Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Microstakes

186 Posty
39 Użytkownicy
0 Reakcje
7,052 Wyświetlenia
Crimson

Siema, szukam kogoś chętnego do wspólnej nauki. To bardzo dużo daje, więc jeśli jeszcze się z nikim nie uczycie to nie wstydźcie się i piszcie. :)

Gram NL2/NL5 SH ZOOM, ale chętnie pouczę się też z kimś kto gra normalne stoliki (ale koniecznie shorthanded).

Mój plan na naukę to wspólne session review i sweat (czyli jedna osoba gra a druga patrzy i komentuje, jakby ktoś nie wiedział).

Najlepiej gdyby chętni odezwali się tutaj, bo jakoś zapominam zaglądać czy mam jakieś PW. :)

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990 Autor wątku
Witcher1990

Możemy razem spróbować zagrać bo miksuje nl5 speed na titanie i nl2 zwykłe i zoom na starsach.
Skype Witcher66622

Odpowiedz
Cytat
bukacz

crmsnlord prv

Odpowiedz
Cytat
danel91

Witam,

A ja poszukuję kogoś do nauki sng 45os. Wspólne granie, session review etc. 0.25$/0.5$ gram od niedawna te sng więc każda pomoc się przyda.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990 Autor wątku
Witcher1990

Hahaha ja nie wiem co się dzieje, dzisiaj sesja na NL5 -5BI. A to KK vs AA, a to doszedł kolor vs mój set i inne historie. Tak czy siak od dawna tutaj dostaję bęcki, ależ muszę być słaby, nie wiem, nie umiem, nie potrafię, nie rozumiem?
Z tego tiltu wszedłem sobie na NL20 i setem wygrałem ponad 1stack i już 7$na plusie :D
Ja się poddaję. Jutro spróbuję jeszcze jedną sesję zagrać i wypłacam 70$ które uzbierałem + 25 RB. Może max 1-2sesje zagram, a resztę na NL2 na starsach póki silver stara zrobię i to samo cash out

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj Witcher1990,

Twój temat już dawno przybrał formę bloga. Niestety dział Poker nie jest miejscem na jego prowadzenie. Z tego powodu przeniosłem go do blogów no-limit.

Jeśli uważasz, że powinien znajdować się w innym miejscu to wystarczy, że dasz nam znać poprzez zgłoszenie mojej wiadomości lub wpisanie się w tym temacie: Twój blog znalazł się w niewłaściwym dziale? Zgłoś to!

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat