Nadal jest dobrze:)
Bankroll=320$;))
Original od piachu01
A co jest najlepsze? Że wreszcie naprawiłem sobie przycisk fold:))
Pozdrawiam
Dzisiaj postanowiłem pierwszy raz obejrzeć filmik z FL Sh i statystyki fajnie się podniosły:)
Dzisiejsza sesja:
Hands: 506
Vpip=24
WON $ at SD 62,5(największy wzrost w tej statystyce;))
Amoint Won: 43$
Bankroll: 363$;)
Jakby ktoś chciał popatrzeć, pooceniać moją grę i podyskutować to zapraszam na prywatny trening ok.21,30-22 Fl 0,5/1$sh
gg:6568652
skype piach01
Złoty chłopak zalicza niezla sesję;)
0,5/1 fl sh
Hands: 517
Vpip: 29,40
Pf raise: 18,40
Amount Won: 82.80$
BB/100: 16.02
Bankroll: 446.74$ To ponad 1000zł;) Moja radość nie zna granic:DNastępna sesja wieczorem-samotnie albo podczas treningu(jeżeli będą chętni)
Original od simoo
Wszystko pięknie, ale dlaczego grasz na tym limicie?![]()
Pozdrawiam
zacytuje samego siebie
Original od murkins
kilkanaście postów wcześniej wskazuje że "bm jest dla lamusów"![]()
Gram na tym limicie bo tak jak pisałem w innym watku, nie wytrzymałem gry na 0,25/0,5 gdzie ludzie sprawdzali capa z T3 itp Dobiłem do ponad 300i postanowiłem spróbować. Nie uważam, ze jest dla lamusów. Po prostu sobie go lekko zmodyfikowałem, ale za szybko z niego nie mam zamiaru wychodzić. Jak coś zacznie iść nie tak to zejdę od razu więc nie ma problemów.
Original od piachu01
Gram na tym limicie bo tak jak pisałem w innym watku, nie wytrzymałem gry na 0,25/0,5 gdzie ludzie sprawdzali capa z T3 itp Dobiłem do ponad 300i postanowiłem spróbować. Nie uważam, ze jest dla lamusów. Po prostu sobie go lekko zmodyfikowałem, ale za szybko z niego nie mam zamiaru wychodzić. Jak coś zacznie iść nie tak to zejdę od razu więc nie ma problemów.
Żeby tylko nie było za późno.
Nie będzie. To była przemyślana decyzja. Bo wrednych bad betach z idiotami na 0,25/0,5 nie wytrzymywałem i grąłem nie te karty co powinienem i dalej przegrywałem. Wsyzstko sżło dobrze do kilku takich rozdań;/ Tutuaj juz aż takich idiotów się nei spotyka i narazie ciągle na plus lub minimalny minus. Jak zejdę poniżej 350 to wrócę na tamten limit.
Dzisiejszy dzień był dziwnym dniem. Najpierw przegrana ok. 25$ i pomyślałem, że przez te przegrane rozdania nie gram juz swojego A-Game. Mówię sobie: "Trzeba to przerwać". Wyłączyłem wszystkie stoły, poszedłem coś zjeść i popatrzeć przez okno i siadłem do pokera. I Wygrana ok. 100$. Jednak z turnieju PS silver odpadłem na ok 450 miejscu. Miałem AK to raise, koleś re-raise to ja dokładam 1k na ola(wczesniej już miałem bad beta). Patrze, a on pokazuje 87o i dostaje strita;/ Bywa.
Co jest jeszcze warte napisanie-dzisiaj miałem swojego pierwszego w karierze royal flusha;) Na ręku miałem tlyko T, a reszta na stole.
Bankroll: 521$-przynajmniej przestanie mówić, że nie gram zgodnie z BRM:)
Mam nadzeiję, że to skill, a nie upswing;p
P.s jeszcze tylko 600 FPP i będę mógł zamówić sobie jakąś książkę z PokerStars:)
Pytasz o limit 0,5/1$?
4569rąk i BB/100hands:7.24(ale nie wiem czy to big blinds czy big bets)-to dobrze?
A czmeu pytasz?
KU*WA kiedyś to musiało się stać. Grałem dobrze, zgodnie z odsami i wszystkim i nic;/ potem już nie grałem swojej A-Game i też nic;/ Ogólnie kapa;/ 444$ jutro przerwa od pokera-tylko teoria.
Nie przejmuj ... w końcu będą wpadać Tobie karty. Graj swoje, nie popadaj w panikę. I co najważniejsze nie licz kasy, nie graj tylko z myślą o niej !!
powodzenia
Miałem dobre karty, ale i tak przegrywałem z nimi:P
I co najważniejsze nie licz kasy, nie graj tylko z myślą o niej !!
W końcu gramy dla kasy nie?:)