Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Life's GOOD

257 Posty
59 Użytkownicy
0 Reakcje
17.5 K Wyświetlenia
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

Napisane przez solmyr9
Jeśli można to również bym prosił o przesłanie takiego arkusza kalkulacyjnego. Mam zamiar od tego miesiąca zabrać się za porządne analizowanie swoich wydatków, a taki sprawdzony arkusz by mi pomógł ;)

Swoją drogą dopiero dzisiaj trafiłem na Twojego bloga, ale o tego momentu masz kolejnego stałego czytelnika :f_thumbsup:

Napisane przez kNoq001
yep, ja rowniez bylbym chetny na ten arkusz, najlepiej jakbys wrzucil na jakis serwer i udostepnil linka _thumbsup:

http://www.sendspace.com/file/dzkv35

prosze bardzo.. :) wrzuciłem cały arkusz kalkulacyjny więc wystarczy wykasować zakładke czerwiec i na lipiec jest już wszystko gotowe.. :)

Odpowiedz
Cytat

niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :D

Odpowiedz
Cytat
TheMuMyung
PokerStrategist

nawet niezle to zrobiles.. : D powinienem to calej swojej rodzinie pokazac ~~ moze by wtedy sie ogarneli tfuuuuuuuuuuuuuu...

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

HellO HellO...

jak tam wam wszystkim idzie oszczędzanie? Bo ja narazie TWARDOOOOOOOOOOOOOOOOOO :f_thumbsup:

Pierwsze dni MTT za mną i już pierwsze wnioski się nasuwaja... _grin: próbka mała bo mała <sick> odpaliłem pierwszą sesje na 6 stołów i WTF, nie ogarniałem xD blindy, miejsce, bubble, jakie stacki za mną - skróciłem więc do 4terech i chyba narazie będe się 3mał do czasu aż troszke nie ogarne i nie zrobie Sobie fajnie huda z Tournament Sharka bo te okienko rozsuwane z dołu SUCK! Chciałbym mieć huda takiego jak w HM'ie ogólnie tylko liczba rozegranych turniejów i profit mi wystarcza na konkretnego przeciwnika (chyba, że jest jeszcze dużo innych statów które warto wytargać z TS'a ? _mad: )

Jeżeli zaś chodzi o same turnieje to wylatuje ze wszystkich rebuyów (wniosek prosty, przez następne dni zadnych MTT z rebuyami! _mad: ) natomiast 2R1A idą mi naprawde dobrze... pewnie dlatego, że głebsze stacki pozwalają na gre postflop w której moge czuć się lepiej ze względu na katowanie CASH'y przez znaczną część czasu... :)

Ukończyłeś turniej na 16y miejscu. Nagroda w wysokości 37,72 USD
Ukończyłeś turniej na 288y miejscu. Nagroda w wysokości 2,07 USD <- hahahahahahahahahahaha xD
Ukończyłeś turniej na 2gi miejscu. Nagroda w wysokości 191,08 USD
Ukończyłeś turniej na 614y miejscu. Nagroda w wysokości 18,67 USD
Ukończyłeś turniej na 227y miejscu. Nagroda w wysokości 17,58 USD
Ukończyłeś turniej na 4y miejscu. Nagroda w wysokości 523,02 USD

Szkoda tego turka w którym zajołem 4rte miejsce bo wyrzuciłem na FT 3ech graczy, a potem przegrałem 2 kluczowe flipy KQ vs 44 i KQ vs 99 oraz ze splitowałem A8 vs A6 przy czym mogłem wyrzucić tego gostka na top3 a co się później okazało on wyrzucił mnie :facepalm:

tak więc dalej pracujemy... ICM & Dobre życie pyszałka i POMAŁU POMAŁU... :f_thumbsup:

Wsłuchuje się ostatnio w jedną muzyczke... z Lock Up'a z Sylvestrem Stallone poprostu :heart: kocham...

a teraz czas na szóste prawo z:

WYOBRAŹNIA
" Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. " A. Einstein

Będzie krótki ponieważ osobiście będzie mi bardzo ciężko wam nakreślić prawdziwą myśl Napoleona Hill'a którą zawarł w VI prawie (TO POPOSTU MUSICIE PRZECZYTAĆ SAMI !) wszystko to co trzeba robić to UŻYWAĆ WYOBRAŹNI oklepane prawda? - Hill jednak w swoim dziele porównał ludzką wyobraźnie do centrali telefonicznej gdzie miliony kabli muszą dotrzeć do ludzkiej wyobraźni by móc dalej przekazywać informacje... Wszystko to co osiągnołeś, miejsce w którym się właśnie znalazłeś narodziło się właśnie w twojej wyobraźni...

