I pewnie nie strakowało akurat tego upswinga, huh?
Szczerze mówiąc nawet nie wiem, bo grałem tam w ostatnie 2mc oraz bodaj w maju czy czerwcu, także overall wyników na tym roomie nie znam - chodzi raczej o to jak wiele rąk zostało pominiętych
Babel byl zawsze slaby w pokera wiec dajcie mu spokoj. Jest slynny dlatego ze wjebal mi sie do lozka na zlocie :sdrink
Napisane przez trzcinek
Babel byl zawsze slaby w pokera wiec dajcie mu spokoj. Jest slynny dlatego ze wjebal mi sie do lozka na zlocie :sdrink
w moim tez spal
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez trzcinek
Babel byl zawsze slaby w pokera wiec dajcie mu spokoj. Jest slynny dlatego ze wjebal mi sie do lozka na zlocie :sdrinkw moim tez spal
![]()
ja pierdole. Serio taki kochaś z niego?
hahaha, nie wiem o czym mówicie
koniec tematu
zapraszam do oglądania mojej nowej produkcji:
wszelkie komentarze mile widziane ♠_thumbsup:
Dziś luźny wpis
Zasłyszane dziś w sklepie z modnymi ciuchami:
"ta koszulka jest bardziej facioska"
Takie oto zdanie usłyszałem idąc w jednym z modnych sklepów w Browarze. Obróciłem się, patrzę - dwie 25-30 latki i koleś w podobnym wieku. Umówmy się - wyglądał trochę jak ciota
Jednak najbardziej uderzyła mnie jedna rzecz: określenie "facioska" zamiast "męska". Nie rozumiałem do momentu, gdy się nie obróciłem. Widok cioty sporo wyjaśnił
Pozwólcie, że pomogę zrozumieć im Wam.
Otóż słowo „mężczyzna” wywodzi się od słowa „mąż”, a „mąż” natomiast oznaczało człowieka odważnego, zacnego i dzielnego, oczywiście płci męskiej -było to określenie uroczyste.
Dla porównania słowo "facet" pochodzi od łacińskiego "facetus" i oznacza delikatny, powabny, przyjazny, grzeczny, dowcipny, humorystyczny.
I to jest to. Ciota nigdy nie będzie mężczyzną, co najwyżej facetem. No i umówmy się - ubiera to, co jest bardziej "facioskie", a nie "męskie", no bo z czym do ludzi nie? Co powiedzą "facioscy" koledzy?
To smutne, że w dzisiejszych czasach coraz trudniej spotkać prawdziwego mężczyznę, żeby pogadać jak równy z równym...
To smutne, że w dzisiejszych czasach coraz trudniej spotkać prawdziwego mężczyznę, żeby pogadać jak równy z równym...
Prawdziwego mężczyznę? Co to znaczy? Co to jest? To tylko wyimaginowany stereotyp o określonych cechach. Prawdziwy mężczyzna nie myje nóg, jest zarośnięty jak małpa i ma męski wabik w postaci brzucha??? Nie!!! To tylko kulturowe brednie. Wymysł! Coś takiego nie istnieje. To tylko rodzaj umowy. Deal to deal.
To smutne, że w dzisiejszych czasach coraz trudniej spotkać prawdziwego mężczyznę
Poszukaj ogłoszeń w Internecie, może znajdziesz coś dla siebie
Napisane przez babel92
Piszesz tak jak ty bys byl takim mezczyzna , jestes nim ? Czy jestes facetem ... Co to w ogole za rozkminy
I to ,ze ten koles zalozyl taka a nie inna koszulke nie oznacza ,ze nie ma cech "tego" mezczyzny.
Chyba trochę nie skminiliście
Ale mogłem się domyśleć, że nie ma sensu tutaj pisać takich rzeczy, w ogóle coraz mniej rzeczy jest sens pisać (dlatego też prawie nie piszę).
Może część z Was poczuła się dotknięta, ale raczej chodzi o takie osoby:

No krew mnie zalewa jak widzę takiego na mieście
Nie mówię, że jest jakiś jeden ideał mężczyzny, że ma chodzić spocony albo że ja nim jestem, lol
Każdy ma jakiś tam swój styl ubierania i spoko, ale jak się przejdzie przez parę sklepów z markowymi ciuchami to coraz częściej widzi się mnóstwo osób wyglądających jak cioty.
Jeśli Was to nie drażni to spoko - mnie drażni, stąd ten humorystyczny wpis
No chyba, że naprawdę myślicie, że uważam się za ideał mężczyzny i patrzę na resztę z góry z załamanymi rękoma :nh
Miłego dnia! ♠_thumbsup:
PS. A wklejanie zdjęcia z gimnazjum to już w ogóle najepszy pomysł :fdrink Chciałbym jedynie zauważyć, że nie mam rurek ani pedalskiej obcisłej bluzeczki, włosy także nie są inspirowane Justinem Biberem ani innym pedałem
Bąbiś imo dlatego drażni ich ten wpis, bo sami mieszczą się w rurki 
btw, gdzie bemben na focie z gimbazy
ps. smierc spedalonym rurkowcom z torebkami i najlepiej jeszcze tunelami w uszach 
tunele
Wojsko nadal powinno być obowiązkowe i tyle. Po szkole średniej przed studiami ma się 3 miesiące wakacji i to powinny być 3 miesiące obowiązkowej służby - zaraz by było połowę mniej takich chłoptasiów + naród byłby bardziej wysportowany
A co do bębna - no wtedy był mniejszy, miałem pewnie z 76-77kg. Jak mnie ostatnio widziałeś miałem 83kg, ale od tego czasu sporo się zmieniło
Może coś napiszę o tym w następnym wpisie, bo ostatnio wielkie zmiany zaszły
Pzdr ♠_thumbsup:
Napisane przez Beseventh
Babel jestes homofobem ?
W takim rodzaju jak myśli gazeta wyborcza pewnie tak (naszczęście).
Napisane przez Beseventh
Babel jestes homofobem ?
nie, ale nie wiem jak definujesz homofoba