Napisane przez Whytek
Napisane przez gaijin69
Napisane przez Whytek
![]()
Not sure if joking or just plain retarded.
Fucking IMG tags how do they work ?
![]()
Napisane przez Whytek
Napisane przez gaijin69
Napisane przez Whytek
![]()
Not sure if joking or just plain retarded.
Fucking IMG tags how do they work ?
![]()
Teges: korzystasz z table ninja? Jezeli nie to w jaki sposob ogarniasz 20 stolow na p*?
Mi przy 12-24 na fastach timebanki uciekaja
Gratulacje
Życzę dużo szczęścia, cierpliwości i wytrwałości
Do niektórych komentatorów - to nie jest żaden problem, że ktoś w małej próbce osiąga zajebisty rezultat - z każdego sukcesu trzeba się cieszyć i nikt nie powinien tego kwestionować. Problemem jest to, że w takim momencie zawsze znajdzie się ktoś, kto próbuje ściągać w dół...
Thx all za życzenia :).
Jestem mega zmęczony i napisze tylko hedno zdanie, rok temu jak wchodziłem na NL1k byłem po prostu chu... :). Teraz moja gierka jest milion razy lepsza, na NL5k zrobiłem 5k rozdań i wiadomo że to nie sample, ale na NL1k 64k rozdań i 43 bi, a to już kolejny dobry miech na tym limicie ;], więc liczę że nie będzie teraz jakis ultra spadków i dalej będzie do przodu ofc pewnie nie tak jak last month ;).
może wrzucisz jakieś wykresy ze swojej gry? Mam na myśli otwieranie z jakich pozycji wygrane itp.?
Na FR tez można coś na tych limitach pograc?
byłem na weekend na wypadzie i nie było okazji żeby napisać, więc spóźnione, ale najlepszego!
#Up +1
Też już nie dałem rady siedzieć tam za długie przerwy są jak ktoś za szybko skończy.
Ten komentarz mnie rozwalił z PTR
lol how this fish can be winning player? wtf
szczerze , to przeglądnąłem trochę twoich rozdania i nie wiem czy oni są tacy głupi, aby tak luźno się z tobą stakować. Czy po prostu ty jesteś zajebiście dobry w ich czytaniu ,ale co by nie było i tak gratuluje tych wyników , bo nieźle ich tam lejesz .
Jakie masz statystyki na Nl5k?
29/22 3b 8.7 sqz 12 po 5k rozdaniach - odpowiadam tak na szybko, co do wczoraj szkoda, ze ostatni lvl HU był tak późno, zdąrzyłem zerbać ready na typka w paru rozdaniach, wiedziałem, że robie złe calle na river, ale mimo to zrobiłem je i dlatego ostatniego typka przed końcem dnia nie przeszedłem. Szkdoa z nim miałem wiele premium hands w tym 2 razy AA, KK, pare razy AK, jednak zero akcji, a wszystkie flopy były nie trafione. Kończe i sorki, ze nie pisze, ale wiecie jestem ledwo po ślubie żona mi się rozchorowała, ja gram do 5, wstaje o 12, coś porobie i już gierki, a nie chce pisac podczas grania, bo to mija się z celem :). Pozdro !!! i GL all, dziś 6MAX :).
Co tam słychać u ciebie Teges grindujesz czy chwilowo zaprzestałeś ze względu małżeństwo :> Pewno jakiś miesiąc miodowy skoro się nie odzywasz :> Śledziłem pare razy jak grałeś WCOOPA na starsach szkoda ze sie nie udało jakiegoś większego wyniku zainkasować. Wrzesień jak minął do przodu ?