DObra, podsumuję miesiąc za parę dni, teraz w życiu mam jedną bardzo ważną sprawę do ogarnięcia, a mianowicie zmianę mojego stanu cywilnego. Co do misiąca to w skrócie był ponad dwa razy lepszy niż lipiec, wszystko Wam powiem jak to wyglądało z mojej perspektywy, bo nie ukrywam wygrane na NL5k są kosmiczne i jak pomyśle o tym, ze te dwa lata temu zaczynałem SH, to muszę stwierdzić, że dokonałem dobrego wyboru ♠_cool:. Tymczasem życze wszystkim GL we WCOOP'ie ;).
Doskonały przykład,że wytrwałość i determinacja czynią cuda,tak trzymac
,a że masz do tego jeszcze smykałke, to nie dziwie się Twoich wyników:)
Gratulacje
i powodzenia na nowej drodze.
Czy czujesz pewnego rodzaju "stabilizację", co pozwoli Ci grać jeszcze lepszego, pewnego pokera?
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i przyszłej żony, gratulacje!
Nie pomyl się przy pierwszym tańcu bo bedzie kwas
Napisane przez Jakub
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i przyszłej żony, gratulacje!Nie pomyl się przy pierwszym tańcu bo bedzie kwas
![]()
To się skończyło... teraz Kobita za Tegesem i koniec z imprezami
-Kochanie moge wyjść?
- Jak nie będzie +4BI to siedzisz i pracujesz...
zaraz mnie micro grinderzy zjada, ale ogarnijcie sie, koles wygral 20 bi w 3.5ys rak, to zwykly heater, tzn fajnie wygrac 100k $, ale tak malym samplu to moze dostac korekte w ciagu nastepnych 5k rak...
Napisane przez dybboss
zaraz mnie micro grinderzy zjada, ale ogarnijcie sie, koles wygral 20 bi w 3.5ys rak, to zwykly heater, tzn fajnie wygrac 100k $, ale tak malym samplu to moze dostac korekte w ciagu nastepnych 5k rak...
![]()
Teges gl hf IRL. Jesteś dla nas, grinderów SH, inspiracją !
Napisane przez dybboss
+1 pamietam ze rok temu bylo to samo (super wejscie na nl1k, a po pierwszym mieschu duzy spadek)
Przeciez wiadomo ze teges nie bedzie wygrywal 150k miesiecznie od tej pory.
Fajnie ze debiut na nl5k udany i tyle
Napisane przez arianik
Gratulacje.. mi zaraz mijają 2 miesiące od ślubu:) Super sprawa, zobaczysz:)
Ta ciekawe czy tak powiesz za 10 lat
Napisane przez gaijin69
Napisane przez Whytek
![]()
Not sure if joking or just plain retarded.
Fucking IMG tags how do they work ?