Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL100 do 2020 r.

4 Posty
3 Użytkownicy
14 Reakcje
2,844 Wyświetlenia
themazur89

Witam wszystkich, jestem 29 letnim gościem, mężem i ojcem już  W poksa z przerwami gram od dawna, mniej więcej od 2010, na studiach była z tego jakaś extra kasa ale jakoś mega poważnie nie traktowałem tego zajęcia, mało dyscypliny, przykładania się do nauki itp. Teraz mindsetowo jest bardzo dobrze, mam pracę, robię to co lubię, zajmuje się sportem w swojej gminie.
Poker będę traktował jako dodatkowe źródło dochodu a bloga jako motywacje do nakreślonych sobie celów, chcę poznać nowe osoby by powymieniać się spostrzeżeniami, pograć sweet session itp. Obecnie gram nl10, w zasadzie shotuje. NL5 pokonałem w ok 10k rąk, wcześniej grałem NL25, ale było to kilka lat temu. Docelowo chcę grać minimum NL100, myślę, że to się uda. Poza pokerem tak jak wsponialem jestem szczęśliwym mężem i ojcem, słucham hip hopu, lubię obejrzeć dobry film, zimą gram amatorsko w tenisa stołowego, w sezonie letnim w ziemnego, w tych aspektach też chcę się rozwijać.
Poniżej wykres z NL5 (gram na PS) i shot z dziś na NL10. Odezwę się w tyg. Jak będę miał więcej czasu, trzeba ustawić cele na wrzesień i grać, uczyć się, rozwijać by spełniać swoje marzenia 

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
themazur89 Autor wątku
themazur89

NL5

shot nl10

BTW ile trzeba miec postow by zalozyc bloga, piszac pierwszego posta pisalem z mysla o blogu...

Odpowiedz
Cytat
mrozzu

Ładny wynik :f_thumbsup: Powodzenia.
Bloga możesz założyć mając co najmniej brązowy status.

Odpowiedz
Cytat
MTTPS

O ile nl100 w 2020r będzie jeszcze istnieć :f_cool:

Odpowiedz
Cytat