Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Life's GOOD

257 Posty
59 Użytkownicy
0 Reakcje
17.5 K Wyświetlenia
TheMuMyung
PokerStrategist

no to nie zostaje nic jak tylko życzyc powodzenia na studiach.. :D tylko nie zapomnij o nas w tym tygodniu i pisz dalej ! :f_ugly:

a

ZAJEBISTY ! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

*Podziękowania!

W pierwszej kolejności chciałbym bardzo podziękować za przyszłą nominacje do Super Blogów vol. 10. Jest mi niezmiernie miło, że mój blog w tak krótkim czasie zdobył uznanie tak wielu z was. Z tego miejsca chciałbym podziękować mamie, tacie... pfffffffffff... Naprawde wam dziekuje za to wyróżnienie, ponieważ jest to z pewnością bardzo dobry motywator do dalszej pracy oraz jeszcze większy do podjęcia prób wpisania się na liste SUPER BLOGERÓW. BĄDZCIE ZE MNĄ DALEJ !

Jeżeli chodzi o te ostatnie dni to pod względem uczelnianym moge to przedstawić w bardzo prostu sposób...

RetireD2019 2:0 UCZELNIA

PON > LOGISTYKA ĆWICZENIA.
WTO: > GOSPODARKA ENERGETYCZNA ĆWICZENIA.
ŚRO: vs. LOGISTYKA EGZAMIN.
CZW: vs. NOM EGZAMIN.
PT: vs. AUTOMATYZACJA I ROBOTYZACJA LABORATORIA.

narazie idzie REWELACYJNIE ale od jutra zaczynaja się tak jakby Kanczendzonga 8586 m więc w dalszym ciągu WISH ME LUCK ! d(^_^)b

Jeżeli zaś chodzi o pokera to zaliczyłem pierwszą sesje na minus w czerwcu. Grałem źle, rozmawiałem przez GG, przeglądałem strony, jadłem kolacje ~~. Jestem z Siebie naprawde NIEZADOWOLONY, ponadto zaliczyłem kilku głupich spazzów i wykres niestety popikował w dół _mad:

$0.25/$0.5 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BU (Hero)$183.75:///////;SB$114.80:///////;BB$87.15:///////;MP2$123.85:///////;MP3$125.00:///////;CO$52.10:///////;[/tg]

Preflop: Hero is BU with 9:d, 8:d.
3 folds, Hero raises to $2.50, SB calls $2.25, BB folds.

Flop: ($5.5) 5:c, Q:d, 4:c (2 players)
SB bets $4.00, Hero calls $4.00.

Turn: ($13.5) 7:c (2 players)
SB bets $8.50, Hero raises to $24.50, SB calls $16.00.

River: ($62.5) K:d (2 players)
SB checks, Hero bets $40.50, SB calls $40.50.

Final Pot: $143.5.
Results follow:

Hero shows high card king(9:d 8:d).
SB shows a pair of queens(Q:s A:s).

SB wins with a pair of queens(Q:s A:s).

Szczerze to myślałem, że go wyrzuce z tej toppary, miałem notke o nim, że na drawy boardach leaduje top i middle pairy i barreluje any turna... niestety chłopak miał dobrą czutke tak więc...

:facepalm:

Known players:
[tg]MP3$73.35:///////;CO (Hero)$61.25:///////;BU$95.15:///////;SB$50.25:///////;BB$39.95:///////;MP2$50.00:///////;[/tg]

Preflop: Hero is CO with 9:d, T:d.
MP2 folds, MP3 raises to $1.50, Hero raises to $5.50, 3 folds, MP3 calls $4.00.

Flop: ($11.75) 9:s, 8:c, 5:d (2 players)
MP3 checks, Hero bets $6.70, MP3 raises to $19.50, Hero calls $12.80.

Turn: ($50.75) 6:d (2 players)
MP3 bets $22.50, Hero raises to $36.25(All-In), MP3 calls $13.75.

River: ($123.25) 6:h (2 players)

Final Pot: $123.25.
Results follow:

Hero shows two pairs, nines and sixes(9:d T:d).
MP3 shows a full-house, eights full of sixes(8:h 8:s).

MP3 wins with a full-house, eights full of sixes(8:h 8:s).

Known players:
[tg]BU$56.75:///////;SB$26.25:///////;BB (Hero)$91.70:///////;MP2$128.55:///////;MP3$52.60:///////;CO$56.95:///////;[/tg]

Preflop: Hero is BB with A:c, J:c.
MP2 folds, MP3 raises to $1.50, CO calls $1.50, 2 folds, Hero raises to $6.50, MP3 folds, CO raises to $14.50, Hero raises to $31.00, CO raises to $58.45, Hero calls $26.45.

Flop: ($115.65) T:c, 9:h, 2:d (2 players)

Turn: ($115.65) T:h (2 players)

River: ($115.65) J:h (2 players)

Final Pot: $115.65.
Results follow:

Hero shows two pairs, jacks and tens(A:c J:c).
CO shows two pairs, kings and tens(K:h K:c).

CO wins with two pairs, kings and tens(K:h K:c).

$0.25/$0.5 No-Limit Hold'em (5 handed)

Known players:
[tg]MP3$56.90:///////;CO$50.85:///////;BU$61.00:///////;SB (Hero)$53.75:///////;BB$52.10:///////;[/tg]

Preflop: Hero is SB with A:c, 5:c.
3 folds, Hero raises to $1.75, BB raises to $5.00, Hero calls $3.25.

Flop: ($10) J:c, 8:d, 5:d (2 players)
Hero checks, BB bets $7.00, Hero calls $7.00.

Turn: ($24) K:c (2 players)
Hero checks, BB bets $15.00, Hero calls $15.00.

River: ($54) K:s (2 players)
Hero checks, BB bets $25.10, Hero calls $25.10.

Final Pot: $104.2.
Results follow:

Hero shows two pairs, kings and fives(A:c 5:c).
BB shows a full-house, eights full of kings(8:s 8:c).

BB wins with a full-house, eights full of kings(8:s 8:c).

tutaj to już wogóle się wylevelowałem, pomyślałem, że może tutaj cisnąć z missed AQ, AT czy choćby z air chcąc mnie wywalić ze wszystkich par i missed flush drawów na riv, ogólnie to był strasznie agresywny tak więc...

a teraz czas na czwarte prawo z:

NAWYK OSZCZĘDZANIA
Bogatym nie stajesz się przez to co zarobisz... ale przez to co ZAOSZCZĘDZISZ...

Ja wam powiem szczerze, że jest to prawo które najbardziej otworzyło mi oczy na moją obecną sytuacje finansową... Po przeczytaniu tego, cofnołem się kilka lat wstecz, przeanalizowałem wszystkie przezemnie zarobione pieniądze a także moje konto oszczędnościowe na którym widniała magiczna liczba 0 (prawie jak w reklamie z Majewskim oO). Wiem, że jeśli nie zmieniłbym tego w swoim życiu za 20lat dalej byłbym BUSTO i NIEWAŻNE ILE BYM ZARABIAŁ... zawsze by się znalazły rzeczy które chce kupić...

Może kiedyś zwróciliście uwage, że człowiek który np: zarabia 2k, żyje Sobie spokojnie w swoim standardzie i jest COOL, przychodzi podwyżka i co on robi? czy odkłada podwyżke? czy nagle przypomina Sobie, że przydałby mu sie większy telewizor, lepszy samochód itp itp? Takich ludzi jest masa i tacy ludzie nieważne ile by zarabiali zawsze ale to zawsze będą BUSTO - zapytajcie ludzi których znacie a zarabiają ile z tego odkładają ;> Ja znam niewielu... A WY?

Najlepszym przykładem na potwierdzenie motta użytego wyżej jest John Davison Rockefeller przeczytajcie jego historie, on STAŁ SIĘ BOGATY PRZEDEWSZYSTKIM, ŻE UMIAŁ OSZCZĘDZIĆ NA WSZYSTKIM... NA WSZYSTKIM... chcecie potwierdzenia?

"Rockefeller prowadził inspekcję w jednym z zakładów, gdzie rozlewano naftę do blaszanych kanistrów. Od jednego z pracowników dowiedział się, że do zalutowania jednego kanistra używa się 40 kropel cyny. Kazał więc spróbować z 38 kroplami, pojawiały się wycieki. W takiej sytuacji zdecydował by użyć 39 kropel cyny, które okazały się wystarczające. Od tej pory owe 39 kropel stały się normą w zakładach Standard Oil. Sam pomysłodawca zagadnięty po latach stwierdzał z uśmiechem: ZAOSZCZĘDZILIŚMY FORTUNĘ... NAPRAWDĘ FORTUNĘ"

pamiętaj...

