Jak zrobię barrela, to wszystkie wymiękają.
Wedlug tendencji, kazda osoba, ktora prowadzi super bloga, jesli osiagnie sukces i przeskoczy dany limit i wystrzeli w gore, zawsze zaniecha dalszych wpisow i najczesciej zamknie bloga lub sam sie zamknie, no chyba, ze torba.
Jaki tam sukces
W czerwcu miałam rolla w okolicach 12k$ i shotowałam nl200. Potem szło tak sobie, zeszłam na nl100, wypłaciłam 10k PLN, a teraz mam rolla 4k$ (połowa na skrillu, połowa w PLN) i przegrywam na nl50 ^^ Choć po uwzględnieniu RB wychodzi na to, że tylko 1 miesiąc miałam na minus tj lipiec -2k$, sierpień b/e, wrzesień b/e, połowa października 30k rozdań i -200$ po czyli pewnie też b/e będzie. Gram 50-70k rozdań miesięcznie i w tym roku poświęcałam na grę (wg. HMa) 3h dziennie. Może wariancja, może za mało czasu poświęcam na pokera. Przynajmniej żal nie będzie jak od 1. stycznia już nie pogram
Jeszcze dwa miesiące i patrząc na sick runy niektórych forumowiczów, wszystko może się zdarzyć, mogę mieć 15bb/100 przez następne 50k rozdań i znów wskoczę na nl100
Napisane przez OnlyNutzz
Jaki tam sukces![]()
(...)
Może wariancja, może za mało czasu poświęcam na pokera. Przynajmniej żal nie będzie jak od 1. stycznia już nie pogram![]()
szczerze nie dziwie się że średnio Ci idzie z takim podejściem
po 1 popracuj nad motywacją
po 2 jaki kurwa żal nie będzie? świnie u koryta dla własnych zysków zabierają obywatelom wolność a Ty piszesz że nie będzie żal bo ostanio masz gorszy run? no sory ale to mnie troche rozjebało, zastanów się weź się w garść i napierdalaj a nie myśl co będzie bo i tak na 99% za dużo się nie zmieni
Napisane przez leszczu7
Napisane przez OnlyNutzz
Jaki tam sukces![]()
(...)
Może wariancja, może za mało czasu poświęcam na pokera. Przynajmniej żal nie będzie jak od 1. stycznia już nie pogram![]()
szczerze nie dziwie się że średnio Ci idzie z takim podejściem
po 1 popracuj nad motywacją
po 2 jaki kurwa żal nie będzie? świnie u koryta dla własnych zysków zabierają obywatelom wolność a Ty piszesz że nie będzie żal bo ostanio masz gorszy run? no sory ale to mnie troche rozjebało, zastanów się weź się w garść i napierdalaj a nie myśl co będzie bo i tak na 99% za dużo się nie zmieni
Nic dodac, nic ujac.
Ok, sorry, ale myślę, że przesadzasz, nie miałam nic złego na myśli. Oczywiście, że ewentualne zmiany na gorsze mi się nie podobają i jestem im przeciwna. Współczuję wszystkim, którzy będą zmuszeni wyjechać.
Hej. Jeżeli kogoś to interesuje, to skończyłam z pokerem wraz z początkiem września. Przeciwności są dla mnie zbyt męczące - ecoPayz, prowizje, opłaty, brak RB, niemożność korzystania ze Skrilla, mało graczy itd. Ze łzą w oczach wspominam czasy, kiedy sama SN na nl100 dawała pieniądze potrzebne na spoko życie. Jeżeli zdarzy się, że poker przeżyje drugą młodość, to chętnie wrócę. Może nie jako fulltime pro, ale po pracy i weekend poklikam sobie kilka godzin
Niech jakiś mod przeniesie bloga tam, gdzie lądują blogi osób niegrających już w pokera
Powodzenia wszystkim!
Hej.
Twoj blog moze zostac w tym dziale. Jesli jednak zdecydujesz wrocic do gry i pisania to wiesz gdzie go szukac
Skrill powrócił na Starsy, a we mnie powróciła tęsknota za tą grą
W najbliższym czasie wpłacę sobie x00$ i zacznę od nl10 zooma. Niestety czasu nie mam za wiele, ale myślę, że 50k rąk w miesiącu uda się zagrać. Jak myślicie, bezpiecznie będzie z konta bankowego wpłacić kasę na Skrilla?