Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sky is the limit

1,674 Posty
417 Użytkownicy
623 Reakcje
252.6 K Wyświetlenia
mko101
Oldschool Grinder

Napisane przez Whytek

Napisane przez gaijin69

Napisane przez Whytek

Not sure if joking or just plain retarded.

Fucking IMG tags how do they work ?

:ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
fidelloz
BlackMember

Teges: korzystasz z table ninja? Jezeli nie to w jaki sposob ogarniasz 20 stolow na p*?

Mi przy 12-24 na fastach timebanki uciekaja :(

Odpowiedz
Cytat
sahalidis
Oldschool Grinder

Gratulacje :) Życzę dużo szczęścia, cierpliwości i wytrwałości ;)

Do niektórych komentatorów - to nie jest żaden problem, że ktoś w małej próbce osiąga zajebisty rezultat - z każdego sukcesu trzeba się cieszyć i nikt nie powinien tego kwestionować. Problemem jest to, że w takim momencie zawsze znajdzie się ktoś, kto próbuje ściągać w dół...

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

Gratulacje!

Odpowiedz
Cytat
Teges Autor wątku
Teges
BlackMember

Thx all za życzenia :).

Jestem mega zmęczony i napisze tylko hedno zdanie, rok temu jak wchodziłem na NL1k byłem po prostu chu... :). Teraz moja gierka jest milion razy lepsza, na NL5k zrobiłem 5k rozdań i wiadomo że to nie sample, ale na NL1k 64k rozdań i 43 bi, a to już kolejny dobry miech na tym limicie ;], więc liczę że nie będzie teraz jakis ultra spadków i dalej będzie do przodu ofc pewnie nie tak jak last month ;).

Odpowiedz
Cytat

wykres w plej manej za poprzedni miesiac pls :D

Odpowiedz
Cytat
kevONEin
PokerStrategist

Napisane przez WomboCombo
wykres w plej manej za poprzedni miesiac pls :D

+8

Odpowiedz
Cytat
kolanko1990
PokerStrategist

może wrzucisz jakieś wykresy ze swojej gry? Mam na myśli otwieranie z jakich pozycji wygrane itp.?

Na FR tez można coś na tych limitach pograc?

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

byłem na weekend na wypadzie i nie było okazji żeby napisać, więc spóźnione, ale najlepszego! :)

Odpowiedz
Cytat
jarrekz
PokerStrategist

Siemka Teges, ktory byles w tym HU WCOOPie wczoraj?

Odpowiedz
Cytat

#Up +1

Też już nie dałem rady siedzieć tam za długie przerwy są jak ktoś za szybko skończy.

Odpowiedz
Cytat
budzisz
PokerStrategist

Odpadł 65-128

Odpowiedz
Cytat
jerry2008
PokerStrategist

Ten komentarz mnie rozwalił z PTR

lol how this fish can be winning player? wtf

szczerze , to przeglądnąłem trochę twoich rozdania i nie wiem czy oni są tacy głupi, aby tak luźno się z tobą stakować. Czy po prostu ty jesteś zajebiście dobry w ich czytaniu ,ale co by nie było i tak gratuluje tych wyników , bo nieźle ich tam lejesz .

Jakie masz statystyki na Nl5k?

Odpowiedz
Cytat
Teges Autor wątku
Teges
BlackMember

29/22 3b 8.7 sqz 12 po 5k rozdaniach - odpowiadam tak na szybko, co do wczoraj szkoda, ze ostatni lvl HU był tak późno, zdąrzyłem zerbać ready na typka w paru rozdaniach, wiedziałem, że robie złe calle na river, ale mimo to zrobiłem je i dlatego ostatniego typka przed końcem dnia nie przeszedłem. Szkdoa z nim miałem wiele premium hands w tym 2 razy AA, KK, pare razy AK, jednak zero akcji, a wszystkie flopy były nie trafione. Kończe i sorki, ze nie pisze, ale wiecie jestem ledwo po ślubie żona mi się rozchorowała, ja gram do 5, wstaje o 12, coś porobie i już gierki, a nie chce pisac podczas grania, bo to mija się z celem :). Pozdro !!! i GL all, dziś 6MAX :).

Odpowiedz
Cytat
ambitny
PokerStrategist

dużo zdrowia na nowej drodze życia!

Odpowiedz
Cytat
keeraam
PokerStrategist

hop hop?!
żyje ktoś tutaj?

Odpowiedz
Cytat
bambus173
Oldschool Grinder

cisza jak makiem zasial

Odpowiedz
Cytat
nemcio
Oldschool Grinder

Co tam słychać u ciebie Teges grindujesz czy chwilowo zaprzestałeś ze względu małżeństwo :> Pewno jakiś miesiąc miodowy skoro się nie odzywasz :> Śledziłem pare razy jak grałeś WCOOPA na starsach szkoda ze sie nie udało jakiegoś większego wyniku zainkasować. Wrzesień jak minął do przodu ?

Odpowiedz
Cytat
k4m13n
BlackMember

szlaban na kompa imo :D

Odpowiedz
Cytat
keeraam
PokerStrategist

Napisane przez k4m13n
szlaban na kompa imo :D

:f_biggrin: :f_biggrin: