bardzo fajny blog pozdrawiam
No i powodzenia, ładnie ci idzie. Jakbyś mógł dać jakiś kontakt do siebie, to byłbym wdzięczny ( gg, mail w/e)
Napisz mi tutaj maila a wyślę Ci swoje dane albo napisz na PW.
No i wszystko gra, sprawa rozwiązana. Odzewu z supportu żadnego, ale punkty zostały dopisane. Na dowód wrzucam screena:

Do tego najświeższy wykres i zaraz siadam do kolejnej sesji. Jak wszystko się układa to aż chce się grać

Pozdrawiam.
Koniec pierwszej sesji na dziś i mam nadzieję że nie ostatniej :)wynik sesji to:
Przerwa na jedzonko, a później będę myślał co dalej
Właśnie zakończyłem kolejną dwugodzinną sesję. Powiedziałem sobie o 22:00 kończę i basta
Zaczynam dozować pokera w zdrowych ilościach. Sesja bardzo udana bo aż +61,32 $.
Punkty do wyrobienia bonusu: 1737,7 (56% cleared)
Ponadto wyjaśniła się sprawa z księgowaniem punktów, otrzymałem kolejnego maila.
Dziękujemy za Pana email.
Uprzejmie informujemy, iż udało na się rozwiąć tymczasowe problemy techniczne z księgowaniem punktów pokerowych na kontach graczy.
Wszystkie zdobyte przez Pana punkty zostały przypisane do Pana bonusu Pokerstrategy i obecnie pozostało Panu do uzbierania 1854.6 punktów pokerowych, aby otrzymać 500,00 USD bonusu.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
W przypadku dalszych pytań pozostajemy do dyspozycji.
Z poważaniem,
Team z bwin
b'inside Green Members
bwin wspiera ideę Responsible gaming
Dziś idę spać jak normalny czowiek
Dobranoc.

Pierwszy raz od dawien dawna wstałem wypoczęty
wczoraj obejrzałem nawet KUBĘ WOJEWÓDZKIEGO
Wieleba robił z siebie idiotę więc warto było
(zresztą zawsze robi przy kulkach hehe), ponadto był jeszcze Barciś o którym można było się dowiedzieć naprawdę zaskakujących rzeczy, np tego że jego syn był przez 2 godziny milionerem :P. Szykuję się do pracy i w drogę. Miłego dnia wszystkim.
Ahhh cudownie jest zbliżać się do tych upragnionych 500 $
Piszę dzisiaj, ale grałem wczoraj. Dwie sesje, pierwsza 2 godziny (+0,75 BI) druga jakieś 4 godziny. Wiem, wiem, znowu nie przerwałem gry, kiedy zdrowy rozsądek kazał, ale po prostu nie mogłem zakończyć dnia z czteroma BI do tyłu
W drugiej sesji przegrałem jakieś -50 $. To i tak sukces, że skończyłęm o 0:30 w nocy a nie siedziałęm do 3
Jestem z siebie dumny i cały czas nad sobą pracuję.
Dlaczego na początku wpisu napisałem, że cudownie jest się zbliżać do bonusu ? Bo na tym limicie leci naprawdę szybko. W ciągu tych sześciu godzin wyrobiłem 9 % bonusu, a to oznacza 1,5 % na godzinę. Ponadto wczoraj próbowałem trochę Multigamingu tj 6 stołów BSS SH i nie było tak źle. Może w przyszłości zacznę tak grać.
Przy takim tempie jestem w stanie wyrobić bonus w ciągu tygodnia do dwóch, po czym zrobię wypłatę z 500 $ i postawię sobie nowe cele. Ahh życie jest piękne
(o się nie zbankrutuje :P).
Punkty do wyrobienia bonusu: 1370 (65% cleared)
Wykresik wrzucę w następnym wpisie. Fajny spadek wczoraj miałem podczas tej drugiej sesji nawet do -150 $. Lecę tyrać za marne 1000 zł miesięcznie
(jakąś podstawę do życia muszę mieć :P, przynajmniej tak mówi moja dziewczyna hehe).
P.S. Co ja napisałem
w takim tempie to ja mogę wyrobić ten bonus w 5 dni grając po 5 godzin co dla mnie wcale nie jest jakąś wygórowaną liczbą. Pozdrawiam.
Z racji tego, że miałem dzisiaj jazdę bo 14 kwietnia podejście drugie do prawka (tym razem na peugocie) pograłem tylko ok 100 min. Mimo to udało się wygrać całkiem przyzwoitą sumkę. +157,7 $ . Z której strony by nie patrzeć to aż 5 BI. Wczoraj położyłem się spać ok 00:30 więc jestem trochę zmęczony i nie będę już grał tego dnia. Obiecałem wrzucić wykres więc wrzucam.

