Napisane przez przemek20011
Stawiam . bede regularnie zaglądał, jedno pytaine ile stołów grasz bo nigdzie nie omgę tego wyczytać??
FR 18 mieszanka fast + normal, SH 12 normal
)
cytat z naciskiem na MANIMEJKERA tfuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
bo prawda jest taka, że zaliczyłem:
FAIL'a
jeżeli chodzi o mój challenge z końca lipca... ♠_mad: Nie mam wykresu bo to już PRZESZŁOŚĆ - pokrótce jednak opisze moje ostatnie kilka dni by sprostować troszke sytuacje i cały jej przebieg...
Zagrałem w sumie 30k rąk, gdzie przy 18k byłem na +8BI to podczas końcowych 12k zaczołem niestety przegrywać wypracowany zysk tak, że pękłem na -3BI i powiedziałem Sobie: O chuj tu kurwa człowieku chodzi ?: O DO SOMETHING ! przestudiowałem całe 30k i choć niekiedy wyglądało to naprawde O.K - to jednak ta reszta spowodowała, że dostałem po dupie...
Nie zwłocznie się spakowałem: " Zaraz włożył czyste gatki... wymył chuja... raźno ruszył w świat szeroki " by oderwać się troszke od pokera i zapomnieć w myśl zasady:
" Gdy masz niespokojny umysł... ZWOLNIJ ! Gdy masz jasny umysł MOŻESZ PĘDZIĆ JAK WICHER "
Trafiłem do moich znajomych z Żywca - takie Internetowo-komputerowo-animowo-mangowate towarzystwo u boku wodza Vladimira Smirnoffa w łódce BOLS wyruszyliśmy wszyscy wspólnie do FINLANDII oO gdzie odpoczywałem praktycznie przez dwa dni... ♠_cool:
Pomimo tego, że Bankroll został troche uszczuplony to wracam do GRY ! PEŁEN WIGORU, OPTYMIZMU, ŚWIEŻOŚCI - MAM CEL ! więc nie pozostaje mi nic innego aniżeli zacząć go realizować TAK?
I CANT HEAR YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !
CELE:
- Aktualizować bloga co 30k hands.
- Do końca roku uzbierać porządny ROLL na NL100.
- Dobić do 200k VPP (aktualnie 126.238,53)
NAPOLEON HILL: „Przez ponad dwadzieścia pięć lat uważnie studiowałem ludzi pod kątem ustalenia, dlaczego jedni osiągają godne odnotowania sukcesy, podczas gdy drudzy nie idą naprzód, chociaż posiadają dokładnie takie same zdolności. I wydaje się być faktem znaczącym, że każda z obserwowanych przeze mnie osób, która stosowała zasadę wykonywania więcej pracy niż ta, za którą jej płacono — zajmowała lepsze stanowisko i otrzymywała większe wynagrodzenie niż ci, którzy wykonywali zaledwie wystarczającą pracę, aby „przeżyć”.
Osobiście nigdy w życiu nie otrzymałem awansu, który nie wynikałby bezpośrednio z uznania, jakie zyskałem, wykonując więcej pracy i lepszej pracy niż ta, za którą mi płacono”.
Tak takie oczywiste prawo... a tak mało osób je wykorzystuje z myślą " Nie zapłacili mi za to to po co ja mam to robić? " , " Czemu ja mam się starać a cała reszta sie bawi i wygłupia" , " Oni nie robią to ja też nie! " - poznajecie ?:O Ja to słysze na każdym kroku czy grając w bale, sprzątając w domu WSZĘDZIE WSZĘDZIE PANUJE TO IDIOTYCZNE PRZEKONANIE, ON NIE TO JA TEŻ NIE ~~ BŁĄD !
Ludzie którzy pracują ponad "godziny pracy" są PIERWSI W KOLEJCE PO SUKCES, niż Ci, którzy po pracy idą odrazu na fotel się poobijać... To ludzie którzy wychodząc z uczelni/pracy nie idą przed TV ale analizują dany problem w domu, praktykują go, zdobywają wiedze indywidualnie PONAD TO CO BYŁO PODCZAS GODZIN OBOWIĄZKOWYCH...
Ja to znam z własnego doświadczenia i ty pewnie też... Studiuje na politechnice ale nigdy przenigdy nie poświęciłem choćby grama czasu na indywidualne zdobywanie technicznej wiedzy ani ja ani 95% ludzi z mojego roku... (smutne ale prawdziwe) natomiast te 5% które się wybija to ludzie którzy POŚWIĘCAJĄ O WIELE WIĘCEJ CZASU W PRACY NAD SOBĄ, WYBIERAJĄ SAMODOSKONALENIE OD RZECZY KTÓRE KRADNĄ NAM NASZ CENNY CZAS ! a to oowocuje... widze to kiedy ja siedze jak tuk na ćwiczeniach a oni robią robota który umie się teleportować na marsa
to zaowoduje w przyszłości... na 110%
i pamiętaj...
Możesz to zrobić, jeśli uwierzysz, że możesz... d(^_^)b