Możesz to zrobić, jeśli uwierzysz, że możesz... d(^_^)b

Odpowiedz
Cytat
TheMuMyung
PokerStrategist

hello... :) dzieki Tobie wypożyczyłem Sobie Napoleona Hilla i właśnie koncze 3eci tom.. naprawde w niektorych momentach swietny material do przemyślen.. :)

pisz dalej! i jak skoncze bede oczekiwal kolejnego dobrego tytuli : )

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

Napisane przez TheMuMyung
hello... :) dzieki Tobie wypożyczyłem Sobie Napoleona Hilla i właśnie koncze 3eci tom.. naprawde w niektorych momentach swietny material do przemyślen.. :)

pisz dalej! i jak skoncze bede oczekiwal kolejnego dobrego tytuli : )

napewno mam jeszcze kilka do polecenia.. :) także jeżeli chcesz dostać jakiegoś HOT NIUSA odrazu to wal na PW ; )

Odpowiedz
Cytat
Dinde
Oldschool Grinder

Dobry jesteś :-).
Kontynuuj taką formę bloga, bo naprawdę jest zajebista.
GL.

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

Napisane przez Dinde
Dobry jesteś :).
Kontynuuj taką formę bloga, bo naprawdę jest zajebista.
GL.

super dziękuje... :)

Troszke się kolejny wpis przedłużył ze względu na to, że to moje pierwsze minuty na komputerze od czwartku ; O Cały tydzień praktycznie walczyłem z uczelnią a od piątku zaczoł się seks & koks & dziwki & blablabla tak więc grindu za dużego nie było jednak jeżeli jednak chodzi o uczelnie to:

RetireD2019 4:0 UCZELNIA

ŚRO: > LOGISTYKA EGZAMIN.
CZW: > NOM EGZAMIN.
PT: vs. AUTOMATYZACJA I ROBOTYZACJA LABORATORIA.

Został ostatni wynik... Jeżeli się uda to poza jeszcze jakimiś pierdołami będzie to koniec i 3,5 miesiąca wolnego fuck, YEAH _biggrin:

Więcej wolnego to oczywiście więcej grania w pokera, ale czy w czerwcu to nie wiem.. _mad: Straciłem coś wene do grania i nie ciągnie mnie do tego jakoś szczególnie - myśle, nad jakąś przerwą tydzień,dwa - odpocząć od pokera, nabrać świeżości i od lipca ruszyć na PEŁNEJ KURWIE _cool:

$0.25/$0.5 No-Limit Hold'em (5 handed)

Known players:
[tg]MP3$73.10:///////;CO$51.25:///////;BU$73.75:///////;SB$65.05:///////;BB (Hero)$50.75:///////;[/tg]

Preflop: Hero is BB with 4:d, 9:d.
2 folds, BU raises to $1.50, SB folds, Hero raises to $5.50, BU calls $4.00.

Flop: ($11.25) 6:d, 4:c, K:d (2 players)
Hero bets $6.40, BU calls $6.40.

Turn: ($24.05) 5:d (2 players)
Hero checks, BU bets $61.85(All-In), Hero calls $38.85.

River: ($124.75) Q:d (2 players)

Final Pot: $124.75.
Results follow:

Hero shows a flush, king high(4:d 9:d).
BU shows a flush, ace high(A:d K:s).

BU wins with a flush, ace high(A:d K:s).

tutaj akurat na tego pana 3bet z any2, reszta grała się już sama... ale niestety :facepalm:

$0.25/$0.5 No-Limit Hold'em (2 handed)

Known players:
[tg]SB (Hero)$63.70:///////;BB$98.55:///////;[/tg]

Preflop: Hero is SB with T:d, Q:d.
BB raises to $1.70, Hero raises to $5.50, BB calls $3.80.

Flop: ($11) 5:c, A:s, K:d (2 players)
Hero bets $6.40, BB calls $6.40.

Turn: ($23.8) K:c (2 players)
Hero bets $16.50, BB calls $16.50.

River: ($56.8) J:c (2 players)
Hero bets $35.20, BB calls $35.20.

Final Pot: $127.2.
Results follow:

BB shows a flush, ace high(A:c 3:c).
Hero shows a straight, ace high(T:d Q:d).

