Na Party jest o tyle fajnie, że ludzie z NL2k i NL3k, to te same osoby co przy 1k, tu po tym rozdaniu jedna wazna notka napłynęła do mnie za nim on zagral check zastanawiał się, wiedziałem, ze ma zachaczony board, dlatego wiedziałem że stacki i tak pójda na stół, a na tak mokrym boardzie i tak nie zrzucę secika. Wcześniej miałem sytuację, ze na boardzie 864 szły staki ja mialem 66, akurat z Pyszałkiem gadałem na skype i mówie mu koles ma albo 88, albo 44, ale i tak kasa musi iśc na stół, gdybym wiedział że na T spadnie 4 odpuściłbym, a to mu pomogło, bo mial gorzej na flopei ;]. Ofc jest opcja zagrania call, ale na T może spaść tyle kart, które all moga popsuć. Do tego bardzo waznaa informacją było, ze koleś ma Won $ when c\r flop po 15k rozdaniach ;] tylko 37% co znaczy, ze z wszelkiego rodzaju drawami tu wrzuca i może to byś ATs, A5s, a może nawet inne Ax chociażby pzez to, ze na call ma 1.6k do puli 4.4, co daje mu 38%, że musi być dobry a jak mi doaje op, a ma Axs to zawsze callnie ;].
Ale pomysle jeszcze nad tym ;].