Przejdź do forum
MTT-no skill needed...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MTT-no skill needed even after 2 years :-)

357 Posty
71 Użytkownicy
10 Reakcje
27.6 K Wyświetlenia
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

mi sie wydaje ze poki co nie jest potrzebny skrin :)
na koniec sie przyda, poki co updaty mozna wrzucac jak sie komus chce:P

Odpowiedz
Cytat
krzysiekmiszcz
Elite Grinder

Niestety musze zrezygnowac z challangu :(
GL dla Was

Odpowiedz
Cytat
hardcorowy997
PokerStrategist

dzjeszt dziś graliśmy razem satelitę do sunday miliona ;p

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

Napisane przez hardcorowy997
dzjeszt dziś graliśmy razem satelitę do sunday miliona ;p

mozliwe, nie kojarze nicku :)
W tych satkach do SM dzis slabo mi szlo strasznie;]

Gra ogolnie taka sobie, jakis rozkojarzony po przerwie, pare bledow/misclikow, troche deepow bylo, ale nic ciekawego nie wpadlo, sesja na b/e ponad 100 turniejow zagralem na pewno

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

3 dni czerwca 300 turniejow, deepow troche bylo jakichs, ale nic wpadnac nie chce, dzis FT the hotter 5.5 ale tylko 9 miejsce(~100$)....tesknie za shipami :)

Odpowiedz
Cytat
krzysiekmiszcz
Elite Grinder

Jak wam idzie challange?

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

ja sie dosc mocno opierdalam, euro plus inne sprawy na glowie, volume 600 i jakis tam profit(~1k), teraz ostatnie 10 dni, postaram sie dobic do 1k chociaz :| bo powoli wymowki do nie grania sie koncza

Odpowiedz
Cytat
Kuubek
Elite Grinder

ja ~1k w plecy :D

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

no wczoraj troche do mnie odrobiles, bo ja z 500$ w plecy dzien, ty z 1k do przodu ;]

Jeszcze 4 czy 5 dni? :) bo data zakonczenia 27...to nie wiem czy liczymy do poczatku tego dnia, czy konca :) wolalbym do poczatku bo euro akurat 27 chyba polfinal to nie pogram :)

A tak jeszcze 2 dni, gdzie wbijam po meczach(dzis i jutro), potem dwa dni wolnego, gdzie moge mocniej pogrindowac;] Zobaczymy moze cos wpadnie.

Odpowiedz
Cytat
Kuubek
Elite Grinder

mozemy skonczyc na 27 ( bez grania 27go :) ) czyli ostatnia sesja 26 w godzinach nocnych opcjonalnie. Jutro szykuje sie porządny grind natomiast dzisiaj po meczu oczyszcze umysl i zregeneruje sie jakos na jutro. Robi sie ciekawie skoro roznica sie zniwelowala ;p

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

tzn raczej mam plus 1k dalej okolo, troche transferow w kasjerze i opr blocked, to ciezko mi dokladnie cos mowic xD

Na koniec skriny beda i transfery to sie policzy dokladnie, ale wczoraj na pewno nadgoniles troche :)

No mi tez pasuje 26/27 ostatnia sesja nocna

Odpowiedz
Cytat
Prestiqe
Elite Grinder

GL Kuubek na ostatniej prostej :fdrink :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Kuubek
Elite Grinder

ble co za dzien, jak nie szipne jakiegos biga, to po ptakach :D

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

mi tez nie idzie niestety, co prawda nie notuje minusow (miesiecznie), no, ale moje ROI ktore powinienem miec w mtt, jest sporo obnizone przez jakies 2k turniejow ostatnie ;] nie shipnalem chyba nic ponad 1k, a na pewno 2k :P przez ten czas.

No, ale sa pewnie ludzie, ktorzy maja gorzej, w sumie sam miewalem gorzej. Sie odwroci kiedys ;p

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

wpadlo takie cos na zakonczenie sesji, w HU unlucky, ale mile i to po chwilowej przerwie.

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

Ja wlasnie skonczylem ostatnia sesje wliczajaca sie do tego 'challengu' cos takiego wyszlo za ten okres:

Spoiler

nie liczy to dokladnie, ale mniej wiecej tak to wyglada.

Jesli kuubek nie shipnie czegos duzego do jutra :P to wygram ;)

Odpowiedz
Cytat
Kuubek
Elite Grinder

gratuluje wygrania, nawet nie ma sensu zebym wrzucal cokolwiek
gl dalej
wysylam $200 niech run good bedzie z Toba i ze mna tez :D

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

Challenge skonczony, euro prawie tez, college tez, czerwiec w sumie tez juz prawie.

Lipiec nadchodzi, w zasadzie ostatni miesiac w UK pewnie...probuje zrobic prawo jazdy jeszcze tutaj przed wyjazdem, ale nie mam zupelnie talentu do tego :) tak wiec pewnie nie zdaze.

Pasuje sie jakos chociaz do gry w lipcu zmotywowac, ktos na jakis challenge sie pisze :evil: ?

Myslalem, zeby sobie zrobic powiedzmy cos w stylu ile $ w lipcu zarobie, to tyle na samochod przeznacze :) ale jeszcze pomyslec musze.

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

Brak checi kompletnie do grindowania, trzeba szukac czegos innego do robienia w zyciu niz granie w pokera pewnie xD

z tym, ze rusza micromillions niedlugo, nie mialem do tej pory okazji zagrac zadnego takiego eventu w calosci i porywalizowac o top leaderboardu, zawsze mi cos wypadalo w tym czasie, teraz sklada sie tak, ze chyba powinienem miec dosc sporo czasu w tym okresie, poza nauka jazdy nic planowanego nie mam...

Ktos chetny na jakas rywalizacje o to kto wyzej na koniec bedzie w leaderboardzie? o jakichs side betach mozna pomyslec ;)

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

Ostatnie dwa dni to z 70 turkow per day, plecy niefajne, plus gra trosze rozstrojona, dzis teoretycznie odpoczynek, a od jutra sprobuje grac lepiej i powalczyc cos w micromillions..

Odpowiedz
Cytat