Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

no limit poker

891 Posty
168 Użytkownicy
751 Reakcje
85.9 K Wyświetlenia
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Czerwonej nie pokażę, bo wstyd (<-10bb/100)

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

pokerstars.es to jakaś porażka i mam tu na myśli limity depozytów. Śmiech na sali. Pierwotnie miałam tak niski poziom depozytu, że musiałam grać nl25. Potem zwiększyłam limit depozytu, ale musiało upłynąć wiele dni zanim zaczął działać. Limit okazał się niewystarczający, ale kolejny raz zmienić będę go mogła... za 3 miesiące. Na dodatek wypłaciłam większość kasy, a osiągnęłam limit wpłat na 30 dni, więc czeka mnie kilka dni wolnego od pokera...

Paranoja, traktuje się ludzi, jak upośledzonych umysłowo - chore limity, chore okresy między zmianami depozytów... Co za czasy?

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Hej!

Możecie polecić jakieś aktualne filmy i książki, żeby czegoś się nauczyć? Poznać jakieś strategie? Czy "Let there be range" jest warte przeczytania?

Odpowiedz
Cytat
duff2511
PokerStrategist

Chcesz wywalać tysiaka dolców na książkę sprzed kilku lat? :coolface:

Sporo rzeczy z książki typu kombinatoryka itp. mimo wszystko jest dalej akualna. Na pewno przedawniła się większość tendencji.

Odpowiedz
Cytat
XabiAlonso9
BlackMember

.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Nie, tyle nie wydam na tę książkę. Mam ją, ale nie wiem, czy warto zawracać sobie głowę jej treścią.

Serię Seoka również mam i oglądałam. IMO za dużo Pio solvera, przynajmniej mnie to nie jest potrzebne, bo na nl50 i nl100, które gram jest dość fishy i słabych regularsów, żeby zarabiać fajne pieniądze bez GTO.

+ czerwona

Troszkę readów i statystyk już mam, więc próbuję walczyć o nonsd.

Odpowiedz
Cytat
LuckyMan1
Elite Grinder

Mam jakieś serie yourdooma jesli nie zależy Ci na gto. On idzie na full exploit.

Odpowiedz
Cytat
HandSmither
Oldschool Grinder

Na jakich roomach obecnie grasz? Rozumiem że powyższy wykres jest w całości z P* EU?

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Napisane przez HandSmither
Na jakich roomach obecnie grasz? Rozumiem że powyższy wykres jest w całości z P* EU?

Niee, wyrabiam 500e bonusu na P*.es, ale często muszę dorzucać zoomy z P*.eu, bo na es gierki zaczynają się popołudniu, a ja lubię strzelić sobie sesję z rana ;d

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Napisane przez LuckyMan1
Mam jakieś serie yourdooma jesli nie zależy Ci na gto. On idzie na full exploit.

priv

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Hej! Pomożecie rozgryźć mi pewną kwestię? Otóż czasami kiedy 3betuję, a short stack wsuwa wszystko (między nami jest gracz) to mogę tylko sprawdzić, a czasami mogę sprawdzić lub przebić. O co w tym chodzi? :)

Odpowiedz
Cytat
trzasku
PokerStrategist

Jeżeli szort raisuje mniej niż minraise (bo tylko tyle mu zostało) to jego wrzutka jest traktowana jak call. Jeżeli więcej niż minimalne przebicie to zagrał on raise co oznacza, że ty możesz również zagrać raise.

Jest to jedna z podstawowych zasad która tyczy się również gry live. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

O kurcze, nie znam podstaw, a gram w pokera :f_cool: Dzięki za wyjaśnienie :f_drink:

Bonus na PS.es wyrobiony. Czas rozejrzeć się za jakimś Chińczykiem na próbę :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Hardchorusss
PokerStrategist

możesz ocenić jaka jest różnica w poziomach między .eu a .es?

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Nl50 jest wszędzie łatwe, ale na es gra mi się przyjemniej, bo jest mniej graczy przez co szybciej można znaleźć leaki, zrobić ready itd.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Kiedy ja spłacę te długi? :f_cry:

Robię z tego żart, ale tak naprawdę jestem mega wściekła i mam nadzieję, że to jakiś błąd Skrilla i minus zniknie, a wróci moja kasa... Miał ktoś kiedyś coś takiego?

Odpowiedz
Cytat
yoovan
PokerStrategist

:spit:

Odpowiedz
Cytat
krystian111333RNMD
Legacy Member

szokda ze nie + :f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Ano, szkoda :P Stan konta wrócił do normy.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Czy ktoś nie chciałby podyskutować o filmach z RiO?

Odpowiedz
Cytat