Jeżeli wszystko najpierw powstało w twojej wyobraźni, to czy nie jest dobrym pomysłem aby nad nią popracować? by zwiększać swoje szanse na lepsze wyniki? Jeżeli to co powstanie najpierw w twojej wyobraźni, zmieni się potem w rzeczywistość to czy nie warto skupić się na tym, aby twoja wyobraźnia tworzyła jak najpiękniejsze plany, pomysły? :f_biggrin: POMYŚL O TYM...

i pamiętaj...

Możesz to zrobić, jeśli uwierzysz, że możesz... d(^_^)b

Odpowiedz
Cytat
kacper1230
PokerStrategist

Kolejny genialny wpis :f_thumbsup:

No i wyniki też rewelacja _thumbsup:

Oby MTT dalej tak szły bo aż miło patrzeć :)

Dobrze piszesz, dobrze grasz, dobrze radzisz - nie da się nie podziwiać takich ludzi _love:

Czekam niecierpliwie na kolejne wpisy :f_pleased:

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

HellO HellO...

Zaliczyłem troche break'a w pisaniu ale spowodowane to było poprostu brakiem czasu na granie - tak naprawde to grałem tylko w poniedziałek i wczoraj ponieważ reszte dni zeżarła mi kobieta ( zdała licencjat'a uffffffffffffffffffffffffff, bo miałbym przejebane _cool: ) babcia i prawie codziennie jakieś mecze po których dzisiaj ledwo co chodze :facepalm: nie chciałbym poprostu aktualizować bloga bez powiedzmy tych kilkudziesięciu turniejów więcej... :f_smile:

Co do samej gry to nic sie nie ruszyło, nie było żadnego FT jestem jeszcze strasznie słaby, musze Sobie wyrobić nawyk kopiowania jakiś spekulacyjnych rąk do notatnika by potem wrzucać na forum i dostawać po DUPIE ! _mad:

Narazie ciesze sie, że nie ruszają mnie żadne badbeaty pewnie będe po 100tnym turnieju wyrywał Sobie włosy _p: ale co narazie daje rade :f_thumbsup: ponadto dodałem do swojego dorobku w ICM Trainerze +500 hands i pooglądałem kolejną serie MTT 11$ session review with Pyszalek _wink:

Ukończyłeś turniej na 553ci miejscu. Nagroda w wysokości 8,85 USD
Ukończyłeś turniej na 25y miejscu. Nagroda w wysokości 19,70 USD
Ukończyłeś turniej na 309y miejscu. Nagroda w wysokości 7,93 USD
Ukończyłeś turniej na 75y miejscu. Nagroda w wysokości 14,42 USD
Ukończyłeś turniej na 171szy miejscu. Nagroda w wysokości 7,76 USD
Ukończyłeś turniej na 459y miejscu. Nagroda w wysokości 4,30 USD
Ukończyłeś turniej na 353ci miejscu. Nagroda w wysokości 4,30 USD

niby śmieszne pieniądze, oddalone miejsca - ale lubie cieszyć się z każdego sukcesu, choćby miałbyć on naprawde naprawde malutki :f_love: - bo tak naprawde:

" Końcowcy sukces jest tak naprawde sumą tych wszystkich malutkich... "

Kolejne dni też nie będa jakoś wybitne jeżeli chodzi o moją gre - mam już plany na weekend i niewiadomo co się wydarzy w przyszłym tygodniu sesesesese _evil: Do tego zgłosiło się pare osób do Coachingu z którymi chciałbym popracować i może jeszcze ktoś się odważy zgłosić _cool: Tak więc postaram się w wolnych chwilach przejrzeć jeszcze pare produkcji z pokerstrategy.com, dołożyć kolejne +1000 hands i GRAĆ GRAĆ GRAĆ JAK NAJWIĘCEJ SIĘ UDA ! :f_thumbsup:

no to panowie i panie... FUNNNNNNNNNNNNNNNNNN ! ^^

a teraz czas na siódme prawo z:

ENTUZJAZM

To chyba jedna z praw którego nie musze się uczyć... Poprostu entuzjazm kipi odemnie na prawo i lewo i wiecie co? Pozwala mi on zarazić KAŻDEGO z kim się skontaktuje, każdego z kim pobęde choćby przez nie wielki okres czasu... :f_thumbsup:

Fantastycznie jest się uśmiechać, fantastycznie jest jest być wśród tych wszystkich ludzi dookoła Ciebie tym jednym promykiem który świeci i świeci pozwalając przenieść twój dobry nastrój na innych. Dzięki entuzjazmowi jesteś wstanie zainteresować drugą osobe Sobą jak i twoimi ideami... Ponadto entuazjazm jest także podstawą miłej osobowości której każdy z nas potrzebuje by umieć nakłaniać ludzi do wspólnej współpracy... A warto współpracować z jak największą ilościa ludzi którzy będą Cie uzupełniać bo:

" Samemu idzie się szybciej, ale we dwójke dociera dalej... i dalej ! "

Każdy wie, że lepiej współpracuje się, żyje, spotyka z ludźmi którzy są entuzjastycznie na wszystko nastawieni, z ludźmi którzy zawsze powiedzą "O.K ZRÓBMY TO!" czy " DAJMYYYYYYY GAZUUUUUUUUUUU" a nie "NIE CHCE MI SIE" , " TO SIE NIE UDA " , " STRATA MOJEGO CZASU " nos na kwinte i mina śmierci SICK !

" Entuzjazm nie jest wyłącznie pięknym frazesem; jest siłą życiową, którą możesz ujarzmić i używać z korzyścią. Bez niej przypominać będziesz wyładowaną baterię elektryczną. Entuzjazm to siła życiowa, przy pomocy której naładowujesz swoje ciało i rozwijasz dynamiczną osobowość. Niektórzy ludzie mają dar posiadania entuzjazmu z natury, a inni muszą go zdobyć. "

i pamiętaj...

Odpowiedz
Cytat
karoldobo
PokerStrategist

Gratulacje użytkownika miesiąca! Tak trzymaj! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
ultraplazmator
Oldschool Grinder

@up

zapoczątkowales fale :baby: ,teraz posypią sie 3 strony gratulcji :P

Gratuluje :D

Odpowiedz
Cytat
konsad1
Elite Grinder

Gratki

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

*Podziękowania!

W pierwszej kolejności chciałbym bardzo podziękować za NAPRAWDĘ liczną liczbe głosów oddaną w ankiecie na Użytkownika Czerwca. Jest mi niezmiernie miło, że mój blog w tak krótkim czasie zdobył uznanie tak wielu z was... Jest to o tyle wspaniałe wyróżnienie ze wzgledu na fakt, że już coraz trudniej jest mi siadać do stolików grindując po parenaście godzin dziennie ale dzięki wam staje się to coraz łatwiejsze i przyjemniejsze :f_thumbsup:

Jeszcze raz bardzo dziekuje za wasze głosy i opinie, ponieważ tak jak wcześniej wspomniałem jest to z pewnością bardzo dobry motywator do dalszej pracy oraz jeszcze większy do podjęcia prób wywalczenia Użytkownika Lipca oraz wpisania się na liste SUPER BLOGERÓW...

BĄDZCIE ZE MNĄ DALEJ !

Pokerowo od ostatniego wpisu nie wiele się działo... żadnych spektakularnych deepow czy czegoś co mogło przyBOOSTOWAĆ mojego rolla _frown: Tak czy siak plan jest wciąż ten sam GRAĆ GRAĆ GRAĆ I JESZCZE RAZ SIĘ EDUKOWAĆ z tym wyjątkiem, że do swoich gier MTT dodaje SNG'y 180 a także STT. Dodanie SNG'ów 180 jest chyba oczywistym ruchem natomiast jeżeli chodzi o STT to dodaje je ponieważ bardzo często jest tak, że mam 4-5 godzin wolnego czasu więc nie ma co zaczynać MTT a jest to idealny czas by pograć STT i poćwiczyć w znacznym stopniu ICM oraz gre Heads-up. Jeżeli chodzi o STT to narazie będe grał tylko i wyłączenie 3,50$ & 7$.

