Napisane przez RevolutionPL
...Graj każde rozdanie 15-20 minut i fold.
Jezeli ktos zawola CLOCK to powiedz mu ze ma w ryja po przerwie
Wiecej CLOCKuf nie bedzie
Napisane przez RevolutionPL
...Graj każde rozdanie 15-20 minut i fold.
Jezeli ktos zawola CLOCK to powiedz mu ze ma w ryja po przerwie
Wiecej CLOCKuf nie bedzie
Cześć Achwen,
Moja propozycja dla Ciebie:
Załóż konto na jakimś innym roomie z dobrym przelicznikiem Strategy Points (na dany moment William Hill powinien być ok). Masz tam 10 razy mniejszy traffic niż na starsach, więc i mniej wariancji. Robisz fitst depo (nie pamiętam dokładnie za ile) to od razu wskakujesz na srebrny status i masz dostęp do materiałów, które bardziej Cię ogarną w sitach i mtt. Na WH masz turnieje Hill's Welcome (za free, możesz grać 2 dziennie, 9-max), wygrywając takie sng dostajesz darmowego ticketa do turnieju mtt. Tylko musisz przećwiczyć heads-upy, ja się tam właśnie na nich wykładałem, a przecież nagtodę dostaje tylko zwycięzca. Możesz też grać Double or Nothing i w taki sposób budować rolla, poziom jest przeciętny a mając już srebrny status po depozycie i dostęp do materiałów, możesz już bardziej się ogarnąć. Masz dzięki temu rolla na nowym, roomie plus materiały.
Pozdro!
. (post się zdublował).
A tak poza tym to ogarnij sobie program typu Holdem Manager 2 (jeśli jeszcze nie masz) Wystarczy Ci ten tańszy na mikro stawki. Bez statystyk to będziesz robił wolny progres jeśli w ogóle. Więc możesz sobie założyć cel, ze nazbierasz te 60$ na HM2 i skupić się na tym, albo od razu go kupić jak wolisz.
Udało mi się pościągać strategie srebrne na pdf szkoda ze filmików nie wiedziałem. Wiec czytam pdf
i oglądam filmiki dostępne dla brązów. Narazie mam jeden cel zajść jak najwyżej w Pradze
wiec podwajam swoją naukę żeby jak najlepiej wykorzystać teorie w praktyce
Jeżeli chodzi o statystyki korzystam narazie z Jivaro bo darmowy jak uda się to kupie coś lepszego narazie dla mnie będzie jak będę umiał wykorzystać statystyki te co mam
Napisane przez Achwen
Udało mi się pościągać strategie srebrne na pdf szkoda ze filmików nie wiedziałem. Wiec czytam pdfi oglądam filmiki dostępne dla brązów. Narazie mam jeden cel zajść jak najwyżej w Pradze
wiec podwajam swoją naukę żeby jak najlepiej wykorzystać teorie w praktyce
![]()
Jak udało Ci się to zrobić jeśli nie masz odpowiedniego statusu? Otrzymujesz bilet w promocji na PokerStrategy.com i następne co robisz to łamiesz nasz regulamin...
eslav92 dał Ci bardzo dobrą radę jak zdobyć wyższy status na PokerStrategy.com, dodatkowo wpłacając na jeden z tych poker roomów możesz otrzymać bonusową gotówkę (oprócz bonusu do wyrobienia) i w ten sposób uzbierać pieniądze na Hold'em Managera lub PokerTrackera.
Jak miałem wcześniej status srebny pobrałm je bo chciałem to wydrukować wiec tak nie mozna?
Napisane przez Achwen
Udało mi się pościągać strategie srebrne na pdf
Uh zabrzmiało jakbyś sciągnął je z jakiegoś lewego źródła :P.
Co do Pragi to gratuluje wygrania wejściówki, a turniej potraktuj jako fajną przygodę i możliwość zebrania cennego doświadczenia i nie stresuj się, graj tak jak potrafisz ^_^ GL
Jeśli tak było to wszystko jest oki. Tylko napisałeś to tak jak wyżej jest wspomniane, że pobrałeś to z jakiejś innej strony
Stresować się na bank będę i boje się że przez to będę grał cienko i szybko odpadne
ale mam nadzieje ze uda się coś ugrać
Pobrałem na pdf jak miałem srebrny status i wgrałem na tableta żeby mieć ciągły dostęp do lekcji
Nie wolisz sprzedać wejściówki? Na Twoim poziomie możliwe że nie dojdziesz do kasy, bez hejtu.
Napisane przez jimmyjames30
Nie wolisz sprzedać wejściówki? Na Twoim poziomie możliwe że nie dojdziesz do kasy, bez hejtu.
Nie odsprzedam wejściówki.
Napisane przez jimmyjames30
Sprzedać?? Poker Live to cała esencja tej gry i nawet jeśli nie dojdzie do kasy to na pewno nie będzie żałował wyjazdu.
Btw gl! Achwen!!
W sumie masz rację, jednak mimo wszystko profit przede wszystkim, wraz z umiejętnościami przyjdą wyjazdy live z tym że bardziej dochodowe
No ale życzę Ci żebyś nawet shipnął :D! To by było coś!
Turniej darmowy dobrze rozegrane?
http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/16753528_CD049C8CD9
kurde nie udał mi się przetrwać mojego pierwszego turnieju live do końca odpadłem gdy wszedłem all-in za AQs przy 13bb i koleś mnie sprawdził z QQ . Ale jak na pierwszy live jestem zadowolony. Zabarkowało mi 40 min do gry w 2 dniu.
Czy przy 20bb zagranie pass 77 z srodkowej pozycji jest dobre? Na wczesnej pozycji :podbicie i all-in. Laska któa zagrała all in pokazała AKo