Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sky is the limit

1,674 Posty
417 Użytkownicy
623 Reakcje
252.6 K Wyświetlenia

Eee, i to ma być super blog? Za co, się pytam? xD Ostatni wpis 11 dni temu... nice xD

Odpowiedz
Cytat
masterxaz
PokerStrategist

synek święta idą, na narty się jeździ i w ogóle :P myśle że od stycznia będzie się więcej działo

z resztą coś kojarze że Teges mgr pisać miał też

Odpowiedz
Cytat

Witajcie,

Tak dokładnie, teges pisze magisterkę i chce się skupić na jednej rzeczy, dlatego też nie ocenia jeszcze rozdań na fulla.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Dobry zarząd! W typowej polskiej firmie to by mieli wyjebane na to, ze pracownik musi magisterkę pisać i by go cisnęli tak samo :D

Odpowiedz
Cytat

Skoro autor nie ma czasu, co robi ten blog w dziale super blogi? :P Użytkownikiem miesiąca zostaje dobry blogarz, super blogowcem zostaje dobry gracz z osiągami xD

Odpowiedz
Cytat
kroszo
PokerStrategist

blog jest fajny tylko teges rzadko sie wpisuje. ja tez pisze prace i go rozumiem ;p

Odpowiedz
Cytat
magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez ThomasTheKing
Skoro autor nie ma czasu, co robi ten blog w dziale super blogi? xD

Same wpisy poczatkowe i analizy rak sa tyle warte, ze to pytanie jest co najmniej nie na miejscu :D

Odpowiedz
Cytat
ultraplazmator
Oldschool Grinder

grasz jeszcze w pokera? ;)

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Może busto... pojechał do Czarnogóry na złoty traf (ostatnio coś takiego się pojawiało w naszych pokerowych sukcesach ;x) z całym rollem i przegrał z Bondem na jakimś coolerze :(

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez preludiumm
Może busto... pojechał do Czarnogóry na złoty traf (ostatnio coś takiego się pojawiało w naszych pokerowych sukcesach ;x) z całym rollem i przegrał z Bondem na jakimś coolerze :(

dostał angaż w CR :D

Odpowiedz
Cytat

Świetny blog! Oby tak dalej... :D :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
A1varo
Poker Player

:ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez A1varo

:rage:

Odpowiedz
Cytat
A1varo
Poker Player

Napisane przez A1varo

:f_mad:

Odpowiedz
Cytat
Ninjai
BlackMember

Przeciez dobrze wiecie, ze teges pisze swoja prace mgstr. Uwierzcie mi, to nie jest kwestia 10 dni, tym bardziej, jak trzeba dolaczyc jakies badania, wlasne projekty etc.... But hey, no worries guys, HE'LL BE BACK!

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez A1varo

Napisane przez A1varo

:f_mad:

:f_love:

Odpowiedz
Cytat

koedy koniec tej matury ??? :D

Odpowiedz
Cytat
Teges Autor wątku
Teges
BlackMember

Hmmm... napisze coś, bo miałem malutki przerywnik od przerwy od pokera :). Widze jedni rozumieją, że są rzeczy ważne i ważniejsze, tak jest u mnie z pracą mgr i pokerem. Nie dziwcie się, ze nic tu nie pisze, ale na pokera teraz wogóle nie poświęcam czasu, a i napisanie mojej pracy nie jest takie łatwe. Dobra wiadomość to taka, ze powinienem ją złozyc w przeciągu dwóch tygodni, jesli promotor all zatwierdzi pozytywnie, jeśli nie to będę mógł sie pochlastać czerstwą bułką. Potem 2-3 tygodnie nauki, bo obrona pracy to pikuś, ale przy tym jest egzamin ustny ze studiów, a tu nauki jest, ze Ho Ho.

Przerywnik od nauki wynika z tego, ze dostałem bonusik na Party mały, bo mały 250$, ale zawsze jest to dodatkowy grosz. Dali mi na realizacje 5 dni, a do tego 10 dni na wyrobienie. Wczoraj pograłem z 6h i już jest 3/4 zrobione, ciesze się z jednej strony bo sesja plusowa, chociaz z samej gry nie dokońca. Grałem NL400, NL600, miałem dwa stoły NL1k z fishem, ale po przerwie na stówke wpierw będę grał NL400 i NL600, raz że roll został mocno skrócony przez gre, do tego jakiś cashout, poza tym po przerwie już prawie dwu miesiecznej bez sensu wchodzic na stoły z największymi sharkami. Przez te dwa miechy grałem z 5-6 razy na P* NL25 i NL50 nie pisałem o tym, bo też nie bylo co. Po grze na tych limitach wchodząc na NL400 widac jednak jaki kanion je dzieli.

PP dalo mi jeszcze jedną niespodziankę bo w promocji Million Dollar Hand Aga wylosowała KKKKQ, co powiększyło rolla o kolejny 1k. Tyle na dziś, zagram jeszcze za dwa dni pewnie, żeby dokończyć bonusik, a tak narazie dalej przerwa, no i może uda się trafić jackpota na PP bo jest naprawdę ładny :).
Dodam, że pomimo końcowego plusa pierwsza godzinna sesja byla trudna, bo jak wchodzi się ai na pre KK vs J8 przegrywa, a potem dostaje call na mój 4bet z A9, trudno nie przegrać mając AK i board A99Kx :).

Pozdro mam nadzieję, że ten etap niedługo skończe i znowu będę mógł tu pisać, wiem że głupio się zbiegło z trafieniem do SB, ale nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli, chiałem pogodzić pisanie z graniem, ale nie da sie, trzeba skupić się na jednym!!!

Odpowiedz
Cytat
Fitas
Oldschool Grinder

Niektórzy nie wiedza lub nie rozumieja spraw zwiazanych z magisterka, ale spokojnie, nie ma co sie przejmowac czy spieszyc ;)

Powodzenia ;)

Odpowiedz
Cytat
rybik1986
PokerStrategist

Teges poprostu wzial sobie urlop:) i sie nie czepiajcie ja tez teraz pisze mgr wiec go rozumiem to nie jest wcale takie latwe zadanie...

Odpowiedz
Cytat