Dobra, dawno nic nie pisałem, a to dlatego że po pierwsze nie dużo grałem, po drugie nie było czym sie chwalic itp:))
Generalnie w tym miesiącu rozegrałem w PLO hu wg HMa 2869 hands z wynikiem - 28$ + jakies tam bonusy więc jestem na mniej wiecej 0.
Większość grałem na PLO20 $ i tu o dziwo mam + 184 $ :), sporo straciłem w jednej sesji na PLO20 eur i PLO 50 (nie było z kim grac na PLO20 ) :)))
W każdym razie na 2243 h na plo20 usd wg HMa oddałem 124 $ rake co daje wg 620 bb/22 = ca 28bb/100 co wg mnie jest mega dużo.
Z uwagi na to oraz brak specjalnych materiałów (poza kilkoma filmikami dla PLO hu postanowiłem nauczyć się jednak grac i przejść kilka limitów na PLO sh.... i tak zaczynam gre na PLO10 z BR na poziomie 250 $.
Co do reszty planów na sierpien to odpaliłem huda, wstawiłem kilka rąk do oceny, zaliczyem kilka filmików itp ale teraz wrzesień ma służyć do powtórzenia jeszcze raz podstaw i ogarnięcia tego limitu. Jak osiągnę 25 BI na wyzszy limit to przechodzę na niego.
Mam nadzieję, że w tym miesiącu będzie na to wszystko więcej czasu i blog będzie częściej aktualizowany.
Pzdr