Przejdź do forum
Step by step... bąb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Step by step... bąbel is back on Facebook!

8,890 Posty
610 Użytkownicy
18 Reakcje
700.2 K Wyświetlenia

Napisane przez ktosik

...Może bąbel już tydzień fisza goni i nie może go złapać ;) dlatego nic na blogu nie pisze

Nosił babel razy kilka, ponieśli i bąbla.

Żeby tylko on sam nie stał się kiedyś fishem przez te nieustanne pogonie za czymś, czego nie ma _rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

robię rzeźbę i zrzucam kilogramy + walczę z uczelnią (póki co połowiczne sukcesy), także chillout :D

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

przeciez nie masz czego rzezbic :f_confused: w tłuszczu się nie rzeźby, tłuszcz się zrzuca

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

pogadamy za pół roku :]

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez babel92

robię rzeźbę...

Zmieniłeś kierunek studiów? :f_eek: :f_o: _rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

imo z gówna tortu nie ulepisz...

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

jeszcze trochę cierpliwości plz... ;)

a Ty rumejt waż słowa, bo inaczej następnym razem jak się spotkamy "tort" spuści Ci wpierdol :D

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

Napisane przez babel92
jeszcze trochę cierpliwości plz... ;)

a Ty rumejt waż słowa, bo inaczej następnym razem jak się spotkamy "tort" spuści Ci wpierdol :D

Nie strasz mnie kolegami

Odpowiedz
Cytat
karlick
Poker Player

Uff, przerobiłem cały blog!!!

Jednak rację mieli Ci, którzy mnie ostrzegali :D Ostatnie kilka miesięcy to niesamowita nuda i spamerstwo. Ale przeczytanie Twojego bloga było jednym z moich pokerowych celów stąd tyle samozaparcia. Szkoda że niewiele z nich udało się osiągnąć.

Jestem pod wrażeniem Twojego rozwoju, gdy bardzo szybko pokonywałeś limity i wklejałeś mnóstwo rozdań, z takimi analizami, że dla mnie była to czasem czarna magia. Zazdroszczę Ci samozaparcia do nauki, ja nie mam nawet 10% tego i przez to jestem gdzie jestem.

Zaczynając czytać Twój blog byłem na NL2, obecnie grinduje NL10, ale jak tak dalej pójdzie to za chwilę będę niżej. Ogólnie widzę, że bardzo rozwinąłem swoją wiedzę na temat gry, ogarniam czytanie przeciwników poprzez ich linie, jednak poprzez spore problemy finansowe jestem niesamowicie result oriented i to bardzo wpływa na moją grę i mindset.

Fajnie, że wróciłeś do gry, byłoby super, gdybyś dalej dzielił się z nami swoją wiedzą pokerową, wklejał ciekawe rozdania itp. Twoja historia mnie inspiruje, ale jak tu pisał RubinPlayer, jednocześnie 'wkurza' mnie, że mając takie możliwości nie budujesz ostro bankrolla, co pozwoliłoby Ci na lepszy start w dorosłym życiu. Patrząc na to co się dzieje w tym kraju, grinduj Babel ile jeszcze można, bo wystarczy że jakiś oszołom coś napisze, reszta przegłosuje, następny podpisze i Kap(l)ica.

Oczywiście, że poker to nie wszystko, jednak czy chcemy tego czy nie, życie kręci się wokół kasy, a ta często bierze się z pracy. Rób co lubisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować. Gdybym ja miał 10% Twojej wiedzy, to teraz pewnie utrzymywałbym się na niezłym poziomie z gry na NL25. A dodatkowo chodziłbym do pracy - dla przyjemności, dzięki czemu pracując bez stresu miałbym pewnie bardzo dobre wyniku w wyrabianiu korporacyjnych planów.

Dzięki za te kilka tygodni lektury - było warto :f_thumbsup:

Powodzenia przy stołach

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

edytowanie na prośbę autora :pokerface:

:sdrink

Odpowiedz
Cytat
crueleq
PokerStrategist

:spade:

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

Won mi z takimi obrazkami - to nie jest onet, ani nawet forum piłkarskie. Potem że sam spam.

Gdzie jest wielki śląsk? W Sevilli :)

eot

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

Napisane przez babel92
Won mi z takimi obrazkami - to nie jest onet, ani nawet forum piłkarskie. Potem że sam spam.

Gdzie jest wielki śląsk? W Sevilli :)

eot

lol & rotfl

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

chyba trzeba zgasic swiatlo :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
AceBestini
PokerStrategist

Mój człowiek żyje, ili niet?

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

na pejsbuku som slady aktywnosci + ciagle komus cos gratuluje po blogach :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

Może zabłądził i nie może znaleźć drogi na własny blog? _rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

Zajęty bardzo jest :D
Zmian sporo u mnie zaszło, walczyłem z bembnem, sesją, filmami i serialem oraz z brakiem chęci do gry, różnie to bywało :P Planuję od października wrócić do regularnego pisania, bo wrzesień był strasznie rozpieprzony i dużo rzeczy zaniedbałem, także do usłyszenia! :)

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

HELP NEEDED guys! :D

purge hands - jak działa i jakie są konsekwencje?

thx in advance _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

Swoją drogą taka luźna notka - wbiłem dziś z ciekawości swój nick na PTR`a tam co? Losing player, -2bb/100 po 35k :f_o:
Najz, zwłaszcza że zagrałem na tym nicku 60k - rzetelne info :D

Odpowiedz
Cytat