mi sie wydaje ze poki co nie jest potrzebny skrin
na koniec sie przyda, poki co updaty mozna wrzucac jak sie komus chce:P
Napisane przez hardcorowy997
dzjeszt dziś graliśmy razem satelitę do sunday miliona ;p
mozliwe, nie kojarze nicku
W tych satkach do SM dzis slabo mi szlo strasznie;]
Gra ogolnie taka sobie, jakis rozkojarzony po przerwie, pare bledow/misclikow, troche deepow bylo, ale nic ciekawego nie wpadlo, sesja na b/e ponad 100 turniejow zagralem na pewno
3 dni czerwca 300 turniejow, deepow troche bylo jakichs, ale nic wpadnac nie chce, dzis FT the hotter 5.5 ale tylko 9 miejsce(~100$)....tesknie za shipami
ja sie dosc mocno opierdalam, euro plus inne sprawy na glowie, volume 600 i jakis tam profit(~1k), teraz ostatnie 10 dni, postaram sie dobic do 1k chociaz
bo powoli wymowki do nie grania sie koncza
no wczoraj troche do mnie odrobiles, bo ja z 500$ w plecy dzien, ty z 1k do przodu ;]
Jeszcze 4 czy 5 dni?
bo data zakonczenia 27...to nie wiem czy liczymy do poczatku tego dnia, czy konca
wolalbym do poczatku bo euro akurat 27 chyba polfinal to nie pogram
A tak jeszcze 2 dni, gdzie wbijam po meczach(dzis i jutro), potem dwa dni wolnego, gdzie moge mocniej pogrindowac;] Zobaczymy moze cos wpadnie.
mozemy skonczyc na 27 ( bez grania 27go
) czyli ostatnia sesja 26 w godzinach nocnych opcjonalnie. Jutro szykuje sie porządny grind natomiast dzisiaj po meczu oczyszcze umysl i zregeneruje sie jakos na jutro. Robi sie ciekawie skoro roznica sie zniwelowala ;p
tzn raczej mam plus 1k dalej okolo, troche transferow w kasjerze i opr blocked, to ciezko mi dokladnie cos mowic
Na koniec skriny beda i transfery to sie policzy dokladnie, ale wczoraj na pewno nadgoniles troche
No mi tez pasuje 26/27 ostatnia sesja nocna
mi tez nie idzie niestety, co prawda nie notuje minusow (miesiecznie), no, ale moje ROI ktore powinienem miec w mtt, jest sporo obnizone przez jakies 2k turniejow ostatnie ;] nie shipnalem chyba nic ponad 1k, a na pewno 2k
przez ten czas.
No, ale sa pewnie ludzie, ktorzy maja gorzej, w sumie sam miewalem gorzej. Sie odwroci kiedys ;p

wpadlo takie cos na zakonczenie sesji, w HU unlucky, ale mile i to po chwilowej przerwie.
Ja wlasnie skonczylem ostatnia sesje wliczajaca sie do tego 'challengu' cos takiego wyszlo za ten okres:
Spoiler

nie liczy to dokladnie, ale mniej wiecej tak to wyglada.
Jesli kuubek nie shipnie czegos duzego do jutra
to wygram
gratuluje wygrania, nawet nie ma sensu zebym wrzucal cokolwiek
gl dalej
wysylam $200 niech run good bedzie z Toba i ze mna tez
Challenge skonczony, euro prawie tez, college tez, czerwiec w sumie tez juz prawie.
Lipiec nadchodzi, w zasadzie ostatni miesiac w UK pewnie...probuje zrobic prawo jazdy jeszcze tutaj przed wyjazdem, ale nie mam zupelnie talentu do tego
tak wiec pewnie nie zdaze.
Pasuje sie jakos chociaz do gry w lipcu zmotywowac, ktos na jakis challenge sie pisze
?
Myslalem, zeby sobie zrobic powiedzmy cos w stylu ile $ w lipcu zarobie, to tyle na samochod przeznacze
ale jeszcze pomyslec musze.
Brak checi kompletnie do grindowania, trzeba szukac czegos innego do robienia w zyciu niz granie w pokera pewnie
z tym, ze rusza micromillions niedlugo, nie mialem do tej pory okazji zagrac zadnego takiego eventu w calosci i porywalizowac o top leaderboardu, zawsze mi cos wypadalo w tym czasie, teraz sklada sie tak, ze chyba powinienem miec dosc sporo czasu w tym okresie, poza nauka jazdy nic planowanego nie mam...
Ktos chetny na jakas rywalizacje o to kto wyzej na koniec bedzie w leaderboardzie? o jakichs side betach mozna pomyslec
Ostatnie dwa dni to z 70 turkow per day, plecy niefajne, plus gra trosze rozstrojona, dzis teoretycznie odpoczynek, a od jutra sprobuje grac lepiej i powalczyc cos w micromillions..