Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sky is the limit

1,674 Posty
417 Użytkownicy
623 Reakcje
252.6 K Wyświetlenia
Teges Autor wątku
Teges
BlackMember

Chyba ludzie nawet narzekali na coś, a po niedzieli mogą żałować, ze cześć tortu nie należała do nich ;-).

Odpowiedz
Cytat
Winnc
PokerStrategist

Napisane przez Teges
Chyba ludzie nawet narzekali na coś, a po niedzieli mogą żałować, ze cześć tortu nie należała do nich ;).

Tak, widzialem, narzekali że ostatnie staki bez zadnych profitów i taki MU daje ;)

Odpowiedz
Cytat
Scoti1986
Elite Grinder

Milo poczytać, jak pisze ktoś, kogo zna się ze zlotów :)
Na pierwszym nie byłem, później nie dało się już nic opuścić.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
zajcur
PokerStrategist

Dodajmy, że Pyszał zaczął dorzucać melona do oferty dopiero po tym gdy ktoś się odezwał, tak więc gdyby nie było żadnego nieprzychylnego posta, to melon w ofercie by się zapewne nie pojawił. Gracz był breakeven na starsach przez 2 lata, do tego duża większość (jeśli nie wszystkie) stejki na minus i podniósł MU. W mojej opinii Pyszał miał do tego pełne prawo, bo jego oferty sprzedawały się bardzo dobrze i miał wielu chętnych, ale nie winiłbym kogoś za to, że się oburzył.

Odpowiedz
Cytat
mqrcin
Oldschool Grinder

Hej,

to jak będzie drugie to będzie już spora różnica wieku.
U mnie 4 lata i na początku było wszystko ok, ale z czasem pojawiła się straszna zazdrość brata o siostrę i dopiero teraz jak młoda ma 3 lata to się to trochę zmienia
Ale przez ostatni rok to ciągle było "to moje", "zostaw to", "wyjdź z mojego pokoju" itd.

Odnośnie SM

Czas: 56:30

Pyszałek gra open 2bb z UTG z K9o dostaje call od BU z AA i na flopie K-high gra x/f, dlaczego?
Na jakim boardzie będzie kontynuował w takim razie?
Czy po prostu bardzo dobrze zna tego przeciwnika i wysokość jego betu mu tutaj dużo podpowiedziała?

EDIT: jeżeli pod tym postem zbierzecie 50 łapek w dół ogłoszę konkurs!!!

Odpowiedz
Cytat
jociasija
Oldschool Grinder

:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Teges Autor wątku
Teges
BlackMember

10 lat prawie, a ja siadam do sesji pykam 9h ponad i aż mi żal kończyć, bo tak lubię ta grę :).

Co do rozdania z K9o Marcina, pozwoliłem sobie do niego zadzwonic, żeby upewnic się czemu tak zagrał, kolesia range przy tym flacie wygląda mocno, a według mnie sizing betu na flopie jest tragiczny, Marcin widzi, że nie ma feQ, underparki nie stabują tyle, wię koles ma lepszego króla +, plus może z dwa mocne fd... bardzo dobry foldzik.

Co do zlotów... miały moc, super wspominam te czasy, szkoda, że gdzieś straategy się zatrzymało, gdyby była lepsza organizacja, spokojnie mogli być nadal najlepsza szkołą pokera i portalem...

Odpowiedz
Cytat
4greg4
Oldschool Grinder

A... Ninjai i gomore to jeszcze grywają w poksa ?

Odpowiedz
Cytat
shinthps
PokerStrategist

gomore jak najbardziej.

Odpowiedz
Cytat
Teges Autor wątku
Teges
BlackMember

Ninaji już nie gra :(, ale dalej mamy ze sobą kontakt. Na początku wrzesnia jest nawet plan, żeby się spotkać ^^. Gomore gra, ale przebranżowił się na HS MTT.

Odpowiedz
Cytat
trzasku
PokerStrategist

W takim razie trzeba samemu zorganizować zlocik :f_pleased:

Odpowiedz
Cytat
89deny89
Elite Grinder

Można strzelić jakiegoś browca w barcy ,także jadę zagrać ept

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

Ninjai jak mniemam, rozkrecil jakis mega dochodowy biznes bo na pewno mial ku temu predyspozycje. W moim odczuciu top1 trenerow na PS. Gosc mial gigantyczna wiedze ktora potrafil przekazywac w kapitalny sposob ale chyba czegos gdzies mu brakowalo aby niszczyc HS?

Odpowiedz
Cytat
Teges Autor wątku
Teges
BlackMember

Zameldowałem się już w barcy, ale zanim coś napisze, to wrócę do pytań.

Zlot pewnie byłby mega opcja, ale im człowiek starszy, tym więcej obowiązków, a i poker trudniejszy to pracy jeszcze więcej trzeba w niego włożyć... wiec pewnie nie byłoby łatwo zorganizować termin, ale jak się pojawi jakaś opcja to jestem za :-).

Piwko, obiecać nie mogę, bo wiadomo taki wyjazd to robota, a i znajomych masa, jeśli z każdym jedno piwko bym wypił, to jednego rozdanie pewnie nie zagrałbym.

Ninjai, nie będę mówił co robi, ale jest z tego zadowolony, idzie przez życie do przodu to najważniejsze. Szkoda, ze w pewnym momencie runa zabrakło, jak shotowalismy HSy, może gdyby wtedy mu pyklo, to grałby dalej. Mogę tylko wyobrazić sobie, gdzie byłbym teraz, jakby dalej grał, wiem ze o wiele dalej niż jestem teraz, bo przy nim praca i rozwój szept na najwyższym możliwym poziomie :-).

Dobrze teraz o Barcelonie na szczęście tu będzie krótko i zwiezle. Wylądowaliśmy, 1A zagraliśmy, a zaraz udamy się na 1B :-).

Odpowiedz
Cytat