Przejdź do forum
Step by step... bąb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Step by step... bąbel is back on Facebook!

8,890 Posty
610 Użytkownicy
18 Reakcje
700.2 K Wyświetlenia
toMOKASYN
Elite Grinder

I pewnie nie strakowało akurat tego upswinga, huh? :D

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

Szczerze mówiąc nawet nie wiem, bo grałem tam w ostatnie 2mc oraz bodaj w maju czy czerwcu, także overall wyników na tym roomie nie znam - chodzi raczej o to jak wiele rąk zostało pominiętych ;)

Odpowiedz
Cytat
trzcinek
BlackMember

Babel byl zawsze slaby w pokera wiec dajcie mu spokoj. Jest slynny dlatego ze wjebal mi sie do lozka na zlocie :sdrink

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

Napisane przez trzcinek
Babel byl zawsze slaby w pokera wiec dajcie mu spokoj. Jest slynny dlatego ze wjebal mi sie do lozka na zlocie :sdrink

w moim tez spal :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
slawciu
PokerStrategist

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez trzcinek

w moim tez spal :f_rolleyes:

ja pierdole. Serio taki kochaś z niego?

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

hahaha, nie wiem o czym mówicie :pokerface:
koniec tematu :D

zapraszam do oglądania mojej nowej produkcji:

>>> Gra z freeplaya <<<

wszelkie komentarze mile widziane _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

Dziś luźny wpis ;)

Zasłyszane dziś w sklepie z modnymi ciuchami:
"ta koszulka jest bardziej facioska"

Takie oto zdanie usłyszałem idąc w jednym z modnych sklepów w Browarze. Obróciłem się, patrzę - dwie 25-30 latki i koleś w podobnym wieku. Umówmy się - wyglądał trochę jak ciota :rolleyes:

Jednak najbardziej uderzyła mnie jedna rzecz: określenie "facioska" zamiast "męska". Nie rozumiałem do momentu, gdy się nie obróciłem. Widok cioty sporo wyjaśnił :D Pozwólcie, że pomogę zrozumieć im Wam.

Otóż słowo „mężczyzna” wywodzi się od słowa „mąż”, a „mąż” natomiast oznaczało człowieka odważnego, zacnego i dzielnego, oczywiście płci męskiej -było to określenie uroczyste.
Dla porównania słowo "facet" pochodzi od łacińskiego "facetus" i oznacza delikatny, powabny, przyjazny, grzeczny, dowcipny, humorystyczny.

I to jest to. Ciota nigdy nie będzie mężczyzną, co najwyżej facetem. No i umówmy się - ubiera to, co jest bardziej "facioskie", a nie "męskie", no bo z czym do ludzi nie? Co powiedzą "facioscy" koledzy?

To smutne, że w dzisiejszych czasach coraz trudniej spotkać prawdziwego mężczyznę, żeby pogadać jak równy z równym...

Odpowiedz
Cytat
Grinder23
Elite Grinder

Odpowiedz
Cytat
manganian
Oldschool Grinder

To smutne, że w dzisiejszych czasach coraz trudniej spotkać prawdziwego mężczyznę, żeby pogadać jak równy z równym...

Prawdziwego mężczyznę? Co to znaczy? Co to jest? To tylko wyimaginowany stereotyp o określonych cechach. Prawdziwy mężczyzna nie myje nóg, jest zarośnięty jak małpa i ma męski wabik w postaci brzucha??? Nie!!! To tylko kulturowe brednie. Wymysł! Coś takiego nie istnieje. To tylko rodzaj umowy. Deal to deal.

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

To smutne, że w dzisiejszych czasach coraz trudniej spotkać prawdziwego mężczyznę

Poszukaj ogłoszeń w Internecie, może znajdziesz coś dla siebie :D

Odpowiedz
Cytat
Beseventh
PokerStrategist

Napisane przez babel92

Piszesz tak jak ty bys byl takim mezczyzna , jestes nim ? Czy jestes facetem ... Co to w ogole za rozkminy :ayfkm: I to ,ze ten koles zalozyl taka a nie inna koszulke nie oznacza ,ze nie ma cech "tego" mezczyzny.

Odpowiedz
Cytat
prostowtwarz
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
bl4dy84
Elite Grinder

Ale facioskie spodnie :rage:

Sory, ale nie mogle sie powstrzymac :D

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

Chyba trochę nie skminiliście :D Ale mogłem się domyśleć, że nie ma sensu tutaj pisać takich rzeczy, w ogóle coraz mniej rzeczy jest sens pisać (dlatego też prawie nie piszę).

Może część z Was poczuła się dotknięta, ale raczej chodzi o takie osoby:

No krew mnie zalewa jak widzę takiego na mieście :D

Nie mówię, że jest jakiś jeden ideał mężczyzny, że ma chodzić spocony albo że ja nim jestem, lol :D Każdy ma jakiś tam swój styl ubierania i spoko, ale jak się przejdzie przez parę sklepów z markowymi ciuchami to coraz częściej widzi się mnóstwo osób wyglądających jak cioty.

Jeśli Was to nie drażni to spoko - mnie drażni, stąd ten humorystyczny wpis :D No chyba, że naprawdę myślicie, że uważam się za ideał mężczyzny i patrzę na resztę z góry z załamanymi rękoma :nh

Miłego dnia! _thumbsup:

PS. A wklejanie zdjęcia z gimnazjum to już w ogóle najepszy pomysł :fdrink Chciałbym jedynie zauważyć, że nie mam rurek ani pedalskiej obcisłej bluzeczki, włosy także nie są inspirowane Justinem Biberem ani innym pedałem :D

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

Bąbiś imo dlatego drażni ich ten wpis, bo sami mieszczą się w rurki

btw, gdzie bemben na focie z gimbazy :f_confused:

ps. smierc spedalonym rurkowcom z torebkami i najlepiej jeszcze tunelami w uszach

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

tunele :rage:

Wojsko nadal powinno być obowiązkowe i tyle. Po szkole średniej przed studiami ma się 3 miesiące wakacji i to powinny być 3 miesiące obowiązkowej służby - zaraz by było połowę mniej takich chłoptasiów + naród byłby bardziej wysportowany :D

A co do bębna - no wtedy był mniejszy, miałem pewnie z 76-77kg. Jak mnie ostatnio widziałeś miałem 83kg, ale od tego czasu sporo się zmieniło :D Może coś napiszę o tym w następnym wpisie, bo ostatnio wielkie zmiany zaszły :f_cool:

Pzdr _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Beseventh
PokerStrategist

Babel jestes homofobem ?

Odpowiedz
Cytat
MrQ89
PokerStrategist

Napisane przez Beseventh
Babel jestes homofobem ?

W takim rodzaju jak myśli gazeta wyborcza pewnie tak (naszczęście).

Odpowiedz
Cytat
babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

Napisane przez Beseventh
Babel jestes homofobem ?

nie, ale nie wiem jak definujesz homofoba ;)

Odpowiedz
Cytat