Priv - jeśli można prosić

Jak dobiję do 200k rąk to zrobię jakąś analizę swojej gry itd i się pochwalę
Cóż powiedzieć? Układa się wspaniale
Mam nadzieję, że to nie upswing i że nie spadnę do 2bb/100 w ciągu następnych 60k rozdań
Bankroll 9k$ więc za niedługo będę mogła wbijać na nl200 z 50bi i stoplossem na poziomie 4-5bi. W lutym zaniedbałam teorię, nie przerobiłam ani jednego rozdania poza stołami, obejrzałam może 2-3 filmy z 50% skupieniem :/
W marcu chcę skupić się na kilku zagadnieniach:
- czy callować 3bety bez pozycji - obecnie sprawdziłam w bazie, że tracę na tym natomiast na 4betach robię kupę siana
- z czym grać skłiz
- poprawa gry na UTG i MP - sprawdziłam w bazie, że jedynie 12% układów startowych zarabiam więc może warto grać 10-13% rangem z UTG, oczywiście pojawia się problem taki, że jak ktoś zobaczy, że mam 12% range to da mniej akcji i inne układy mogą stać się przegrywające
I ostatnia sprawa z pytaniem do was: stoły regularne czy szybkie? Zaczynam mieć dość zwykłych stołów, kolejki mega długie, zanim zacznę sesję na dobre (tzn zbiorę 4-8 stołów) mija 15-45 minut, czasami stoły się posypią po pół godzinie, kolejki długie, mało rozdań, nuda
Na szybkich pewnie jest mniejszy winrate, ale można otworzyć natychmiast kilka stołów i mieć dostęp do słabych graczy. Może ktoś na solidnej próbce porównać stoły regularne z szybkimi?
@OnlyNutzz lepiej narazie nie kombinuj z rangem utg mp ,najpierw sie przenies na starsy i zrob tam probke i po tym wroc do tematu
@Rasow prosta droga bet bet bet
Napisane przez DzikiHenry
@OnlyNutzz lepiej narazie nie kombinuj z rangem utg mp ,najpierw sie przenies na starsy i zrob tam probke i po tym wroc do tematu
Na zoomie można zejść na ziemie
Napisane przez GoverN666
Na zoomie można zejść na ziemie![]()
Mniej wiecej to mialem na mysli
ogolnie starsy to starsy , inaczej ludzie graja anyway
Napisane przez Rasow
@OnlyNutzz Naucz mnie! Pokaz droge! Chce byc Twoim padawanem!
Ależ ja (jeszcze! :D) nic nie osiągnęłam w tej grze
Takie sprawy to do Wiktora:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3902543#post3902543
W filmiku "o czym nie zapomnieć na nl200" Soek twierdził w 2015 roku, że nadal na nl200 można mieć winrate z przedziału 6-8bb/100.
Na zoomie można zejść na ziemie
Co to znaczy?
najpierw sie przenies na starsy i zrob tam probke i po tym wroc do tematu
Będę musiała, bo traffic na innych stronach jest słaby. Na dodatek 888 zmienia swój i tak mizerny program VIP. Nie znam szczegółów, ale jeśli będzie gorzej...
ja po prostu bym sie bał trzymać taki roll na sofcie gdzie chroni mnie tylko hasło, brak mozliwosci kupna tokena
nikt nikogo nie straszy, poprostu inaczej sie gra, mentalnie trzeba adjustnac
skill raczej tak duzo nie rzutuje
Ja na Twoim miejscu bym nie kombinował. Masz świetny winrate , budujesz kapitał przy takim bb/100 niskie swingi i duży komfort gry. Zoom= mniejszy winrate , większe swingi. Oczywiście jeśli masz predyspozycje to z pewnością i tutaj odniesiesz sukces:f_drink:. Powodzenia