Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

no limit poker

891 Posty
168 Użytkownicy
751 Reakcje
85.9 K Wyświetlenia
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

450tyś rozdań a jest połowa marca, niezły wariat :D

Odpowiedz
Cytat
ErHB01
PokerStrategist

wlasnie chcialem cie rybakoz spytac co sądzisz o tym cwlrs bo w lutym gralem z nim nl16z a teraz typek 8 table zoom 4x100 4x200 cisnie majac dobre wyniki + ostatnio cos streamuje to faktycznie dosc spewy ma tendencje do potbet/overbet shove river z niczym jezeli wyczuje slabosc przeciwnika

http://imgur.com/a/ySYix - jego wyniki wg stawek + basic staty ( troche dziwi mnie ten rzadki cbet flop )

http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/18209910_7AC3E129D5 - jego lapka na 650bb deep japierdole sick xD

Odpowiedz
Cytat
RybaKoZ
Poker Player

Napisane przez RybaKoZ
W sumie to co gracz, to inaczej ocenia kazdego. Taki cwlrs ( bardzo slaby spewy grajek, na twitchu kiedys mial kanal ) ma wszystkich regow zaznaczonych jako krill ( czy jakos tak )... :)...

Odpowiedz
Cytat
Prostyczlek
Poker Player

Napisane przez ErHB01
http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/18209910_7AC3E129D5 - jego lapka na 650bb deep japierdole sick xD

Dobre rozdanie!

Odpowiedz
Cytat
GoverN666
PokerStrategist

Napisane przez zajcur

Napisane przez RybaKoZ
W sumie to co gracz, to inaczej ocenia kazdego. Taki cwlrs ( bardzo slaby spewy grajek, na twitchu kiedys mial kanal ) ma wszystkich regow zaznaczonych jako krill ( czy jakos tak )... :)

Jak sie wejdzie na boomplayera tego cwlrs i widzi te spazzy to az trudno uwierzyc w jego wykres
W sumie to nie zdziwlibym sie gdyby byl jakis fejkowy. Moze jest prawdziwy, ale cos dlugo go na twitchu nie bylo i pewnie wjebal w tym czasie kilkaset BI xD
edit : wykres chyba legit, bo znalazlem fragment na streamie.

Na nl500 dostał grube baty i wrzucił fejk wykres, że wygrał 20k tam ten koleś to typowy narcyz, więc czego się spodziewasz po nim.

http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/18209910_7AC3E129D5 - to jest bardzo wymowne :mdr:

Odpowiedz
Cytat
LAPA2000
PokerStrategist

Też się zastanawiałem gdzie on niby te hajsy robi, bo na naprawdę sporych próbkach z całego roku był u mnie zawsze w przedziale -2-0/100 a w internetach po kilkanaście k na miesiąc pokazywał.

Odpowiedz
Cytat
GrindingMachine
PokerStrategist

Kilka razy oglądałem jego streamy przed i po przerwie, nie miał problemu z mówieniem o tym, że na nl500 dostał wpierd*l i zaczął w tym roku "od nowa" żeby odbudować pewność siebie.
Sick volume, sick wr nawet grając 8 stołów zooma jednocześnie i fajnie się to ogląda, bo nie dość, że gra ciekawą gierkę, a nie jakieś nit rakeback pro gówno, to jeszcze często pauzuje stoły przy trudniejszych spotach i rozkminia z czatem handy (nie mając przy tym problemu ze wskazywaniem, gdzie popełnił błędy), ile spazzów by nie robił, to brałbym jego wr w ciemno.
Do tego typ ma 21 lat i spory potencjał, jak się nie wypali/nie wyjebie się na własnym ego to może zajść wysoko.

Rybakoz to chyba ta notka, bo najwięcej regów ma nią u niego i oznaczał sobie tak gości, na których miał jakieś specyficzne handy zapisane "Purple: Makes mistakes / Seen him make mistakes. (This can be anywhere from 1 small mistake all the way to the traditional whale)"

Odpowiedz
Cytat
SzybkiJack
Oldschool Grinder

Na wykresy nie ma co sie zbytnio zapatrywac, bo zrobic fake jest bardzo latwo. Tak naprawde baza mozna manipulowac bardzo latwo, rusek/wlasne hh bedzie dokladniejsze , poniewaz target nie ma opcji ingerowania w to .

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

rusek to znaczy? Słyszałam na filmikach, że jest jakaś ruska strona, gdzie można graczy sprawdzać :D Podeśle ktoś link na PW? :P

Powiem wam jedno: miałam bankroll 1k, nie czułam żadnego stresu. Teraz mam bankroll 10x większy i 100x większy stres. Robimy to, co robimy, nielegalnie. Setki godzin pracy itd. boję się po prostu, że pewnego dnia przyjdzie ktoś i mi to zabierze (jakiś bliżej nieokreślony urzędnik). Macie tak samo? Mam poważne plany co do pokera na najbliższy rok lub dwa. Nie wiem, jak długo poker online będzie istniał (w tej kwestii jestem pesymistką, nie wierzę, żeby było lepiej za naszego życia :D), ale póki co można spokojnie zarabiać na nl100 fishy nie brakuje. Jak to wygląda u was? Wypłacacie część wygranych, czy chomikujecie i zbieracie na wyższy limit? 60-80% pieniędzy mam na Skrillu, reszta na stronkach pokerowych. Gdyby coś się stało i Skrill padł, zostaję bez grosza :)

Odpowiedz
Cytat
krak2610
Poker Player

Martwiłbym się bardziej o krzaki niż o Skrilla.

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Napisane przez OnlyNutzz
rusek to znaczy? Słyszałam na filmikach, że jest jakaś ruska strona, gdzie można graczy sprawdzać :D Podeśle ktoś link na PW? :P

jak bys dostala linka to dodaj mnie do znajomkow i podeslij plz. thx :)

Odpowiedz
Cytat
SzybkiJack
Oldschool Grinder

Skrill jednak to nie jest firma ztargegowana na pokera czy hazardy:f_thumbsup: jak niektorym sie moze wydawac, wiec raczej bym sie nie martwil , lecz ostroznosci nigdy doscyc.

Mysle ze na publicznym forum nikt nie bedzie zbytnio chetny zeby pisac ze np:
- trzyma czesc kasy w skarpecie na wszelki wypadek
- gra za granica cashe/mtt
-wyplaca jakies kwoty zeby wplacic na normalne konto dla lekkosci transakcji w supermarketach

A propo fishy na nl100. Kilka lat temu mowili ze nl50 nie da sie przejsc :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
leszczu7
Poker Player

zamow koniecznie token na skrill wydatek nie duzy ale spokoj masz przynajmniej
co do pieniedzy sa rozne sposoby niedawno robmaf ciekawie to zoobrazowal w filmiku na ps

Odpowiedz
Cytat
Rasow
Poker Player

Mozna linka?

Odpowiedz
Cytat
Johnii141
PokerStrategist

Napisane przez OnlyNutzz

Powiem wam jedno: miałam bankroll 1k, nie czułam żadnego stresu. Teraz mam bankroll 10x większy i 100x większy stres. Robimy to, co robimy, nielegalnie. Setki godzin pracy itd. boję się po prostu, że pewnego dnia przyjdzie ktoś i mi to zabierze (jakiś bliżej nieokreślony urzędnik). Macie tak samo? Mam poważne plany co do pokera na najbliższy rok lub dwa. Nie wiem, jak długo poker online będzie istniał (w tej kwestii jestem pesymistką, nie wierzę, żeby było lepiej za naszego życia :D), ale póki co można spokojnie zarabiać na nl100 fishy nie brakuje. Jak to wygląda u was? Wypłacacie część wygranych, czy chomikujecie i zbieracie na wyższy limit? 60-80% pieniędzy mam na Skrillu, reszta na stronkach pokerowych. Gdyby coś się stało i Skrill padł, zostaję bez grosza :)

hahaha mam podobnie jak psy zaczynaja szczekac o 24 to sprawdzam czy jakis samochod nie podjechal :) schizofremia stadium pierwsze.
Jesli chodzi o hajs to trzymam polowe na skrillu, polowe starsy ale jak mialbym trzymac na jakis krzakach gdzie nie mialbym tokena to wyplacalbym codziennie.

Odpowiedz
Cytat
zyvy
PokerStrategist

Napisane przez OnlyNutzz

skoro zarabiasz niezaleznie od kraju (polandia) to czy niemyslalas o innym kraju ktory niebedzie cie scigac, podejzewam ze angielski znasz(nie musi byc fluent) wiec praktycznie kazdy (wiekszosc) stoji przed toba otworem, a polandia jest jednym z drozszych krajow(dlatego niespieszno mi z powrotem) do zycia

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

A gdzie jest taniej? :P

Odpowiedz
Cytat
macaco2
PokerStrategist

Napisane przez leszczu7
zamow koniecznie token na skrill wydatek nie duzy ale spokoj masz przynajmniej
co do pieniedzy sa rozne sposoby niedawno robmaf ciekawie to zoobrazowal w filmiku na ps

Teraz już nie trzeba zamawiać tokena można ustawić weryfikację 2 stopniową przez telefon.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Oldschool Grinder

Napisane przez OnlyNutzz

W Kambodży niedrogo podobno :coolface:

Odpowiedz
Cytat
zyvy
PokerStrategist

Napisane przez OnlyNutzz

a google juz zamkneli....? :f_tongue:

takie proste odpowiedzi same sie nasuwajace to:
portugalia, hiszpania, chorwacja podejzewam ze jeszcze pare bedzie niesprawdzalem wszystkich
to jesli sie tyczy europy
jesli poza europa to zapewne :
tailandia, indonezja (ten caly region), mexyk, peru

wystarczy zkozystac z google i samo sie znajdzie jak naprzyklad:

Long term letting europe

spain

jesli sie przyjrzysz na : przychody/wydatki to zobaczysz ze polandia jest dla bogaczy, wiec niestety nie dla mnie :)

Odpowiedz
Cytat