Napisane przez kamil13151
Czemu hodowla kurcząt a nie rybek?![]()
20 lat hodowałem rybki
Napisane przez kamil13151
Czemu hodowla kurcząt a nie rybek?![]()
20 lat hodowałem rybki
oczy sie mie przewidzieli czy masz silverstar ?
poza cyferkami moglbys umieszczac tez jakies graphy czy cos
W ostatnim miesiacu, bardzo mało grałem. Dlatego mi usuneli. Teraz postaram sie nadrobic.
graphhh, hmm pomysle
aha no i wszystko jasne. Koles przegamblowal moje 1500$ za ktore mial grac sng 9man ht na omaha cash game. Zablokowal mnie na fejsie, ale wiem o nim wystarczajaco duzo. Ostrzegam przed gosciem.
Napisane przez pelbonek
aha no i wszystko jasne. Koles przegamblowal moje 1500$ za ktore mial grac sng 9man ht na omaha cash game. Zablokowal mnie na fejsie, ale wiem o nim wystarczajaco duzo. Ostrzegam przed gosciem.
Ogólnie to mając jego fejsa, masz wszelkie potrzebne info jak coś (nie mówię że jego dane są prawdziwe, ale są osoby które po takim fejsie dojdą do właściwej osoby).
ja p1erdole, co ludziom odbija? tzn. oczywiście są szmaty wystawiające staking tylko i wyłącznie zeby zayebać $$$, ale część wygląda tak jakby to w trakcie stakingu sie pogubiła i coś im odyebało. bo chyba nie tłucze się przeszło 50k sitków z dobrym skutkiem tylko pod wyrobienie wiarygodności i "zakończenie kariery" po otrzymaniu hajsu na konto. niemniej jednak życze powodzenia w odzyskaniu hajsu.
jak się w ogóle dowiedziałeś które gierki "zasilił"?
Ogólnie to mając jego fejsa, masz wszelkie potrzebne info jak coś (nie mówię że jego dane są prawdziwe, ale są osoby które po takim fejsie dojdą do właściwej osoby).
EZ
jak się w ogóle dowiedziałeś które gierki "zasilił"?
napisał dziś do mnie na skype, powiedział że ma 800$ bo grał w omahe (czyli stracił 700$) i dalej chce grac aby odrobic straty. Zarządałem aby natychmiast przelał mi tą kwotę. Odmówił mówiąc że nie będzie miał za co grac. Twierdził że jest dobry w omahe i będzie mnie spłacał z rakebacku
Mnie taki układ oczywiście nie odpowiada gdyż umawialiśmy się na sng ht. Na tym rozmowa się urwała i zablokował fejsa. Dodam jeszcze że wcześniej starał się mnie oszukac na proficie i np mówił że zrobił 200$ profitu a sharkscoop pokazywał 300$. Przyłapałem go na tym i uregulował twierdząc że 'zapomniał' o wypłacie którą zrobił.
na forum od: 28.10.2007
7 lat knuł skubany ;d jak w shawshank redemption
Napisane przez nommine
na forum od: 28.10.2007
7 lat knuł skubany ;d jak w shawshank redemption
![]()
koronkowa robota ♠_frown: