Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SNG Grind II

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
254 Wyświetlenia

Witam wszystkich , to moje drugie podejscie do bloga , zainspirowane faktem , że starałem się o możliwość wzięcia udziału w promocyjnym Grindzie SNG na platformie William Hill - moje zgloszenie możecie znaleźć pod tym linkiem Who is Vinci ?? - więc nie będe już pisał o sobie itp gdyż wszystko tam znajdziecie , ruszam z 17sto dniowym poślizgiem gdyż niestety sprawy prywatne nie pozwolily mi na grind rownolegle ze zwycięzca challange'u - bl00dp3t - także moj challange będzie trwał powiedzmy do 17 grudnia - na takich samych zasadach jak bl00dp3t'a _grin:

Postanowienia Challange'a

1. Rozegranie 1000 turniejow SNG STT za 5.5$ (zaczne z rollem 300 $ ) - jeżeli uda się wejść na wyższe stawki to postaram sie to zrobic z uwzglednieniem BM

2. Wrzucanie problematycznych rąk na forum - i dyskusja o nich z zainteresowanymi

3. Nagranie 2 filmików z samej gry - jeżeli nie okażą się beznadziejne postarm się nagrać kolejne w miare posadanego wolnego czasu

4. Learning Learning Learning - w postaci uczestniczenia aktywnego w treningach - przynajmniej jednego w tygodniu - zarówno polskiego jak i angielskiego.

I to byloby chyba na tyle - mam nadzieje, że tak jak bl00dp3t sobie nieźle do tej pory radzi tak i mi uda się przygrindować i zarówno ja jak i wy będziecie mogli coś z tego wyciągnąć a przynajmniej dzięki porównaniu z bl00dp3tem będziecie mieli ciekawszą analizę grindu - dwóch graczy o różnej skali doświadczenia - gdyż wydaje mi się , iż posiadam go mniej. No więc dość gadania i zaczynamy grind - pierwsze info dziś wieczorem !! pozdro

Challange status
Gry rozegrane - 0/1000 , Bankroll - 300$

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
bl00dp3t
Oldschool Grinder

Super ! Powodzenia ! Na pewno będzie ciekawie.

Odpowiedz
Cytat
gadouk
PokerStrategist

gl :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

witam , przepraszam ze nic nie wrzucam ale mam problem z netem ;/ ktory od 2 dni skutecznie uniemozliwia mi rozegranie dluzszej sesji - srednio co 20 minut net siada i musze sie bawic w resetowanie karty sieciowej itp ;/ wiec jak juz sobie z tym poradze to od razu zabieram sie za grind ! Pozdro

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Podsumowanie weekednu - niestety przez neta rozegralem jedynie 40 turniejow - mam nadzieje ze w pon ziomek z multimedia ogarnie neta i bede mogl juz normalnie grindowac - zarobek jak narazie to 42.84 $ :) wiec nie jest zle chociaz wydaje mi sie ze jestem za malo aggro w pozniejszych fazach i przez to nie wyciagam tyle profitu ile moglbym

Challange status
Gry rozegrane - 40/1000 , Bankroll - 342.84$

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

p.s moglbym i ktos powiedziec dlaczego jak chce przekonwertowac reke zeby umiescic to z automatu robi mi ją FL a nie NL ? i nie widac kto jak obstawial - jedynie raise , check , reraise ?

Odpowiedz
Cytat
bl00dp3t
Oldschool Grinder

Hej, jak tam challenge? Nadal bez netu? ?(

Odpowiedz
Cytat