MTT

Ukończyłeś turniej na 7y miejscu. Nagroda w wysokości 14,36 USD
Ukończyłeś turniej na 17y miejscu. Nagroda w wysokości 15,85 USD
Ukończyłeś turniej na 6y miejscu. Nagroda w wysokości 66,06 USD
Ukończyłeś turniej na 27y miejscu. Nagroda w wysokości 27,20 USD
Ukończyłeś turniej na 6y miejscu. Nagroda w wysokości 20,52 USD
Ukończyłeś turniej na 33ci miejscu. Nagroda w wysokości 25,91 USD

STT

Odbiegając może tak troszke od pokera to wróciłem właśnie jakieś 30minut temu do domu po całodniowym szaleństwie :facepalm: jestem brudny śmierdzący skacowany (a wciąż tutaj dla was pisze co powinno się równać jakieś +10 do RESPECTU NA POKERSTRATEGY :f_cool: fakt faktem, że nasze imprezy zawsze są bardzo oszczędne i wpadło mi już w nawyk płacenie za naprawde dobrą domówe ok. 20-30zł w opcji ofc ALL INCLUSIVE wczoraj jednak troszke polecieliiiiiiiii~~ 3kg karczku jakieś kurwilion kiełbas kwantylion szaszłyków i liczba alkoholu niemieszcząca się w wannie gdzie wszystko chłodziliśmy ( taka ciekawostka dla czytających to wystarczy wpisać na YouTube.com " robimy poncz " i zobaczyć co może wyjśc z połączenia ananasa,arbuza,bolsa,grejpfruta i miski do prania _biggrin: ) Oczywiście wszystkie dary miały być dla około nawet już nie pamietam ilu oni tam naliczyli ale dam jakiś matematyczny symbol zrozumiały dla każdego czyli W CHUJ dla W CHUJ :f_p: a skonczyło się tak, że jak się obudziliśmy dzisiaj rano to zostało nas 5ciu i rachunek +700zł :facepalm:

EVERYDAY I'M SHU SHU SHUFFELIN ! ^^

a teraz czas na ósme prawo z:

SAMOKONTROLA

Kolejna ważna cecha na którą warto zwrócić uwage ze względu na to, że ludzie bardzo często ulegają emocją po których umią zrobić coś lub wypowiedzieć takie słowa których później bardzo często żałują... Ja sam osobiście jestem taką osobą która pod wpływem stresu, złości czy innych zewnętrznych czynników robią coś a później leżą na łóżku pukając się po głowie :facepalm:

O ile w naszym życiu prywatnym z rodziną czy przyjaciółmi zawsze po tych złych chwilach i gorszych słowach możemy przyjść, przytulić, podać ręke i powiedzieć PRZEPRASZAM (co było dla mnie jedną z trudniejszych rzeczy jakie zrobiłem ze względu na moją pyche i dume - podejść do brata, popatrzeć mu w oczy, podać ręke i powiedzieć "przepraszam" moja wina) o tyle w biznesie, wśród klientów czy wśród ludzi z którymi robisz lub będziesz robił/a interesy raz Ci się noga podwinie przez twój brak samokontroli i w zapomnienie może pójść ważny kontrakt, możesz stracić klienta czy w świat może pójść zła opinia na temat Ciebie i twojej firmy...

Należy pamietać, że to TY jesteś panem swego losu, kapitanem swej duszy, możesz kierować wszystkie swoje pozytywne emocje jak i te negatywne w taki sposób, aby przynosiły one Tobie tylko korzyści...

i pamiętaj...

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

stan flOW to stan w którym zatracasz się całkowicie w wykonywanym zadaniu, kiedy świat dookoła Ciebie przestaje istnieć. Możesz nauczyć się przechodzić w taki stan umysłu, poprzez wybranie zadania, które Cię pasjonuje.

• Wybierz zadanie, które jest wyzwaniem.
  • Wyeliminuj to co Cię rozprasza czyli: telefony, powiadomienia o e-mailach, czaty, nieporządek na Twoim biurku lub dookoła Ciebie.
  • "Zanurz" się w zadaniu i pozwól płynąć myślom skoncentrowanym na nim.

najlepsza rzecz by grać swoje A-Game pokera WYPRÓBÓJ SAM ! d(^_^)b

HellO HellO...

