Na początku myślałem że to zdjęcie jakiegoś głośnika
Jakim cudem taki sprzęt udało się wyrwać za 3k zł ?
Jesteś w SS czy sam ciśniesz ?
Powodzenia w dalszym crushowaniu
Na początku myślałem że to zdjęcie jakiegoś głośnika
Jakim cudem taki sprzęt udało się wyrwać za 3k zł ?
Jesteś w SS czy sam ciśniesz ?
Powodzenia w dalszym crushowaniu
Napisane przez lololoprzemek
W roli podsumowania hajsu który zarobiłem będąc fishem w smarcie
3$ 7$
Tournaments 2211 1 437
Actual results $123,00 $371,00
EV Chips 143 663 83 859EV Chips / game 64,98 58,36
EV ROI 6,22% 4,97%EV results (pre RB) $262,38 $387,71
Rake paid $530,64 $704,13
Rakeback $95,52 $126,74
EV results (post RB)$357,89 $514,46W następnym roku znajdą się tutaj jeszcze 15 i 30$ obiecuje.
Eloszka !
Myślałem że większy zarobek jest na tych spinach a ty 500 $ zarobiłeś w 3 miechy to szału nie ma a wszyscy tak te spiny reklamują. Bo wszędzie pokazują wykresy w chipsach ze spinów ale patrząc na 3$ i 7$ to szału nie będzie jeśli chodzi o zarobki. Nie traktuj tego osobiście tak tylko napisałem bo wszyscy się podniecają tymi spinami ale patrząc na ilość turniejów to pewnie na NL25 tyle by szło wygrać przy tylu rozdaniach.
Napisane przez lisek311
3$ 7$
Tournaments 2211 1 437
Rakeback $95,52 $126,74
EV results (post RB)$357,89 $514,46W następnym roku znajdą się tutaj jeszcze 15 i 30$ obiecuje.
Eloszka !
Myślałem że większy zarobek jest na tych spinach a ty 500 $ zarobiłeś w 3 miechy to szału nie ma a wszyscy tak te spiny reklamują. Bo wszędzie pokazują wykresy w chipsach ze spinów ale patrząc na 3$ i 7$ to szału nie będzie jeśli chodzi o zarobki. Nie traktuj tego osobiście tak tylko napisałem bo wszyscy się podniecają tymi spinami ale patrząc na ilość turniejów to pewnie na NL25 tyle by szło wygrać przy tylu rozdaniach.
1000 spinów grając 3 stoły uśredniając można zagrać w około 33 godziny to godzinówka wyszłaby 15$ więc chyba kurwa nie tak najgorzej jak na praktycznie trzecie stawki z tego limitu? Nawet licząc 2 stoły to masz 50 godzin i godzinówke 10$
Poza tym jak możesz porównywać nl25 z spinami 7$, bo co jeśli łatwiej znaleźć się i utrzymać na 7$ niż na nl25 co? Już nie mówiąc o tym, że wcześniej masz nl2, 5, 10, 16 a w spinach tylko 0.25, 1$, 3$
Zresztą co ja Cie będę przekonywał, siedź na cashu dalej, powodzonka.
Masz pewnie rację tylko w spinach duzo większa wariancja więc nie koniecznie może być tam 500$ w plusie
@jimmyjames30
grając 58 cev na 7 masz ~0,30$ na grę, też nie wiem skąd te 30 gierek/h, chyba, że co drugiej łapie wciskasz allina
Napisane przez Pirate9999
Na początku myślałem że to zdjęcie jakiegoś głośnikaJakim cudem taki sprzęt udało się wyrwać za 3k zł ?
Jesteś w SS czy sam ciśniesz ?Powodzenia w dalszym crushowaniu
![]()
Komputer jest po wystawowy, ale bez żadnych zadrapań itd poprostu stał na półce i jeszcze było załatwiane przez znajomego więc jakoś się udało coś takiego wyrzeźbić za taka mała kwotę. Jestem w SS
Lisek
Napisane przez lisek311
3$ 7$
Tournaments 2211 1 437
Rakeback $95,52 $126,74
Eloszka !
spoko nie traktuję tego osobiście, ale skończmy rozmowę o pieniądzach na spinach 7$ czy nl25, chyba zdecydowana większość nie chce skończyć na tym limicie. Można powiedzieć że przez 3 miesiące zarobiłem 500$ a można spojrzeć na graf (który jest pod spodem) i powiedzieć że grając delikatnie ponad 100h można ogarnąć 1200$ (mówię o ev ofc). Szczerze powiem, że to takie delikatne pierdo... o tym ile można zarobić i co jest lepsze dla zarobku, graj to co lubisz i wyciągaj z tego jak najwięcej.
A teraz małe podsumowanie miesiąca
Było trochę jazdy na rolkach

Widoczki podczas jazdy i samo uczucie było epickie ! Dzisiaj wieczorem przejeżdżałem na rolkach obok obozu auschwitz i musiałem zrobić zdjęcie. Mówcie co chcecie ale dla mnie ma to swój klimat przy delikatnym zachodzie słońca !

ale były też miejsca w których można było się wychillować na chwilę i odpocząć (filmik mojego autorstwa)
Ogólnie czuję zajebisty balans między sportem, pokerem i rozwijaniem się w innych dziedzinach, teraz będzie trochę bekowo, ale ogarnąłem tindera na filipiny by gadać z laskami i uczyć się trochę angielskiego. I tak to leci po mału, Psycholog, Psychiatra, Medytacja, Sport, Poker, Spacery/spotkania.
Aaaaa zapomniałbym.. kolega z którym jeżdżę na rolkach tzn ja na rolkach on na rowerze wypalił z trasą która ma łącznie 120 km i tak trochę rozkminiam czy uda mi się to przejechać, aktualnie przygotowania trwają i sam sobie chciałbym postawić takie wyzwanie.
A teraz najważniejsze na tym forum czyli poker !
Po pierwsze, jestem w CH.. zadowolony z tego ile przegrałem godzin i jak profesjonalnie podszedłem do tego. Od ostatniego wpisu prawie codziennie było po 2h nauki, albo nauka nowej rzeczy i powtórka starej, co godzinę pisany mindset book, każdy dzień każda godzina zapisana Skupienie, Gra, Mindset i tak leciałem przez ten miesiąc grindując 2-3 stoły.
Aktualnie mam pozwolenie na shoot na 15$. Bardzo czekałem na ten moment i w końcu się doczekam, jestem mega ciekawy czy wielki przeskok będzie i czy nie będę wiedział co się dzieje na stołach. Jutro robię dzień wolny od Grindu, wsumie fajnie się złożyło Dni Oświęcimia więc jestem umówiony już ze znajomymi, czekanie na zmianę restrykcji limitu, po zatym przyda mi się dzień odpoczynku od pokera.
Wykres cały miesiąc
Godzinówka

Zastanawiam się jaką muzykę wam zostawić na ten piątkowy wieczór, może coś bardziej z gangsterskich klimatów.
GL !!
no jeśli statystycznie gra spin and go trwa 6 minut to na jednym stole jesteś w stanie zagrać 10/h, grając 3 - 30/h, czy się mylę? na najniższych stawkach na pewno kończą się szybciej gierki, ja na 1$ mam około 10 turków na stół, a raczej unikam bluff catch'owania wrzutek.
Napisane przez jimmyjames30
no jeśli statystycznie gra spin and go trwa 6 minut to na jednym stole jesteś w stanie zagrać 10/h, grając 3 - 30/h, czy się mylę? na najniższych stawkach na pewno kończą się szybciej gierki, ja na 1$ mam około 10 turków na stół, a raczej unikam bluff catch'owania wrzutek.
Z tego co pamiętam to avg prezentowało się to mniej więcej tak :
3tabling = 22 gierki na godzinę
4tabling = 28 gierek na godzinę
edit: dane dotyczą 15/30s, na wyższych stawkach dużo więcej regów gra 4 stoły i gry się troche przedłużają przez co przy 4 stołach wychodziło im około 25/26 gierek
Tak jak wyżej - nie ma opcji, żeby przy trzech stołach robić 30g/h, mi samemu przy 4 stołach wychodzi avg 27/28.
W sumie nie pomyślałem, że przecież nie da się podejmować akcji na 4 stołach jednocześnie więc gracz będzie grał szybciej jeden stolik niż trzy. Człowiek się całe życie uczy czy jakoś tak