BB wins with a flush, ace high(A:c 3:c).

z tym panem 3betowałem się nonstop, jednak problem polegał na tym, że jeżeli ja trafiałem to on trafiał LEPIEJ _cry: z niczego się go nie dało wyrzucić to wszystko było SICK :facepalm:

Czytając ostatnio jedną książke, autor przytoczył słowa Paulo Coelho a ja stwierdziłem, że są one tak ZAJEBISTE, że warto się nimi podzielić :f_thumbsup:

Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. A na końcu...

Żyją tak, jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają tak, jakby nigdy nie żyli.

pamiętaj...

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

HellO HellO...

Tak jak w temacie... Od lipca chciałbym ruszyć z MTT i chciałbym zapytać jaki program przydałby mi się bardziej.. ?:>

Chciałbym zaznaczyć, że będzie to próbny miesiąc MTT więc walić będzie amatorszczyzną na kilometr, ale napewno któryś z w/w programów mógłby mi znacznie pomóc.. pytanie który?: >

Odpowiedz
Cytat
bart87
Oldschool Grinder

Tournament Shark w identyfikacji regów/fiszów - polecam.
SnG Wizzard - opanowanie ICM (w Mtt znaczenie głównie na FT/semi-FT), bardziej przydatne do SnG (fajnie od SnG zaczac i opanować właśnie podstawy pushing/calling range'y itp. - jest to pomocne później w MTT)

pzdro

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Zdecydowanie TS - jeszcze wszystko zależy o jakim roomie mowa.

Zamiast SnG Wizarda, możesz śmiało korzystać z bezpłatnego ICM Trainera:
https://polska.pokerstrategy.com/software/7/

SnG Wizard bym Ci polecił jeśli byś się brał za SnG :f_pleased:

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

Napisane przez bart87
Tournament Shark w identyfikacji regów/fiszów - polecam.
SnG Wizzard - opanowanie ICM (w Mtt znaczenie głównie na FT/semi-FT), bardziej przydatne do SnG (fajnie od SnG zaczac i opanować właśnie podstawy pushing/calling range'y itp. - jest to pomocne później w MTT)

pzdro

Napisane przez salyk
Zdecydowanie TS - jeszcze wszystko zależy o jakim roomie mowa.

Zamiast SnG Wizarda, możesz śmiało korzystać z bezpłatnego ICM Trainera:
https://polska.pokerstrategy.com/software/7/

SnG Wizard bym Ci polecił jeśli byś się brał za SnG :f_pleased:

dziękuje bardzo za rady... :f_thumbsup: kupiłem wczoraj Tournament Shark'a będe miał teraz troche czasu by się nim pobawić i od lipca shOOOOOOOOw :f_biggrin:

uffffffffffffffffffff... właśnie skonczyłem sprzątać pokój, jestem szczerze przestraszony tym co widziało moje oko pod niektórymi meblami czy łóżkiem :facepalm: Odrazu moge wam dać pewną rade:

Jeżeli budząc się rano zauważasz nad swoją głową, że pająk nabudował przeogromną pajęczyne na pół-pokoju, a z pod łóżka wychodzi coś ala kurzowy potwór - TO WIEDZ, ŻE COŚ SIĘ DZIEJE _o:

A teraz - więc kolejny a zarazem ostatni wpis z wynikami Cash ponieważ od lipca do (w zależności jak pójdzie miesiąc) napewno będe grał tylko MTT i zobaczymy jak się spisze w tej odmianie... ale coś czuje, że to będzie coś ala Look, if you had one shot, one opportunity więc więc będzie dobrze ! _thumbsup:

Ostatnie kilka k rąk to NL50/NL100 niestety dostałem troche po dupie ( NL100 po 1k rąk +150$ było by więcej gdyby nie pewien SICK bluff na unko-donka: )

$0.5/$1 No-Limit Hold'em (4 handed)

Known players:
[tg]BU (Hero)$221.95:///////;SB$571.20:///////;BB$197.45:///////;CO$72.35:///////;[/tg]

Preflop: Hero is BU with Q:h, T:d.
CO folds, Hero raises to $3.50, SB folds, BB calls $2.50.

Flop: ($7.5) K:c, 3:c, 9:h (2 players)
BB checks, Hero bets $4.85, BB raises to $12.00, Hero calls $7.15.

Turn: ($31.5) A:s (2 players)
BB bets $21.60, Hero raises to $57.00, BB calls $35.40.

