytat
HandSmither
Oldschool Grinder

Mi wykrywa wirusa jak to otwieram

Odpowiedz
Cytat
tastyfish Autor wątku
tastyfish
Legacy Member
Odpowiedz
Cytat
duff2511
PokerStrategist

via Imgflip Meme Generator

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

heheh, jest moc!

Odpowiedz
Cytat
manganian
Oldschool Grinder

Ja robiłem test jeszcze jako dziecko w TVN. Wielki test IQ Polaków i wykręciłem 135 IQ. Nie wiem jednak na ile, ale myślę, że na 100 hands.

Rick i Morthy to podstawa szkoleniowa, ale oglądać nie znaczy rozumieć.

Na serio wiadomym jest, że czynników jest multum. Efekt motyla ma znaczenie. Zacznynasz sesję 3 sekundy pózniej i będziesz miał inne spoty z innymi graczami. Wynik inny. Mindset inny itp.

Jak zagrałem kilka rąk na NL100 to znaczy, że mam IQ 170+?

Odpowiedz
Cytat
bigabing123
Poker Player

Przez przypadek trafiłem na tego posta
Trochę w tym poście strasznie ,trochę komicznie , ale do meritum,
aby nie sugerować się tylko tym postem ,bo myślałem ,że sobie najzwyczajniej w świecie jaja robisz , w bólu i cierpieniu przeczytałem większość twoich wypowiedzi od 2016 kiedy to też zaszczyciłeś swoją osobą użytkowników tego forum, i powiem szczerze ,że styl twoich wypowiedzi w żaden sposób nie wskazuje na osobę o ponadprzeciętnej inteligencji, a raczej na egocentrycznego buca przeświadczonego o własnej wyjątkowości z wybujałym ego.
BTW
w 2016 pisałes że chcesz nauczyć się grać wstawiając rozdania z nl2 a pod koniec 2018 robisz challenge 500k hands na nl2, osoba z twoim ponadprzecietnym ilorazem inteligencji po tych dwóch latach taki challange to powinna robić co najmniej na nl100+. Więc zamiast mentalnie bryndzlować się swoją wielkością, i pisać jakieś bzdety ,spożytkuj ten czas na coś godnego tak wybitnej osoby jak ty. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Napisane przez bigabing123
przeczytałem większość twoich wypowiedzi od 2016 kiedy to też zaszczyciłeś swoją osobą użytkowników tego forum, i powiem szczerze ,że styl twoich wypowiedzi w żaden sposób nie wskazuje na osobę o ponadprzeciętnej inteligencji, a raczej na egocentrycznego buca przeświadczonego o własnej wyjątkowości z wybujałym ego.

ups , mistrzu(tastyfish) to ty tak na serio ? dalem sie nabrac ?
bron sie !

Odpowiedz
Cytat
tastyfish Autor wątku
tastyfish
Legacy Member

Jak do tej pory nikt mnie jeszcze nie przebił w duńskim teście.
Szczekacze przychodzą i odchodzą, a ja dalej jestem nr 1 z wynikiem 130.

Odpowiedz
Cytat