wiadomo, że nad ev

Wczoraj świętowałem i prawie nic nie grałem, dziś siadłem już na 20 min i oddałem 2 stacki, więc wieczorem będzie ostre grindowanie no i liczę na dobry wynik. Jak pójdzie dobrze to pewnie jutro będę się niczym dumny paw chwalił wykresem, jak pójdzie źle - cóż.... pewnie nic nie napiszę
WSOP się zaczął i to niestety na pewien czas będzie czynnik dekoncentrujący gdyż uwielbiam oglądać wszelkie pokerowe streamy... Mam też postawionego beta na to, że Ivey lub DNeg zdobędą braceleta, więc czasem może się lekki sweat trafić.
W ramach ostatnio poczynionych kroków, muszę też jakiś plan edukacyjny sobie wynaleźć. Prawdopodobnie zacznę od dużej ilości video z Zooma, potem jak już nazbieram swoją próbkę z ostatniej gry - to więcej pracy w bazie. Jakieś mindsetowe pierdoły pewnie też będę odprawiał, aby nie popaść przypadkiem w jakiś spontaniczny gumbol na HU Hyperturbo za rolla (kogo ja oszukuje, to jest nie-uni-knione).
Mam też w głowie parę koncepcji teoretycznych, których nigdzie nie widziałem/sam wymyśliłem i chętnie bym je kiedyś wypróbował, ale to za jakiś czas. Nie chcę wszystkiego na raz wdrażać i jak nabiję sobie większego rolla i będę miał na balla życie w wakacje, to pomyślę nad spazzowaniem nowych strategii.
To na dziś tyle, logout i gl.