River: ($145.5) T:h (2 players)
BB checks, Hero bets $149.25, BB calls $124.75.

Final Pot: $419.5.
Results follow:

Hero shows a pair of tens(Q:h T:d).
BB shows two pairs, kings and threes(3:s K:s).

Hero wins with a pair of tens(Q:h T:d).
BB wins with two pairs, kings and threes(3:s K:s).

tak ogólnie stwierdzam, że powodem dla którego zaczołem przegrywać jest odejście od mojej solidnej gry którą preferowałem przez cały czerwiec... zaczołem więcej light bluffować chociaż wiem, że mój skill jeszcze nie pozwala czytać na tyle spotów i przeciwników by to było dochodowe :facepalm: Tak więc wynik z pewnością spowodowany jest przedewszystkim traceniem potężnej ilości bi na nieprzemyślanych bluffach i odejściem od mojej A-Game _mad: suma sumarum wiem, że jezeli w MTT zalicze EPIC FAIL to na NL50 moge zawsze wrócić i i i i i i?

NISZCZYĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ d(^_^)b

Tak jak wcześniej wspominałem zamierzam Sobie zrobić przerwe do końca czerwca by w lipcu móc wrócić z całym POWEREM, co oczywiście nie oznacza, że będe siedział na dupencji i nic nie robił w strone choćby MTT... tak więc na ten niewielki okres chciałbym Sobie zrobić małe challenge w niektórych kwestiach:

• Dobrze się bawić FUCK, Yeah! :f_cool:
  • ODPOCZYWAĆ ! :f_biggrin:
  • Zaliczyć cały repertuar pyszałka dostępny na pokerstrategy.com :f_thumbsup:
  • Skonczyć Anime " Darker than Black " _thumbsup:
  • Przerobić sesje 3000 hands w ICM Trainerze _p:

a teraz czas na piąte prawo z:

INICJATYWA I PRZYWÓDZTWO

Zastanawialiście się kiedyś dlaczego tak mało kobiet zasiada na najwyższych stanowiskach? dlaczego tak mało osiąga WIELKIE sukcesy? Brak inicjatywy i zdolności przywódczych odgrywa w tej kwesti naprawdę duże znaczenie... Nie wiem ile z was ma partnerki, ile kobiet zna - ale z mojego doświadczenia wiem, że kobiety nie umieją podejmować szybkich i trafnych decyzji, mają z tym problem, boją się konsekwencji dlatego potrzebują NAS. Każda kobieta szuka w facecie lidera, lubi jak chłopak za nią decyduje, wybiera proponuje - to normalne...

W życiu jak w związku trzeba być liderem, trzeba umieć podejmować decyzje SZYBKO I MOŻLIWIE JAK NAJTRAFNIEJ Jeżeli nie będziemy umieli wykazywać inicjatywy, pozwalali by ktoś inny podejmował za nas trudne decyzje to nigdy nie sprawdzimy się w roli przywódcy. A jeżeli nie będziemy przywódcami to... KIM?

Nawyku przejmowania inicjatywy możemy się uczyć zawsze i wszędzie... choćby zaoferowanie pomocy, ugotowanie obiadu, posprzątanie mieszkania ZANIM... ZANIM ktoś nas o to poprosi...

Pamiętam pewną sytuacje która fajnie mi to zoobrazowała kiedy byłem na pewnym szkoleniu na którym było z ~25 osób Po zakończeniu na sali został masakryczny bałagan a wszyscy ludzie w trymiga zaczeli opuszczać sale w tym ofc JA... Odwróciłem się by poszukać brata i co? na sali została garstka ludzi sprzątająca w tym Mój brat, założyciel wydawnictwa złote myśli, prezes firmy OPEL i założyciel firmy intelektualnie.pl DZIWNEEEEEEE CO? :f_eek:

pamiętaj...

Odpowiedz
Cytat
TheMuMyung
PokerStrategist

wow.. dawno mnie tutaj nie było.. :) ale widze, że ty też Sobie jebnoles mila sieste.. xD wracaj jak najszybciej booo ciekaw jestem tego twojego MTT :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

HellO HellO...

Kończy się czerwiec więc czas na krótkie podsumowanie oraz plany na WIELKI lipiec... :) Pierw może zaczne od uczelni bo pierwszy raz (a jestem na 3ecim roku) kończe sesje już w czerwcu... TAK TAK KURWUNIA...

