Napisane przez ilidek
Napisane przez babel92
Krk i okolice![]()
to się kurwa nagrindowałeś :nh
Bo babel grinduje rodzicow for living : >
Napisane przez ilidek
Napisane przez babel92
Krk i okolice![]()
to się kurwa nagrindowałeś :nh
Bo babel grinduje rodzicow for living : >
nie mam czasu wolnego póki co, ale pamiętam przecież! może jutro po południu znajdę chwile to zadzwonie
ps. już 40h w tym mc, pora na urlop
Bąbel kiedy zaczynasz rok akademicki?
Bo chyba będę miał Cię na oku czy jesteś grzeczny na uczelni
@ Rubin od października jakoś
A co, zatrudnili Cię na UEP`ie?
@ wksiak & dohpaZ nie no, dodatnie ofc ♠_p:
Na razie wpisów brak, bo czasu też brak. Muszę ogarnąć wiele spraw + przez wyjazd weekendowy mam trochę zaległych spraw, także muszę "nadgonić" real life by znaleźć chwilę na skrobnięcie czegoś na spokojnie
Do usłyszenia ♠_thumbsup:
Nie, nie zatrudnili, ale buduję obecnie Centrum Nowych Technologi dla UEP
Ale chyba długo tam nie zostanę.
Napisane przez RubinPlayer
Nie, nie zatrudnili, ale buduję obecnie Centrum Nowych Technologi dla UEP![]()
Matko Boska a cóż to znowu i gdzie to się mieści?
Co do wpisów to pewnie coś większego pojawi się dopiero po poprawkach (czytaj 2 tydzień września), bo obecnie miałem straszny zapieprz w życiu prywatnym + w wolnym czasie grindowałem, a teraz do tego dojdzie jeszcze jakaś nauka (przynajmniej taki jest oficjalny plan :D) na kampanię wrześniową
Do usłyszenia ♠_thumbsup:
Napisane przez babel92
Napisane przez RubinPlayer
Nie, nie zatrudnili, ale buduję obecnie Centrum Nowych Technologi dla UEP![]()
Matko Boska a cóż to znowu i gdzie to się mieści?
![]()
No to odpowiem bardzo prostą zagadką Bąbelku
Zgadnij gdzie stoi (a raczej siedzi ) autor tego zdjęcia?

Tam gdzie siedzi fotograf będzie mieściło się Centrum Nowych Technologi Uniwersytetu Ekonomicznego
Fotka taka duża żeby było Ci łatwiej.
A tak już na marginesie jak ktoś nie widział to zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w ankiecie na zdjęcie z motywem pokerowym.
Fotek mało bo raptem 7, ale myślę że każdy znajdzie tam coś dla siebie
Pozdrawiam :fdrink
OMG, nie ma to jak 8h sesja
Miałem takiego sick fisha, że głowa mała. Oszwabił mnie strasznie, ale overall na plus i sesja też raczej spoko.
Może na dniach wrzucę jakieś handy, bo naprawdę kupa śmiechu
Gnite!
Napisane przez babel92
OMG, nie ma to jak 8h sesja![]()
Miałem takiego sick fisha, że głowa mała. Oszwabił mnie strasznie, ale overall na plus i sesja też raczej spoko.
Może na dniach wrzucę jakieś handy, bo naprawdę kupa śmiechu![]()
Gnite!
![]()
8h sesji
.. a 15 min, żeby dłuższy wpis zrobić i łapy wrzucić nie masz :(, tak jak wukaesiak pisze - wymówki...
Napisane przez wukaesiak
Wszystko na dniach, jutro, później, po tym, po tamtym, a nic teraz
![]()
Coś mi się wydaje, że dni tego superbloga są policzone. Autor się obija, nie zaspokaja ciekawości czytelników, robi jedynie wrażenie, że pisze i ciągle ma coś innego do załatwiania. Tak się nie robi w superblogach, Panie Bąbel ♠_mad:
Pogoń za fishem > wpis na forum, to chyba wiadomka
Grać trzeba, a obecnie przed poprawkami pisać nie ma kiedy
I nie 15 min, bo zwykle schodzi dużo więcej + dziwnym trafem, jak staram się napisać coś sensownego, to nie dostaję żadnych odpowiedzi
No ale dobra, napiszę coś, napiszę...
Zamiast napisać odpisujesz, że napiszesz, przecież to dopiero strata czasu, co to to nie – my na czas musimy patrzeć po gospodarsku!
bąbel, zamiast spamować na cudzych blogach, wziąłbyś klawisze w garść i napisał na swoim blogu. To nie boli!
Napisane przez dohpaZ
bąbel, zamiast spamować na cudzych blogach, wziąłbyś klawisze w garść i napisał na swoim blogu. To nie boli!
Prawda(coś ostatnio za często zgadzam się z administracją :rage:), więc imo blog do zamknięcia, bo autor nie wykazuje oznak poprawy
Napisane przez babel92
Pogoń za fishem > wpis na forum, to chyba wiadomka![]()
Grać trzeba, a obecnie przed poprawkami pisać nie ma kiedyI nie 15 min, bo zwykle schodzi dużo więcej + dziwnym trafem, jak staram się napisać coś sensownego, to nie dostaję żadnych odpowiedzi
![]()
No ale dobra, napiszę coś, napiszę...
Może bąbel już tydzień fisza goni i nie może go złapać
dlatego nic na blogu nie pisze