Może i gram NL2/NL5, ale jakbym takie rozdania wrzucał, to chyba ktoś by mnie zjechałO_o??
BTW - dlaczego hero miał 99,2BB w stacku?
Wrzucilam do equilaba tak jak mowiles dalam fiszowi 30% otwarcia tak jak mial po 10 rekach co i tak jest zadna probka. Mam tam 87,14%. Wiec nie wiem o co Ci chodzi kolego. Fakt fisz to fisz moze i moje slowa sie wykluczaja. Pytanie tylko czy w 100 takich rozdaniach ja mam tam lepiej czy on? Ok teraz widze, ze moglam foldowac turn, choc z drugiej strony w puli bylo juz 55bb mialam do dorzucenia 27 czyli potrzebuje miec tam 50% equity na call, wedlug equilaba mam 87%.
Nie martwcie sie, nie potrzebuje stackingow, nie lubie robic na kogos, a zmniejszac wariancje bede sama.
Napisane przez MinosTutor
Może i gram NL2/NL5, ale jakbym takie rozdania wrzucał, to chyba ktoś by mnie zjechałO_o??
BTW - dlaczego hero miał 99,2BB w stacku?
Hero jeszcze nie wie jak ustawia sie auto re buya na stole, jak narazie sama dokladam brakujaca reszte co jakis czas :D, ale jutro sie tym zajme.
prosze dajac mu taki tajt range
Stół: 5♦6♥3♣ 4♥
Equity Wygrana Podział
MP2 60.17% 51.57% 8.60% { AdAh }
MP3 39.83% 31.24% 8.60% { 33+ }
wiec gratuluje w graniu tak x/f albo b/f
:fdrink
A co do rozdania, nie wiem co w nim takiego dziwnego, chcialam poznac wasza opinie, jesli komus sie nie podoba nie musi tu zagladac.
Innym dziekuje za pomoc
co bym mu nie dawal to foldu tam nigdy nie znajde
Stół: 5♦6♥3♣ 4♥
Equity Wygrana Podział
MP2 50.49% 43.80% 6.69% { AdAh }
MP3 49.51% 42.82% 6.69% { 33+, 76s, 65s, 54s, 43s, 32s, AhKh, AhQh, KhQh, AhJh, KhJh, QhJh, AhTh, KhTh, QhTh, JhTh, Ah9h, Kh9h, Qh9h, Jh9h, Th9h, Ah8h, Kh8h, Qh8h, Jh8h, Th8h, 9h8h, Ah7h, Kh7h, Qh7h, Jh7h, Th7h, 9h7h, 8h7h, Ah6h, Kh6h, Qh6h, Jh6h, Th6h, 9h6h, 8h6h, Ah5h, Kh5h, Qh5h, Jh5h, Th5h, 9h5h, 8h5h, Ah4h, Kh4h, Qh4h, Jh4h, Th4h, Ah3h, Kh3h, Qh3h, Ah2h, Kh2h, Qh2h, A8o, A2o, K8o, K2o, Q8o, Q2o, J8o, T8o, 98o, 76o, 65o, 54o, 43o, 32o }
W 10 dni z 300$ robisz 2300$ i nie wiesz jak sie ustawia auto rebuy? Może jeszcze jesteś kobietą?
Nie rozumiem was ludzie !! Fish wsunol gutshota tam wiec wasza teoria o tylko nutsach w jego range jest slaba ! PO tym rozdaniu widac ze fish ma w rangu poza gotowymi ukladami mnostwo drawow + overpar wiec hero ma easy calla
Nie robcie dziewczynie wody z mozgu...
Napisane przez wantmemoney
Nie rozumiem was ludzie !! Fish wsunol gutshota tam wiec wasza teoria o tylko nutsach w jego range jest slaba ! PO tym rozdaniu widac ze fish ma w rangu poza gotowymi ukladami mnostwo drawow + overpar wiec hero ma easy calla
Nie robcie dziewczynie wody z mozgu...
polac mu bo dobrze gada :fdrink
ale niech się nie sugeruje tym że każdy kto raz agresywnie rozegrał łapę i po 10 rozdaniach gra 70/30 to fish
Napisane przez MonaiPlox
W 10 dni z 300$ robisz 2300$ i nie wiesz jak sie ustawia auto rebuy? Może jeszcze jesteś kobietą?![]()
Co ma wspolnego fakt tego,ze jestem kobieta a opcja auto re-buy? Nie znam jeszcze na tyle dobrze softu, btw juz ustawilam. Boli Ci fakt, ze ktos idzie do gory a Ty nie? Widocznie masz za malo w spodniach.
Napisane przez kubieniec
ale niech się nie sugeruje tym że każdy kto raz agresywnie rozegrał łapę i po 10 rozdaniach gra 70/30 to fish
Gracz ten byl tylko na jednym stole i byl bronze starem. Mial niepelny stack. Jakie prawdopodobienstwo jest wieksze, ze to fisz czy myslacy wielplaszczyznowo gracz z nl500, ktory po downswingu zjechal nizej?
Powodzenia w drodze do celu. Hejt jest tu na porządku dziennym, jedni go zwracają inni się nim żywią, taka sytuacja. Rób swoje, trzymaj się założeń i grinduj. :fdrink
Napisane przez shookata
Napisane przez kubieniec
ale niech się nie sugeruje tym że każdy kto raz agresywnie rozegrał łapę i po 10 rozdaniach gra 70/30 to fishGracz ten byl tylko na jednym stole i byl bronze starem. Mial niepelny stack. Jakie prawdopodobienstwo jest wieksze, ze to fisz czy myslacy wielplaszczyznowo gracz z nl500, ktory po downswingu zjechal nizej?
Chciałem zauważyć, że też nie grałaś pełnym stackiem, poza tym po 10 rękach raczej bym go traktował jako unka, a nie fisha. Co do brązu to koleś może właśnie zaczyna przygodę z poker roomem, na którym go spotkałaś. Sama 10 dni temu miałaś brąz, a za fisha się nie uważasz.
i czemu piszesz, że po 10 rękach miał 70/30 jak widac tam, że jednak miał takie staty UTG: 61.64 BB (VPIP: 36.36, PFR: 18.18, 3Bet Preflop: 16.67, Hands: 11
co w sumie i tak nie ma znaczenia w tym wypadku.
Pisalam to w notatniku podczas gry, gralam z nim pozniej przez jakis czas wiec pewnie statystyki sie zmienily.