Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] BLOG StrimeR`a

223 Posty
41 Użytkownicy
0 Reakcje
12.1 K Wyświetlenia
Hurri
PokerStrategist

bardzo fajny blog pozdrawiam :)

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

No i powodzenia, ładnie ci idzie. Jakbyś mógł dać jakiś kontakt do siebie, to byłbym wdzięczny ( gg, mail w/e)

Napisz mi tutaj maila a wyślę Ci swoje dane albo napisz na PW.

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

No i wszystko gra, sprawa rozwiązana. Odzewu z supportu żadnego, ale punkty zostały dopisane. Na dowód wrzucam screena:

Do tego najświeższy wykres i zaraz siadam do kolejnej sesji. Jak wszystko się układa to aż chce się grać :)

Pozdrawiam.

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

Koniec pierwszej sesji na dziś i mam nadzieję że nie ostatniej :)wynik sesji to:

+ 102,6 $

Bankrool: 923,48 $

Przerwa na jedzonko, a później będę myślał co dalej :)

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

Właśnie zakończyłem kolejną dwugodzinną sesję. Powiedziałem sobie o 22:00 kończę i basta ;) Zaczynam dozować pokera w zdrowych ilościach. Sesja bardzo udana bo aż +61,32 $.

BANKROOL: 984,8 $

Punkty do wyrobienia bonusu: 1737,7 (56% cleared)

Ponadto wyjaśniła się sprawa z księgowaniem punktów, otrzymałem kolejnego maila.

Dziękujemy za Pana email.

Uprzejmie informujemy, iż udało na się rozwiąć tymczasowe problemy techniczne z księgowaniem punktów pokerowych na kontach graczy.

Wszystkie zdobyte przez Pana punkty zostały przypisane do Pana bonusu Pokerstrategy i obecnie pozostało Panu do uzbierania 1854.6 punktów pokerowych, aby otrzymać 500,00 USD bonusu.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

W przypadku dalszych pytań pozostajemy do dyspozycji.

Z poważaniem,

Team z bwin
b'inside Green Members

bwin wspiera ideę Responsible gaming

Dziś idę spać jak normalny czowiek :) Dobranoc.

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder
Dzień dobry !

Pierwszy raz od dawien dawna wstałem wypoczęty :) wczoraj obejrzałem nawet KUBĘ WOJEWÓDZKIEGO :D Wieleba robił z siebie idiotę więc warto było :P (zresztą zawsze robi przy kulkach hehe), ponadto był jeszcze Barciś o którym można było się dowiedzieć naprawdę zaskakujących rzeczy, np tego że jego syn był przez 2 godziny milionerem :P. Szykuję się do pracy i w drogę. Miłego dnia wszystkim.

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

Ahhh cudownie jest zbliżać się do tych upragnionych 500 $ :) Piszę dzisiaj, ale grałem wczoraj. Dwie sesje, pierwsza 2 godziny (+0,75 BI) druga jakieś 4 godziny. Wiem, wiem, znowu nie przerwałem gry, kiedy zdrowy rozsądek kazał, ale po prostu nie mogłem zakończyć dnia z czteroma BI do tyłu :P W drugiej sesji przegrałem jakieś -50 $. To i tak sukces, że skończyłęm o 0:30 w nocy a nie siedziałęm do 3 :P Jestem z siebie dumny i cały czas nad sobą pracuję.

Dlaczego na początku wpisu napisałem, że cudownie jest się zbliżać do bonusu ? Bo na tym limicie leci naprawdę szybko. W ciągu tych sześciu godzin wyrobiłem 9 % bonusu, a to oznacza 1,5 % na godzinę. Ponadto wczoraj próbowałem trochę Multigamingu tj 6 stołów BSS SH i nie było tak źle. Może w przyszłości zacznę tak grać.

Przy takim tempie jestem w stanie wyrobić bonus w ciągu tygodnia do dwóch, po czym zrobię wypłatę z 500 $ i postawię sobie nowe cele. Ahh życie jest piękne :) (o się nie zbankrutuje :P).

BANKROOL: 950 $

Punkty do wyrobienia bonusu: 1370 (65% cleared)

Wykresik wrzucę w następnym wpisie. Fajny spadek wczoraj miałem podczas tej drugiej sesji nawet do -150 $. Lecę tyrać za marne 1000 zł miesięcznie :P (jakąś podstawę do życia muszę mieć :P, przynajmniej tak mówi moja dziewczyna hehe).

P.S. Co ja napisałem :P w takim tempie to ja mogę wyrobić ten bonus w 5 dni grając po 5 godzin co dla mnie wcale nie jest jakąś wygórowaną liczbą. Pozdrawiam.

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

Z racji tego, że miałem dzisiaj jazdę bo 14 kwietnia podejście drugie do prawka (tym razem na peugocie) pograłem tylko ok 100 min. Mimo to udało się wygrać całkiem przyzwoitą sumkę. +157,7 $ . Z której strony by nie patrzeć to aż 5 BI. Wczoraj położyłem się spać ok 00:30 więc jestem trochę zmęczony i nie będę już grał tego dnia. Obiecałem wrzucić wykres więc wrzucam.

Na bwin mam już 34.372 punktów market więc jeszcze tylko 628 i status wskoczy mi z zielonego na biały.

Oto jakie bonusy przysługują w zależności od statusu:

Bwin mile mnie zakakuje. Wczoraj przysłali mi ankietę czy jestem zadowolony z supportu. Poświęciłem parę minut i odpowiadałem na pytania dotyczące czasu, profesjonalizmu itd. Widać zależy im na opinii graczy, a to się liczy. Bardzo prawdopodobne, że po wyrobieniu bonusu zostanę tam na dłużej.

Apropo bonusu pewnie skończę go pod koniec przyszłego tygodnia. Bo mam teraz trochę na głowie. Studia/praca/prawko więc nie będzie tyle czasu do grania.

BANKROOL: 1107,63 $

Punkty do wyrobienia bonusu: 1313,4 (67% cleared)

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

Osiągnąłem biały status na Bwin i zgarnąłem pakiet powitalny w postaci spinek, cokolwiek to jest... Dziewczyna mówi że to takie do koszuli, ja nie mam pojęcia o co może chodzić :) Jeśli coś takiego jak mówi Kamila to nie wysilili się zbytnio :D W każdym razie pakiet powitalny zamówiony i wysyłka już w drodze.

Zdążyłem już rozegrać sesję która trwałą ok. godziny. Sesja na ok +58 $.

Dziś zapragnąłem trochę odmiany i gram MTT za 5 $ (do wyboru był jeszcze za 20$, więc z racji bankroola było oczywiste gdzie zagram). Kiedyś grałem tylko SnG i MTT więc mam nadzieję, że przypomnę sobie conieco.

BANKROOL: 1160 $

Punkty do wyrobienia bonusu: 1274,2 (68% cleared)

Trzymajcie kciuki za turniej. Jeśli szybko odpadnę to będę dalej grał stoliczki. Dziś nocka z pokerem.

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

Niestety popłynąłem sprawdzając all ina PF, gracza często uczestniczącego w rozdaniach VP$P=50 % który pokazał mi swoje AK vs moje QQ. Już na flopie trafił A.

Za 10 min wychaczyłem kolejny turniej tym razem za 10 $. Także stoliki poczekają :)

.

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

Lol, tak się zająłem marketem w b`inside ze nie zapisalem sie do turnieju. WIęc juz dzisiaj pozostaja mi tylko stoliki :D

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

Dzieńdobry

Miała być nocka z pokerem, lecz takiej nie było ;p (trzeba było pomyśleć i wypić kawę a nie herbatę :P) poszedłem spać ok 30 minut po północy. Bonus skoczył tylko 2 % w górę, mimo że grałem 6 stolików NL BSS SH. Sesyjka na +79$. Mam już bankrool na NL50, ale poważnie zastanawiam się nad przejściem wyżej. Gra ktoś na bwin na NL 50 ?

Myślę czy do końca wyrobienia bonusu nie grać NL 30, a później ewentualnie przejść na NL50. Mocno różni się poziom, czy tylko nieznacznie ?

Dziś na 12:00 do ok 19:00 mam zajęcia w BWSH (nie wiem czy pójdę na wszystkie) więc pogram trochę mniej. ALbo po prostu nażłopie się kawy wieczorem i będę grał w nocy (tak też można, a co). Znając życie na zajęcia wezmę lapka i będę oglądał filmy szkoleniowe i czytał arty.

BANKROOL: 1239,12 $

Punkty do wyrobienia bonusu: 1174,8 (70% cleared)

bMh
bMh
Oldschool Grinder

Jestem pelen podziwu Strimer, naprawde osiagasz swietnie rezultaty.

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

bMh napisał
Jestem pelen podziwu Strimer, naprawde osiagasz swietnie rezultaty.

Dziękuję :) nic tak nie buduje, jak pozytywne komentarze innych :)

AltairZiom
PokerStrategist

Lol Strimer z Koszalina jesteś że na BWSH chodzisz ? ;]

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

No raczej :D widziałem twój wpis, że ty też jesteś,ale niestety nie podałeś GG więc nie miałem jak się z Tobą skontaktować :) Pozdrawiam.

Janosikgdy
Oldschool Grinder

I co tam Panie, na nl50sh?;-)
Jest duża różnica w poziomie pomiędzy nl30?;-)

AltairZiom
PokerStrategist

5368909

kaczuba
Oldschool Grinder

Widzę, że ładnie Ci się wiedzie na Bwin. Jak już skończysz grę na NL30 i zaczniesz NL50 to zrób, proszę, jakieś podsumowanie i porównanie tych dwóch limitów. Ja planuję jakieś przeprowadzki po roomach, Bwin to jest dla mnie jedna z opcji, więc będę wdzięczny za wszelkie informacje. Też prawdopodobnie będę grał NL50.

Pzdr

Strimer Autor wątku
Strimer
Oldschool Grinder

Zdecydowałem, że spróbuję dzisiaj NL 50, bo trzeba się rozwijać. Jak wrócę z uczelni siadam do 4 stolików NL 50. Jeśli przegram 5 BI wracam na NL 30 i tak w kółko, aż zostanę na stałe na NL50.

I co tam Panie, na nl50sh?;) Jest duża różnica w poziomie pomiędzy nl30?;)

Ogarniaj trochę ziomuś, jeszcze nie zacząłem grać.

Widzę, że ładnie Ci się wiedzie na Bwin. Jak już skończysz grę na NL30 i zaczniesz NL50 to zrób, proszę, jakieś podsumowanie i porównanie tych dwóch limitów. Ja planuję jakieś przeprowadzki po roomach, Bwin to jest dla mnie jedna z opcji, więc będę wdzięczny za wszelkie informacje. Też prawdopodobnie będę grał NL50.

Ok zdam relację, :) jeśli pogram dłużej niż tydzień na tym limicie. Pozdrawiam.