Grasz BSS według tabelki z artykułow?
Nie, gram własne SCH, które wzorowałem na filmikach szkoleniowych. Podbijam różne ręce z różnych pozycji. Na stołach SH bardzo ważne jest zwodzenie, więc czasami należy grać bardzo agresywnie a czasami pasywnie. Miksować style oraz podbicia. Dezorientować przeciwników.
No i stało się. Po blisko miesiącu grania ze 117 $ udało mi się dojść do 1869,1 $, po drodze inkasując platynę na Poker Strategy ( to już jutro
) oraz ok 120 000 punktów market na b`inside (zbieram na Wii za 599 000 :P, chciałem kupić wypasione głośniki, ale już wyprzedane :()
Nadszedł dzień wypłaty a co za tym idzie dni tłustych
(PIJEMY !!! :D)
Wypłacam ugrany bonus. Tj. 500 $ , choć nie wiem czy to dobry pomysł wypłacać teraz, bo kurs rośnie
Stan bankroola po wypłacie na dziś to 1369,1 $. Wniosek ? Nie licząc bonusu, dzień na minus 162,71 $ (3 BI). Ogólnie od początku nie szło dobrze. Niejednokrotnie padałem ofiarą suckoutów i gdyby nie jedno rozdanie byłbym dużo więcej do tyłu. Po wejściu na flopie all in z dwoma top pair sprawdziło mnie dwóch graczy jeden ze stakiem ~80 $ drugi ~60 $. Pierwsyz miał streighta a drugi overpair. Szcęśliwym trafem wyriverowałem ich łapiąc full house`a. Ze stołu wyszedłem ze stackiem bliskim 300 $ bowiem wszcześniej już udało mi się trochę tam wygrać.
W tej cchwili gram jeszcze turka za 5 $ dla odmiany. Oczywiście standardowa odmiana TH NL (żadnych turbo i innych pierdół :P). Turniej zaczął się o 22:00 i do tej chwili udało mi się podwić z AK vs QJ. Przeciwnik blefował kiedy miałem top pair a on mógł trafić tylko gutshota i runner runner flusha. Cóż, są na świecie ludzie, stołki, taborety i parapety.
Na pożegnanie z bonusikiem ostatnia jego fotka.

Oraz wykres tj. góry i pagórki po których musiałem się wspinać żeby dotrzeć do upragnionego celu.
Pewnie zapytacie o nowe cele na kwiecień ?
Pewnie, że takie mam !
-Zdobyć status Yellow na bwin (co da potrójny mnożnik punktów Market)
-Uzbierać na Wii w b`inside
ewentualnie inną fajną zabawkę
-Na koniec miesiąca wypłacić kolejne 500 $
P.S. Przysłali mi dzisiaj koszulkę z Poker Stars
Pasuje w sam raz !
Czekam jeszcze na te tajemnicze spinki od Bwin`a.
Pozdrawiam !