Czas, na wpis.
Co się u mnie wydarzyło przez ostatnie parę dni? A no nic wielkiego.
Mianowicie:
Zrobiłem pierwszy porządny zakup za pieniądzę zarobione we Francji. Komputer, którego parametry możecie ogarnąć poniżej. Myślę, że maszyna ta popracuje ładnych parę lat. I podoła najnowszym grom w które znając zycie i tak nie będę miał czasu grać
Do kompa zakupiłem jeszcze Viste Bussiness z możliwością upu do Windowsa 7. Podobno ten system zmiażdzy pozostałe.
Kolejną nowością jest fakt, że pierwszy raz w życiu oddałem dzisiaj krew
Miło czasami zrobić coś dla innych. Przez jakiś czas czułem się słabo, ale już mi lepiej. Pozatym w krwiodastwie spotkałem kumpla który oddaje krew już 3 lata i powiedział, że po jakimś czasie organizm się przyzwyczaja.
Od przyjazdu ciągle szukam stancji (2 pokoje) do 1100 zł, dla mnie i brata, lub pokoju do 450 zł w Koszalinie. Niestety z poszukiwań nici. Wczoraj byłęm oglądać pokój za 300 zł w domku. I to co tam zobaczyłęm mnie przeraziło
Grzyb na ścianach, kuchnia w przedpokoju na butle gazową. Jak powiedziała właścicielka, jak lokatorzy chcą to sobie kupują butle a jak nie to nie.
I najgorsze czyli brak Internetu. I dlatego zwracam się z prośbą do koszalińskich użytkowników Pokerstrategy. Jak macie jakieś namiary na dobrą stancję, lub pokój to dajcie znać.
I ostatnia wiadomość. Z serii newsy od Strimera
Na mansion mam zysk wynoszący jakieś. 40 $, zaś na Poker Stars spadłem o 33 $. Na mansion gram same turnieje zaś na Pokerstars soliki FR BSS 10$ + turnieje. Na stolikach do przodu, zaś w turniejach kończę przed kasą. Wczoraj dałem ciała bo odpadłem 4ty przed kasą w turze za 5 $, kiedy wystarczyło poczekac z 20 sek i znalezc się w kasie. od 855 miejsca w dół, lokaty były płatne. Mały żal