Dawno nie pisałem... huh! Miałem ostatnio naprawde hitowe dni - tak hitowe, że dzięki nim musiałem się pozbyć około 80% oszczędności. Wszystko pieniądze, wszystko to co zaoszczędziłem musiałem wydać...

Bardzo się ciesze, że nie musiałem od nikogo pożyczać, brać kredytu czy wpadać na inne błyskotliwe pomysły... zbierałem, oszczędzałem i MIAŁEM - teraz wiem, że oszczędzanie naprawde może uratować nasze dupskaaaaaaaaa i dlatego jestem z Siebie NAPRAWDE NAPRAWDE dumny :f_thumbsup:

Całe te nagłe zdarzenia jednak postawiły mnie w bardzo trudnej sytuacji jeżeli chodzi o moją finansową strefe komfortu :f_mad: rachunki za ten miesiąc mam popłacone więc źle nie jest :f_wink: teraz tylko trzeba się skupić, sprężyć i wejść w STATUS FLOW i znowu stać się Moneymaker'em (I LIKE IT :f_biggrin: )

Od ostatniego wpisu nic nie grałem bo zbytnio nie było ZA CO i zbytnio nie było CZASU (moja piękna w sobote wyjeżdża więc chciałem i chce dalej do tego czasu z nia troszke pobyć & musiałem zrobić dokładne rozporzedzenie moich finansów czy jestem w stanie Sobie pozwolić na jakiegoś tam rolla) Po całym zamieszaniu udało się zachować 1000$ z którymi rusze na podbój SH. Moja mała wiedza nt. STT & MTT powoduje, że nie jestem w stanie osiągać lepszych wyników niż jestem w stanie MAM NADZIEJE na cashach tak więc do końca lipca...

1000$ to 2500$

NL50 WRACAM ! _evil: HISTORIA LUBI SIĘ POWTARZAĆ sesesesesesesese

Pa’Fuera! Pa’la calle
Dale mamita tirame ese baile!
Dale mamita tirame ese baile!
<3

Odpowiedz
Cytat
TheMuMyung
PokerStrategist

uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa... to chyba Ci sie musiała chałupa spalić :facepalm:

będe sledzil! żegnaj panienke i napierdalajjjjjjjjjjjj! _cool:

Odpowiedz
Cytat
przemek20011
PokerStrategist

Stawiam . bede regularnie zaglądał, jedno pytaine ile stołów grasz bo nigdzie nie omgę tego wyczytać??

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

Napisane przez przemek20011
Stawiam . bede regularnie zaglądał, jedno pytaine ile stołów grasz bo nigdzie nie omgę tego wyczytać??

FR 18 mieszanka fast + normal, SH 12 normal :)

To tak na dobry początek dam wam dość CHILLOUT'owy kawałek byście mieli przyjemną podróż przez ten wpis <pjONa>

Napisane przez RetireD2019
teraz tylko trzeba się skupić, sprężyć i wejść w STATUS FLOW i znowu stać się Moneymaker'em (I LIKE IT :f_biggrin: )

cytat z naciskiem na MANIMEJKERA tfuuuuuuuuuuuuuuuuuu... :facepalm: bo prawda jest taka, że zaliczyłem:

FAIL'a

jeżeli chodzi o mój challenge z końca lipca... _mad: Nie mam wykresu bo to już PRZESZŁOŚĆ - pokrótce jednak opisze moje ostatnie kilka dni by sprostować troszke sytuacje i cały jej przebieg...

Zagrałem w sumie 30k rąk, gdzie przy 18k byłem na +8BI to podczas końcowych 12k zaczołem niestety przegrywać wypracowany zysk tak, że pękłem na -3BI i powiedziałem Sobie: O chuj tu kurwa człowieku chodzi ?: O DO SOMETHING ! przestudiowałem całe 30k i choć niekiedy wyglądało to naprawde O.K - to jednak ta reszta spowodowała, że dostałem po dupie...

Nie zwłocznie się spakowałem: " Zaraz włożył czyste gatki... wymył chuja... raźno ruszył w świat szeroki " by oderwać się troszke od pokera i zapomnieć w myśl zasady:

" Gdy masz niespokojny umysł... ZWOLNIJ ! Gdy masz jasny umysł MOŻESZ PĘDZIĆ JAK WICHER "

Trafiłem do moich znajomych z Żywca - takie Internetowo-komputerowo-animowo-mangowate towarzystwo u boku wodza Vladimira Smirnoffa w łódce BOLS wyruszyliśmy wszyscy wspólnie do FINLANDII oO gdzie odpoczywałem praktycznie przez dwa dni... _cool:

Pomimo tego, że Bankroll został troche uszczuplony to wracam do GRY ! PEŁEN WIGORU, OPTYMIZMU, ŚWIEŻOŚCI - MAM CEL ! więc nie pozostaje mi nic innego aniżeli zacząć go realizować TAK?

