Wczoraj odrobiłem ostatnie straty, a dziś znowu ta magia...
Aż mi się śmiać chce... miałem chyba 7 razy AA i kilka KK, a wygrałem łącznie ~30 BB. natomiast z ~10 AK trafiłem kontakt z flopem może raz, 80% to była gra ch/fold na CSów. Mając strita trafiłem na koniec na kolor, a nie miałem jak uciec z puli, dobrze, że nie zapłaciłem całym stackiem, ale jego częścią.
Coś ostatnio mam pecha, odrobię i znowu. Serio, nie pamiętam kiedy wygrałem stacka z AA/KK na ręce
Niestety nie zdołam wyrobić tego bonusu, od piątku nie miałem laptopa, kolejne problemy techniczne... Musiałbym chyba grać po 8 godzin dziennie na 9-12 stolikach jednocześnie, żeby wyrobić, a to się mija z celem.
Do usłyszenia.
Napisane przez Thorek
A napisałeś ticket, tak jak ci radziłem?
Tak, niestety nie da się nic zrobić.
najwyżej trochę poczekam z tym NL4, bo będę miał rolla ~30$.
Napisane przez MonaiPlox
Skoro ci przepadnie ta kasa to wejdz na nl 50/100 i ONE TIME! :nh
Niestety tu chyba najpierw poleci ta kasa, którą mam dostępną
I na koniec będę miał 0 zamiast 30
Wg Cashiera dostępne mam ~41$, reszta zastrzeżona. Tragedii nie ma.
Gorzej z tym, że po dłuższej przerwie pierwsza sesja od razu dosyć kiepsko. Kilka setów, w tym top, zostało rozbitych przez jakieś any2 od fishy, co mnie bardzo zdenerwowało.
Strata części rolla, brak czasu na grę i edukację pokerową, nie wiem jak to dalej będzie. Jak już gram to rzadko, a pouczyć się nie mam czasu, bo mam multum własnej nauki do szkoły. A jak mam chwilę to nie chce mi się czytać tych artykułów
Dodatkowo zauważyłem zastój w moim rozwoju pokerowym, powolutku się wspinam, ale głównie jest to break even albo lekki krok naprzód i od nowa... wiem, że jest lepiej niż kiedyś, ale wciąż kiepsko. Wiem, że praktycznie zaniechałem nauki oprócz wstawiania rozdań do analizy (zawsze to robię), ale mimo tego jakoś mi się ten mój poker nie podoba.
Chyba muszę przemyśleć priorytety i podjąć jakieś decyzje, bo nie widzę sensu w staniu w miejscu.
Napisane przez erefkey
ja już na czwórki wchodze ♠_thumbsup:
Ale z tego co pamiętam to Ty siedzisz całymi dniami w domu i nie masz żadnych obowiązków ♠_thumbsup:
Dobra, na razie skupiam się na innych rzeczach, matura i te sprawy.
Będę miał trochę świętego spokoju to znajdzie się czas i energia na ciężką pracę nad pokerem.
Owszem, jestem trochę zajęty. W tygodniu roboczym mam masę spraw na głowie, a w weekendy robię zadania z matmy. Do tego wkrótce rozpoczynam powtórkę z fizyki i przedmiotów zawodowych...
Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to do stolików siądę już w lipcu.
Pozdrawiam
Wow, dawno nie pisałem...
Jestem już po maturach, ustny angielski i polski zdane na 100%, pisemne egzaminy też mi chyba dobrze poszły... obawiam się tylko o pisemny polski. Przy odrobinie szczęścia może uda się też dostać jakieś punkty z dodatkowej fizyki. Trochę się relaksowałem po maturach (czyt. opieprzałem) i teraz mam zamiar trochę powtarzać do egzaminu zawodowego, zostały 2 tygodnie.
Zleciłem już wypłatę tych groszy, które mi zostały na PP, rzekomo zatwierdzili mi tę wypłatę, mam czekać aż otrzymam środki do banku.Jak wszystko pójdzie gładko to od lipca zaczynam grę. Tym razem wezmę się za short handed
Pozostaje zdać te egzaminy zawodowe, przelać środki z PP na jakiś room i zacząć pracować nad pokerem
Zebrałem już trochę doświadczeń, będę miał sporo wolnego czasu... to dobrze rokuje na spokojny rozwój i masę frajdy
Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce!
Napisane przez erefkey
Zaczniemy razem z tego samego pułapu :nh
Jak dobrze Cię widzieć :fdrink
Dawno nie grałem i trochę się zakurzyłem, ale mam nadzieję, że w miarę szybko wrócę do dyspozycji, a nawet pójdzie mi jeszcze lepiej! Możemy razem popracować, o ile Ci to odpowiada
PS. Pisałem do Ciebie na Skype, odezwij się
O, Stary. Ty zyjesz?
Podbije jutro na gg to pogadamy. Myslalem, ze juz olales pokera. ;D
Napisane przez BrushedWorld
O, Stary. Ty zyjesz?![]()
Podbije jutro na gg to pogadamy. Myslalem, ze juz olales pokera. ;D
Nieee olałem
Tak jak pisałem, miałem trochę na głowie i teraz wracam.