Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kasia przesiada sie do Audi !

220 Posty
78 Użytkownicy
1 Reakcje
8,250 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Chciałem zauważyć, że też nie grałaś pełnym stackiem, poza tym po 10 rękach raczej bym go traktował jako unka, a nie fisha. Co do brązu to koleś może właśnie zaczyna przygodę z poker roomem, na którym go spotkałaś. Sama 10 dni temu miałaś brąz, a za fisha się nie uważasz.

Macie dziwna tendencje do kategoryzowania. To powiedz mi moj drogi jak robisz selection table? (jak masz program to co innego) Bo ja wlasnie w taki sposob patrze ile kto i co gra i mysle, ze status tez duzo o tym mowi. Wiem, ze pozory myla, pytanie tylko jak czesto w takim przypadku. Wyobraz sobie sng 180 osob gdzie masz same SN i SNE a w drugim same bronze stary. W ktorym Ci sie prawdopodobnie bedzie lepiej gralo. Jak dla mnie odpowiedz jest prosta. Troche przesadzam z tymi porownaniami, ide spac. Dobranoc.

smack91
BlackMember

table scanner ma triala, polecam wypróbować, jak masz jakąś bazę rąk to przydatne narzędzie :)

ZielonyWafel
PokerStrategist

Ja zakladam ze kazdy to fisz, a cala reszta to po prostu jeszcze niezdefiniowane fisze.

Musielibiscie mnie poswetowac to zobaczylivyscie ze na kazdym stoliku SH na jaki nie wejde mam po ~4 fisze na zielono i unka.

I mam spookj. Ide pa

ZielonyWafel
PokerStrategist

Mam jeszcze Baltazara ktorego z szacunku nie zaznaczylem jak fisza, tylko na jakis inny kolor zeby wiedziec ze nie zabieram mu pieniedzy.

xaspectx
PokerStrategist
xaspectx
PokerStrategist

Macie dziwna tendencje do kategoryzowania. To powiedz mi moj drogi jak robisz selection table? (jak masz program to co innego) Bo ja wlasnie w taki sposob patrze ile kto i co gra i mysle, ze status tez duzo o tym mowi. Wiem, ze pozory myla, pytanie tylko jak czesto w takim przypadku. Wyobraz sobie sng 180 osob gdzie masz same SN i SNE a w drugim same bronze stary. W ktorym Ci sie prawdopodobnie bedzie lepiej gralo. Jak dla mnie odpowiedz jest prosta. Troche przesadzam z tymi porownaniami, ide spac. Dobranoc.

Nie robię tble selction bo gram szybkie stoły, tam nie trzeba polować na fisza :D
Na staty też nie zwracam zbytniej uwagi jeżeli mam na kolesia 10 rąk bo to bez sensu. Ten Twój akurat grał niepełnym stackiem jeden stolik więc pewnie masz rację, był osłem. Co do wrzucania rąk na bloga nie polecam bo będzie to wyglądać tak jak wygląda. Wrzucaj do działu oceny rozdań i tam zapewne uzyskasz merytoryczną odpowiedź.

wukaesiak
Oldschool Grinder

sugetujesz rze bylem nie merytoryczn :f_confused: :f_confused: :f_confused: :f_confused: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:

naimadx
PokerStrategist

. Sprzedaje kropka. Ja pier... strach wstawić colse rozdanie bo człowieka dojadą jakby truł dzieci w Afryce... Ludziska luzik i do przodu, gdyby blog prowadził facet to nawet "kulawy" mod by tu nie zawitał :)

slawciu
PokerStrategist

Napisane przez naimadx
. Sprzedaje kropka. Ja pier... strach wstawić colse rozdanie bo człowieka dojadą jakby truł dzieci w Afryce... Ludziska luzik i do przodu, gdyby blog prowadził facet to nawet "kulawy" mod by tu nie zawitał :)

kto wie czy to fejk nie jest

6th
6th
PokerStrategist

Nie myślałaś, żeby przesiąść się do golfa I, a resztę wydać na tuning?

martelo777
PokerStrategist
EitiPrieLeur
Oldschool Grinder
kNoq001
PokerStrategist

Napisane przez martelo777

przeciez to byl kuzwa cytat :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

RubinPlayer
Oldschool Grinder

Kasia, Katarzyna. Bardzo lubię to damskie imię :D
Jego właścicielki zazwyczaj są obdarzone ogromnym temperamentem.
Ale wracajac do bloga, to trzymam za Ciebie kciuki Kasiu :f_thumbsup:
Rób swoje i ignoruj kąśliwe komentarze bo szkoda Twojego mindsetu.
Poprostu jak podałaś swoje wyniki z 10 dni to niktórym rurka zmiękła i ucierpiała ich męska duma regów :D
Ja przez całe życie tyle nie wygrałem w pokera. I co z tego.
Nie każdy ma taki talent.
Olej hejtów i powodzenia :fdrink
Kropa za blog.

Pozdr.

martelo777
PokerStrategist

ok ok, moja wtopa. :D ale dalej stawiam na fejk konto

slawciu
PokerStrategist

Napisane przez RubinPlayer
Kasia, Katarzyna. Bardzo lubię to damskie imię :D

yoovan
PokerStrategist

Nie lepiej wygrindować porszaka na starsach? A4 to wiejski szpan. Mieszkam na wsi i wiem.

spajson
PokerStrategist

A potem się dziwią że tak mało kobiecych blogów,
po czymś takim też miałbym dość;)

fejk nie fejk co za różnica,

powodzenia dla autorki

pozdro

profek20
Poker Player

Kobieta zalozyla wczoraj bloga i zaraz bedzie 5 strona. Przecietny kowalski zaklada bloga to jedna strona zapelnai sie w tydzien. Sami napalency tutaj oczekujacy niewiadomo na co.

Jesli chcecie kogos zwerfikowac to zdjecia nie sa zadnym dowodem. Mozna wprosty spsobo to zrobic przykladowo przez skypa i rozmowe głosowa.

Wiadomo kobiety to zdecydowana miejszosc w pokerze wiec mozna byc nie ufnym bo ludzie lubia sie podszywac aby wzbudzic wieksze zainteresowanie skoro w inny sposob nie potrafia ;p

Ja tam wole przyjac ze to rzeczywiscie Kobieta a z czasem wyjdzie czy tak jest. Tylko lepiej nabrac troche dystansu do tego zeby potem sie przypadkiem nie rozczarowac :P

Powodzenia zycze w zbieraniu na Audi. Nie wiele czasu zostalo :f_thumbsup:

MonaiPlox
PokerStrategist

Napisane przez shookata

Napisane przez MonaiPlox
W 10 dni z 300$ robisz 2300$ i nie wiesz jak sie ustawia auto rebuy? Może jeszcze jesteś kobietą? :(

Co ma wspolnego fakt tego,ze jestem kobieta a opcja auto re-buy? Nie znam jeszcze na tyle dobrze softu, btw juz ustawilam. Boli Ci fakt, ze ktos idzie do gory a Ty nie? Widocznie masz za malo w spodniach.

A więc chodzisz do gimnazjum ?(