I CANT HEAR YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !

CELE:

• Aktualizować bloga co 30k hands.
  • Do końca roku uzbierać porządny ROLL na NL100.
  • Dobić do 200k VPP (aktualnie 126.238,53)

i wkońcu czas na ósme prawo z:

ZWYCZAJ ROBIENIA WIĘCEJ, NIŻ TO, ZA CO NAM PŁACĄ

NAPOLEON HILL: „Przez ponad dwadzieścia pięć lat uważnie studiowałem ludzi pod kątem ustalenia, dlaczego jedni osiągają godne odnotowania sukcesy, podczas gdy drudzy nie idą naprzód, chociaż posiadają dokładnie takie same zdolności. I wydaje się być faktem znaczącym, że każda z obserwowanych przeze mnie osób, która stosowała zasadę wykonywania więcej pracy niż ta, za którą jej płacono — zajmowała lepsze stanowisko i otrzymywała większe wynagrodzenie niż ci, którzy wykonywali zaledwie wystarczającą pracę, aby „przeżyć”.

Osobiście nigdy w życiu nie otrzymałem awansu, który nie wynikałby bezpośrednio z uznania, jakie zyskałem, wykonując więcej pracy i lepszej pracy niż ta, za którą mi płacono”.

Tak takie oczywiste prawo... a tak mało osób je wykorzystuje z myślą " Nie zapłacili mi za to to po co ja mam to robić? " , " Czemu ja mam się starać a cała reszta sie bawi i wygłupia" , " Oni nie robią to ja też nie! " - poznajecie ?:O Ja to słysze na każdym kroku czy grając w bale, sprzątając w domu WSZĘDZIE WSZĘDZIE PANUJE TO IDIOTYCZNE PRZEKONANIE, ON NIE TO JA TEŻ NIE ~~ BŁĄD !

Ludzie którzy pracują ponad "godziny pracy" są PIERWSI W KOLEJCE PO SUKCES, niż Ci, którzy po pracy idą odrazu na fotel się poobijać... To ludzie którzy wychodząc z uczelni/pracy nie idą przed TV ale analizują dany problem w domu, praktykują go, zdobywają wiedze indywidualnie PONAD TO CO BYŁO PODCZAS GODZIN OBOWIĄZKOWYCH...

Ja to znam z własnego doświadczenia i ty pewnie też... Studiuje na politechnice ale nigdy przenigdy nie poświęciłem choćby grama czasu na indywidualne zdobywanie technicznej wiedzy ani ja ani 95% ludzi z mojego roku... (smutne ale prawdziwe) natomiast te 5% które się wybija to ludzie którzy POŚWIĘCAJĄ O WIELE WIĘCEJ CZASU W PRACY NAD SOBĄ, WYBIERAJĄ SAMODOSKONALENIE OD RZECZY KTÓRE KRADNĄ NAM NASZ CENNY CZAS ! a to oowocuje... widze to kiedy ja siedze jak tuk na ćwiczeniach a oni robią robota który umie się teleportować na marsa :facepalm: to zaowoduje w przyszłości... na 110%

i pamiętaj...

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

„Wielu życiowych rozbitków to ludzie, którzy nie zdawali sobie sprawy, jak bliscy są sukcesu, kiedy się poddali”

tak więc HellO HellO... AGAIN ! _evil:

Ufffffffffffffffffffffffff wkońcu udało mi się doszarpać te 30k po których obiecywałem wpisy... Ale to nie moja wina.. NIE MOJA NIE MOJA :ayfkm:

Dzień po tym jak napisałem ostatni wpis miałem urodziny po których zaczeła się fala dwu tygodniowego GRANIA W LEAGUE OF LEGENDS ( wiedziałem, że jak kumpel mi to pokaże to znowu wpadne w nałóg - tak samo było z Heroesami III w które maniaczyłem z kumplem całe wakacje kilka lat temu i tak samo jest teraz... kumple wpadają 5 lapów, piwka i 8godzin dziennie schodzi tak, że nawet tego nie czujemy ! :facepalm: ) GRILLOWANIA ( dostałem elektrycznego Grilla... ZAKURWISTA RZECZ, POLECAM KAŻDEMU :f_biggrin: chuj, że 2000WAT ale SzTEKI jakie z tego wychodzą to ambrozja <3 )

Poza balowaniem, jedzeniem, piciem to udało mi się wymalować dwa pomieszczenia w mieszkaniu ( żeby nie było, że nic nie robie :f_eek: ) i osiągnołem bardzo bardzo fajny wynik w Pokera :f_thumbsup:

W zasadzie nie patrzyłem ani razu na wykres przez okres grania, dopiero dzisiaj jak zobaczyłem w podsumowaniach, że dobiłem 30k to zobaczyłem i wygląda to niepowiem całkiem całkiem... :)

Jedyne co mnie martwi to fakt, że na NL25 strasznie wolno lecą VPP, nadodatek by grało mi się bardziej konfortowo musiałem przejść na FR - postaram się dobić 22BI na NL50 i zrobie shota z Yac'em bo mam u niego jeszcze zaległą godzine Coachingu za użytkownika czerwca ( dzięki! użytkownicy! :heart: )

i wkońcu czas na ósme prawo z:

PRZYJEMNA OSOBOWOŚĆ
" MIŁA OSOBOWOŚĆ to „punkt podparcia”, na którym położysz „łom” swoich wysiłków, a kiedy go inteligentnie podeprzesz, umożliwi Ci usunięcie góry przeszkód "

Nie wiem co jeszcze mógłbym dodać do cytatu powyżej, ale prawdą jest, że osoby przyjaźnie do nas nastawione i uśmiechnięte przyciągną nas szybciej do Siebie niż gbury czy smutasy... ( Nie ma nic bardziej wymownego niż uśmiechająca się do nas panienka tak? :f_thumbsup: )

Ja sam jestem wyczulony na niemiłych sprzedawców i TO BARDZO... Wole przejść się parenaście metrów dalej, pojechać choćby do innego miasta do sklepu, gdzie sprzedawczyni powita mnie gorącym uśmiechem i uprzejmością aniżeli tandetną postawą ( a tak mam w wielu przypadkach )

Każdy z nas wie jakie osoby pracują na stanowiskach urzędniczych, choćby dziekanat! KURWA w życiu bym nie poszedł do tej gburowatej baby gdybym nie musiał... A wystarczy doza uprzejmości i uśmiech na twarzy który potrafi zmienić WSZYSTKO...

" Umiejętność postępowania z ludźmi jest takim samym towarem handlowym, jak cukier czy kawa. I zapłacę za tę umiejętność więcej niż za jakąkolwiek inną pod słońcem " John D. Rockefeller

więc pamiętaj...

Odpowiedz
Cytat
TheMuMyung
PokerStrategist

też mi LoL pożera mase czasu.. : D ale wkońcu sa wakacje wiec whatever.. :) napierdalajjjjjjjjjjjjjjj i jak chcesz pograć w lola to add: Rhon

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

Napisane przez TheMuMyung
też mi LoL pożera mase czasu.. : D ale wkońcu sa wakacje wiec whatever.. :) napierdalajjjjjjjjjjjjjjj i jak chcesz pograć w lola to add: Rhon

DONE.. : D to do rana GO ! : D

Odpowiedz
Cytat
Cykor
PokerStrategist

co tu sie dzieje? gdzie jest wpis? :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate
Oldschool Grinder

up

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

HellO HellO...

korzystając z okazji, że nadchodzą święta chciałbym życzyć wszystkim forumowiczom PokerStrategy.com przedewszystkim:

ZDROWYCH I PEŁNYCH RADOŚCI ŚWIĄT, WSPANIAŁEJ RODZINNEJ ATMOSFERY, WYMARZONYCH PREZENTÓW ORAZ REALIZACJI WSZYSTKICH CELÓW JAKIE SOBIE DOTYCHCZAS POSTAWILIŚCIE.

NIECH BĘDZIE TO MAGICZNY CZAS DLA WAS I WASZYCH BLISKICH :nh

Odpowiedz
Cytat