RetireD2019 5:0 UCZELNIA

ŚRO: > LOGISTYKA EGZAMIN.
CZW: > NOM EGZAMIN.
PT: > AUTOMATYZACJA I ROBOTYZACJA LABORATORIA.

tak więc...

GOOD GAME siR! d(^_^)b

Pokerowo też jestem zadowolony ponieważ mała próbka pozwoliła mi i tak wyciągnąc ~38 BI, wykres zamieszczałem już wyżej jednak jeżeli podsumowanie to podsumowanie RIGHT? _biggrin:

Jeżeli jesteśmy już na pokerowym fragmencie mojego bloga to chciałbym ogłosić, że jestem w stanie zacząć wspólprace (COACHING) z ludźmi którzy grają NL10/25/50. Z racji tego, że nie moge się na pokerstrategy.com w pełni ogłaszać po więcej szczegółów zainteresowanych odsyłam pod: RetireD2019@gmail.com _grin:

Przerwa od pokera mineła, od jutra zaczyna się lipiec i od jutra siadam na stoliki by szarpać jak najwięcej... Na początku mojego breaku pozakładałem Sobie mini challenge tak więc pora by z nich także się rozliczyć... :f_biggrin:

• Dobrze się bawić FUCK, Yeah! :f_cool:
    DONE - chociaż to z pewnością nie koniec BOUNCE ^^
  • ODPOCZYWAĆ ! :f_biggrin:
    DONE (chociaż z moją dziewczyną to trudno odpoczywać :f_love: )
  • Zaliczyć cały repertuar pyszałka dostępny na pokerstrategy.com :f_thumbsup:
    Połowicznie, ponieważ postanowiłem przeglądnąc poszczególne filmy naszych trenerów z pokerstrategy.com by zobaczyć kto jaki styl i poziom przekazu wiedzy prezentuje tak więc wyglądało to mniej więcej następująco:

Middle stages with Pyszalek
    MTT 11$ Freezeout with Pyszalek
    MTT 11$ Rebuy with Pyszalek
    160 Freezout with Simonek1989
    Pleased to meet you with Nilmar

łącznie wyszło 11 filmów z czego jestem naprawde zadowolony.. :f_cool: jeżeli zaś chodzi o produkcje to najbardziej podoba mi się przekaz pyszalka najbardziej on trafia do mojej osoby dlatego pjOOOOOOOOOOOOOONa pyszał! :f_thumbsup:

• Skonczyć Anime " Darker than Black " _thumbsup:
    DONE - połowicznie :facepalm: skonczyłem pierwszą serie a brat mi powiedział:
    -a drugą serie oglądasz już?
    -eeeeeeeeeeeeeeeee? CO PROSZE? _mad:

niestety na drugą nie starczyło czasu ale i tak napewno zrobie Sobie pewnego wieczoru seansik bo kocham wziąść Coca-Cole, jakieś papu, łóżeczko i ANIME ! fuck. YEAH ! :rolleyes:

• Przerobić sesje 3000 hands w ICM Trainerze _p:
    DONE - przerobiłem nawet więcej jednak do niektórych spotów mam zastrzeżenia, mam nadzieje, że ktoś z MTT/SNG tutaj zaglądnie i powie mi dlaczego te akcje poniżej przemawiają za ICM Trainerem _o:

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Z wyniku ICM oczywiście zadowolony zbytnio nie jestem, ale szlaki napewno przetarłem _evil:

Chciałbym wam także zaprezentować fragment mojej tabeli wydatków którą prowadziłem przez cały czerwiec z racji tego, że moi rodzice się dzisiaj wyprowadzają i chciałem sprawdzić na co najwięcej wydaje i wprowadzić jak największe oszczędności i uczyć się coraz lepszego zarządzania moimi finansami _rolleyes:

Jak widać wydałem w tym miesiącu ~1400zł jeżeli dojdzie jeszcze +1000zł za opłaty to wynik 2400zł lekko mi się nie podoba, zwłaszcza, że jeżeli od lipca zaczynam MTT to może nie być już tak kolorowo... :facepalm: Cięcia trzeba porobić ! i za miech pokaże wam tego efekty ! :f_thumbsup:

Na koniec przed MTT grindem chciałbym jeszcze raz pooglądać film The Pursuit of Happyness film który SZCZERZE polecam KAŻDEMU, jest oparty na faktach o człowieku który w prawdziwym życiu zrobił prawdziwe AMAZING FROM BUSTO... zresztą przeczytajcie sami:

Już wczesne dzieciństwo było bardzo trudne dla przyszłego milionera. Był pozbawiony jakichkolwiek dobrych wzorców osobowych. Wychowywał się z matką i ojczymem, który fizycznie znęcał się nad dziećmi, co zaowocowało ich późniejszymi chronicznymi lękami. Matka natomiast trafiła do więzienia, najpierw za pracę podczas pobierania zasiłku socjalnego, później za próbę zabójstwa swojego męża (o czym dzieci dowiedziały się dopiero kilka lat później, podczas pogrzebu jednego z braci Christophera, który utopił się w rzece Missisipi).

Mimo wszystko sam Chris twierdzi, że matka była dla niego wzorem, gdyż to właśnie ona zaszczepiła w nim przekonanie, że każdy w życiu musi liczyć tylko na siebie jeśli chce do czegoś dojść. Gardner zaczynał swoją karierę na polu medycznym, najpierw jako lekarz stacjonując w obozie marynarki wojennej. Zdobyte doświadczenie i znajomości pozwoliły mu na zdobycie pracy w szpitalu w San Francisco. Przez dwa lata zdobył wiele umiejętności w zakresie pracy laboratoryjnej i chirurgicznej.

Christopher Paul Gardner milioner, inwestor, mówca i filantrop, który dzięki swojej pracowitości i nieustępliwości osiągnął ogromny sukces finansowy.

Jeżeli ktoś dotrwał do końca tej lektury to jestem z CIEBIE DUMNY c'mon!

pamiętaj...

Odpowiedz
Cytat
ultraplazmator
Oldschool Grinder

chipsy maczugi :D

Odpowiedz
Cytat

ja czytam do końca każdy wpis, więc cieszę się, że jesteś ze mnie dumny. Fantastycznie piszesz i wydaje się, że masz świetne podejście do pokera i do życia btw. ;) Gl, zastanawia mnie tylko gdzie kupiłeś chipsy maczugi, bo ja ich już nigdzie nie widzę, a to jedyne jakie lubiłem :D

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

Napisane przez ultraplazmator
chipsy maczugi :D

Napisane przez piwcuk
zastanawia mnie tylko gdzie kupiłeś chipsy maczugi, bo ja ich już nigdzie nie widzę, a to jedyne jakie lubiłem :D

hahahahaha.. dobrze, że jest cos na co zwróciliście uwage hahahahahaha xD

Maczugi z tych wiekszych sieci smarketów to Simply a tak to podrodze na uczelnie Market Jumbo > all xD

Odpowiedz
Cytat
TheMuMyung
PokerStrategist

łooooooooooooooooooooooooooooooooo... dałem rade z tym elaboratem ale.. ! ale nie było łatwo _rolleyes:

sprawdź maila i POWODZENIA !

Odpowiedz
Cytat

Lubie czytać Twojego bloga i zaciekawił mnie ten program do sprawdzania dziennych wydatków. Jak się nazywa? Bo w excelu nie chce mi się tego szponcić.

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019 Autor wątku
RetireD2019
Elite Grinder

Napisane przez vengeance88
Lubie czytać Twojego bloga i zaciekawił mnie ten program do sprawdzania dziennych wydatków. Jak się nazywa? Bo w excelu nie chce mi się tego szponcić.

dzięki.. :) ty też 3maj poziom w swoim ! i zacznij wkońcu niszczyć te SH ! :f_thumbsup: a co do tabel to są robione właśnie w Excelu.. no może troche oszukanym bo arkuszu kalkulacyjnym Open Offica ale chętnie Ci podeśle bo mam już zrobione całość na lipiec _confused:

Odpowiedz
Cytat
solmyr9
Elite Grinder

Jeśli można to również bym prosił o przesłanie takiego arkusza kalkulacyjnego. Mam zamiar od tego miesiąca zabrać się za porządne analizowanie swoich wydatków, a taki sprawdzony arkusz by mi pomógł ;)

Swoją drogą dopiero dzisiaj trafiłem na Twojego bloga, ale o tego momentu masz kolejnego stałego czytelnika :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

yep, ja rowniez bylbym chetny na ten arkusz, najlepiej jakbys wrzucil na jakis serwer i udostepnil linka _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat