Pewnie jego IQ wynosiło więcej niż Twoje 130, więc pomyślał , że jego 53s jest lepsze niz Rakietki
lubie ten temat tak trzymaj opie, nie daj sie hejterom zazdroszczącym ci twojego IQ przekraczajacego 130
Napisane przez ErHB01
lubie ten temat tak trzymaj opie, nie daj sie hejterom zazdroszczącym ci twojego IQ przekraczajacego 130
Gwoli ścisłości moje IQ nie przekracza 130.
Równe sto trzydzieści.
to słabo

130 może nie wystarczyć na nl5, bo tam już grają same profesory z Ukrainy I Białorusi
Ale zdradzę Ci sekret, tylko nikomu nie wygadaj, bo to tajemnica. Jak z Windowsa usuniesz plik "system32", to na Starsach trafiasz zawsze seta z 66, trzeba tylko jeszcze wykonać 3 ruchy koliste myszką w prawą stronę. Także ten, windows->system32->usuń->opróżnij kosz i jedziesz z nimi
Napisane przez tastyfish
A na jakich boardach mniej więcej tego seta można trafić?
Na tych z szóstką
Napisane przez duff2511
to słabo
130 może nie wystarczyć na nl5, bo tam już grają same profesory z Ukrainy I Białorusi
![]()
Ale zdradzę Ci sekret, tylko nikomu nie wygadaj, bo to tajemnica. Jak z Windowsa usuniesz plik "system32", to na Starsach trafiasz zawsze seta z 66, trzeba tylko jeszcze wykonać 3 ruchy koliste myszką w prawą stronę. Także ten, windows->system32->usuń->opróżnij kosz i jedziesz z nimi
O stary, życie mi ratujesz.

Już miałem rzucać robotę dla grindu NL5, myślałem, że to tylko lekki downswing a tu jednak faktycznie coś ze mną nie tak. Wynik może być lekko zaniżony, bo właśnie wróciłem z nocki, ale chyba te 135 trzeźwym umysłem może bym wyciągnął?
Do autora - chłopie, nic nikomu nie musisz udowadniać. Miej sobie nawet i 20bb/100, to wszystko chuj. Mówisz, że nie masz kasy? Zrób bankroll ze 100$ (o ile jeszcze jakimś cudem nie masz) i ciśnij chociaż piątki - bez problemu dasz sobie radę, skoro miażdżysz playerpool NL2. Przeskok na piątki będzie niemal niezauważalny. Tak jak ktoś wcześniej pisał, NL2 jest tylko na rozruch, na zrobienie bankrollu, a nie na jebanie się przez pół miliona rozdań by udowodnić coś komuś na forum. Nie bądź Krakowiaczkiem
A to wielokrotne chwalenie się IQ 130 + pogarda dla polaczków zawistnych
jak widac w internecie wszyscy majo IQ 130+ 185cm+ wzrostu + penis over 20cm
Spoiler
tylko juz dowodów na to ostatnie lepiej tu nie wstawiajcie
Z darmowych testów jedyny wiarygodny jest na http://www.iqtest.dk/
Te wasze to sobie możecie wsadzić wiecie gdzie. Moja dobra rada, żeby potem nie było płaczu, że downswing na NL5 na 40 buyinów, a IQ 150 niby.
Napisane przez tastyfish
downswing na NL5 na 40 buyinów,
a ty co w wrozki wierzysz, nikt nie widzial downswingow 40 bi na nl5
bardziej downskill
Ja nie wiem kto by chcial 20+ cm kutange. Stanie ci taka jak ministrant zbiera na tace i już wszyscy wiedzą, bez sensu.
Ja bym chciał 25+, ale ja do kościoła nie chodzę.
O ile z IQ jestem zadowolony, bo tylko kilka procent ludzi ma więcej niż ja, to rozmiarem prącia nie szokuję, bo w tym departamencie jest niewiele ponad przeciętną.
Napisane przez tastyfish
Ja bym chciał 25+, ale ja do kościoła nie chodzę.
a, to szkoda
Ciekawe jakie IQ ma Panmorz czy jak mu tam...
Obstawiamy. Cały bankroll (2,07$) na... (nie napiszę, bo się obrazi). Tak majo ci z IQ poniżej...
Napisane przez KrzNow
od 0:18 Testo Cię wyjaśnił !!! Mówi co prawda o wykształceniu ale IQ można śmiało tu wcisnąć
![]()
Napisane przez manganian
Ciekawe jakie IQ ma Panmorz czy jak mu tam...
Obstawiamy. Cały bankroll (2,07$) na... (nie napiszę, bo się obrazi). Tak majo ci z IQ poniżej...
Duże jak grał na NL25.