Napisane przez guciu87
ooooo... leń w końcu się aktywizuje... trzymam kciuki że na dłużej niż kilka dni;):D:fdrink
Cierpliwości, przestanie karcić zaraz, to wszystko wróci do normy ;P
Napisane przez guciu87
ooooo... leń w końcu się aktywizuje... trzymam kciuki że na dłużej niż kilka dni;):D:fdrink
Napisane przez Prince25
Napisane przez guciu87

Wrzesień się skończył, zimno, mokro więc będzie więcej czasu na grę - i dobrze bo wyniki ostatnio są bardzo zadowalające.
Wrześniowy wykres wygląda zajebiście, oprócz volume. Ale cóż zrobić skoro na moim krzaku da się odpalić tylko 6 stolików, więc moja sesja to 600-700 rozdań a nie gram codziennie + grałem tylko pół miesiąca.

Dodatkowo wrzesień podreperował trochę wykres lajftajmowy na nl100, teraz wygląda on ciekawiej:

Kolejny temat: walka z bębnem. Tak jak pisałem w jakimś wcześniejszym wpisie, zacząłem jeździć na rowerku stacjonarnym oraz odżywiać się z głową jednak bez stosowania jakiejś specjalnej diety. W ciągu pierwszych 10 dni udało się schudnąć 4kg, jak poszło dalej to nie wiem bo się nie ważyłem ale już czuje że niektóre spodnie są luźniejsze
Więc to co polecam:
codzienna jazda na rowerku: 40-60min (przed tv leci bardzo szybko),
0 słodkich gazowanych napojów,
staram się jeść więcej chleba razowego zamiast zwykłego.
I wystarczy
przez ten czas zjadłem dwa kebaby, wypiłem troche alkoholu (było wesele szwagierki) i nic złego się nie stało:)
A teraz mniej wesoło:( wywalili mnie z uczelni, znaczy jeszcze nie ale wywalą w ciągu kilku najbliższych dni. Wszystko poszło o to że nie zdałem ostatniej poprawki (mimo że magisterka gotowa). Prowadzący do którego poszedłem zdawać miał ochotę mnie uwalić i to zrobił. Doczepił się do tego ze w mailu do niego podpisałem się IMIĘ NAZWISKO a nie NAZWISKO IMIĘ i przez to nazwał mnie "24 letnim idiota nie umiejącym się podpisać" i to że on sam podpisuje się IMIĘ NAZWISKO nic tutaj nie znaczy...ale tak to jest jeżeli uczelnia trzyma 85 letnich dziadów którzy próbują uczyć informatyki.
Finał tej historii będzie taki że w lutym muszę napisać podanie o wznowienie studiów i wtedy zdać ten przedmiot :challenge oraz się obronić. Więc chyba poszukam jakiejś normalnej pracy na ten czas.
Napisane przez slawciu
Napisane przez Jarzab86
tl; drjaszczomp powiedział co wiedział
![]()
Przecież wiesz dobrze, że przeczytałem, zresztą chyba jestem jednym z nielicznych co tu też coś piszą, oprócz Ciebie
Co do bębna, to ile masz w pasie?
Ja 92
Napisane przez slawciu
Napisane przez Jarzab86
Co do bębna, to ile masz w pasie?Spoiler
Ja 92
![]()
103
![]()
wzrośnie bo własnie wróciłem z kebsika...
Pacific, $0.50/$1 No Limit Hold'em Cash, 8 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Hero (BB): $247.84 (247.8 bb)
UTG+2: $142.18 (142.2 bb)
MP1: $100 (100 bb)
MP2: $129.09 (129.1 bb)
MP3: $188.99 (189 bb)
CO: $29.21 (29.2 bb)
BTN: $129.08 (129.1 bb)
SB: $181.81 (181.8 bb)
Preflop: Hero is BB with J
4![]()
6 folds, SB completes, Hero checks
Flop: ($2) 2
4
6
(2 players)
SB bets $1, Hero calls $1
Turn: ($4) 4
(2 players)
SB bets $1, Hero raises to $5.25, SB calls $4.25
River: ($14.50) J
(2 players)
SB bets $68, Hero raises to $240.59 and is all-in, SB calls $106.56 and is all-in
Results:
$363.62 pot ($4 rake)
Final Board: 2
4
6
4
J
Hero showed J
4
and lost (-$181.81 net)
SB showed 6
6
and won $359.62 ($177.81 net)
Jestem głOMbem ! Ale to jest kara za gadanie ze znajomymi na fejsie w czasie gry...
Napisane przez TAndronicus4
pora p****olić rakeback i też grać FR na krzaku![]()
potwierdzam