Na bwin mam już 34.372 punktów market więc jeszcze tylko 628 i status wskoczy mi z zielonego na biały.
Oto jakie bonusy przysługują w zależności od statusu:

Bwin mile mnie zakakuje. Wczoraj przysłali mi ankietę czy jestem zadowolony z supportu. Poświęciłem parę minut i odpowiadałem na pytania dotyczące czasu, profesjonalizmu itd. Widać zależy im na opinii graczy, a to się liczy. Bardzo prawdopodobne, że po wyrobieniu bonusu zostanę tam na dłużej.
Apropo bonusu pewnie skończę go pod koniec przyszłego tygodnia. Bo mam teraz trochę na głowie. Studia/praca/prawko więc nie będzie tyle czasu do grania.
Punkty do wyrobienia bonusu: 1313,4 (67% cleared)
Osiągnąłem biały status na Bwin i zgarnąłem pakiet powitalny w postaci spinek, cokolwiek to jest... Dziewczyna mówi że to takie do koszuli, ja nie mam pojęcia o co może chodzić
Jeśli coś takiego jak mówi Kamila to nie wysilili się zbytnio
W każdym razie pakiet powitalny zamówiony i wysyłka już w drodze.
Zdążyłem już rozegrać sesję która trwałą ok. godziny. Sesja na ok +58 $.
Dziś zapragnąłem trochę odmiany i gram MTT za 5 $ (do wyboru był jeszcze za 20$, więc z racji bankroola było oczywiste gdzie zagram). Kiedyś grałem tylko SnG i MTT więc mam nadzieję, że przypomnę sobie conieco.
Punkty do wyrobienia bonusu: 1274,2 (68% cleared)
Trzymajcie kciuki za turniej. Jeśli szybko odpadnę to będę dalej grał stoliczki. Dziś nocka z pokerem.
Niestety popłynąłem sprawdzając all ina PF, gracza często uczestniczącego w rozdaniach VP$P=50 % który pokazał mi swoje AK vs moje QQ. Już na flopie trafił A.
Za 10 min wychaczyłem kolejny turniej tym razem za 10 $. Także stoliki poczekają
.
Lol, tak się zająłem marketem w b`inside ze nie zapisalem sie do turnieju. WIęc juz dzisiaj pozostaja mi tylko stoliki

Dzieńdobry
Miała być nocka z pokerem, lecz takiej nie było ;p (trzeba było pomyśleć i wypić kawę a nie herbatę :P) poszedłem spać ok 30 minut po północy. Bonus skoczył tylko 2 % w górę, mimo że grałem 6 stolików NL BSS SH. Sesyjka na +79$. Mam już bankrool na NL50, ale poważnie zastanawiam się nad przejściem wyżej. Gra ktoś na bwin na NL 50 ?
Myślę czy do końca wyrobienia bonusu nie grać NL 30, a później ewentualnie przejść na NL50. Mocno różni się poziom, czy tylko nieznacznie ?
Dziś na 12:00 do ok 19:00 mam zajęcia w BWSH (nie wiem czy pójdę na wszystkie) więc pogram trochę mniej. ALbo po prostu nażłopie się kawy wieczorem i będę grał w nocy (tak też można, a co). Znając życie na zajęcia wezmę lapka i będę oglądał filmy szkoleniowe i czytał arty.
Punkty do wyrobienia bonusu: 1174,8 (70% cleared)
bMh napisał
Jestem pelen podziwu Strimer, naprawde osiagasz swietnie rezultaty.
Dziękuję
nic tak nie buduje, jak pozytywne komentarze innych
No raczej
widziałem twój wpis, że ty też jesteś,ale niestety nie podałeś GG więc nie miałem jak się z Tobą skontaktować
Pozdrawiam.
Widzę, że ładnie Ci się wiedzie na Bwin. Jak już skończysz grę na NL30 i zaczniesz NL50 to zrób, proszę, jakieś podsumowanie i porównanie tych dwóch limitów. Ja planuję jakieś przeprowadzki po roomach, Bwin to jest dla mnie jedna z opcji, więc będę wdzięczny za wszelkie informacje. Też prawdopodobnie będę grał NL50.
Pzdr
Zdecydowałem, że spróbuję dzisiaj NL 50, bo trzeba się rozwijać. Jak wrócę z uczelni siadam do 4 stolików NL 50. Jeśli przegram 5 BI wracam na NL 30 i tak w kółko, aż zostanę na stałe na NL50.
I co tam Panie, na nl50sh?;) Jest duża różnica w poziomie pomiędzy nl30?;)
Ogarniaj trochę ziomuś, jeszcze nie zacząłem grać.
Widzę, że ładnie Ci się wiedzie na Bwin. Jak już skończysz grę na NL30 i zaczniesz NL50 to zrób, proszę, jakieś podsumowanie i porównanie tych dwóch limitów. Ja planuję jakieś przeprowadzki po roomach, Bwin to jest dla mnie jedna z opcji, więc będę wdzięczny za wszelkie informacje. Też prawdopodobnie będę grał NL50.
Ok zdam relację,
jeśli pogram dłużej niż tydzień na tym limicie. Pozdrawiam.