mi i 3way i 200$ odpowiada
chyba, ze ktos chce mniej/wiecej
To teraz tylko pewnie zasady jakos spisac ogolnie no i mozna wystartowac;]
Jeszcze pytanie jak ze stakingiem? Nikt nic nie wystawia w czerwcu? ( ja w sumie nie bede mial zlota i tak) czy nie jest liczony do profitow, czy tez liczony jest wynik wg profitu/straty z udzialow gracza.
Czyli profit/strata inwestorow jako profit/strata dla ciebie, czy tylko wg twoich udzialow?
ja nie wystawiam. ewentualnie na sm i warm upa w niedziele, co liczyłbym tez normalnie ;p
dzjeszt jako pomysłodawca spisz ogólne zasady ;p
Ogolne zasady naszej rywalizacji, bo challenge to raczej nie jest, jako, ze nikt nie planuje grac na 100% swoich mozliwosci, z racji EURO.
1.Cala trojka uczestnikow gra na podobnych stawkach jest to av BI ok 10$, tak wiec tego trzymamy sie w czerwcu, zeby pozniej nie wyszlo komus av BI 30$+.
2.Kazda forma mtt/sng/satelit jest dopuszczalna, jednak liczy sie profit bez uwzglednienia rakebacku.
3.Volume jest nieograniczone. Jednakze gramy tylko na pokerstars
4.W razie stakingu w tym okresie, profit liczony jest tylko wg udzialow, ktore gracz posiadal(czyli koniec koncow tak jak pokaze kasjer pokerstars)
5.Stawka rywalizacji jest 200$ od kazdego uczestnika, ktore wedruje do puli dla zwyciezcy-gracza osiagajacego najwiekszy profit od 1-27 czerwca.
6.Rozliczenie wynikow bedzie na bazie screenow z 1 i 27 czerwca w kasjerze jak i historii transakcji pokerstars.
7.Uczestnicy to: dzjeszt,kuubek i krzysiekmiszcz.
Chyba tak bedzie ok? czy chcieliscie inaczej to liczyc podczas stakingow?
Spoko. Cashouty sie nie licza ?
A i proponuje powiedzmy do 27-28 czerwca, bo do 30. mam umowe o mieszkanie i trzeba bedzie sie zbierac
Jeszcze proponuje dla drugiego nagrode pocieszenia typu 100-150$
bo jak ktos na poczatku zrobi jakis big score to pozostalej dwojce moze spasc motywacja a tak to bedzie walka chociaz o zwrot a moze wpadnie cos po drodze
nie wiem czy jest sens sie rozdrabniac
3 uczestnikow tylko
w przypadku nagrody za 2 miejsce, w zasadzie tylko jeden uczestnik by przegrywal na 3 bioracych udzial, troche malo
WINNER TAKE ALL!!!!
wlasnie spory ship powinien zmotywowac do volume cala reszte ;d
Siemano,
będzie można gdzieś obserwować Wasze wyniki? tzn zamierzacie robić jakieś raporty?
Pozdrawiam i niech wygra największy luckbox
dopłaciłem coś w okolicach ~130$ z mb i zaczynam miech z 3k w rollu na starsach

gl me
siema da rede sie podłaczyc do tej akcji ?
chociaz pewnie nie bo jezeli nie ma zadnej opcji - caszaotów, transferów itp to odpuszczam
:sdrink
nigdzie nie napisane ze nie mozna cashoutow robic ani trasnferow
z tym, ze challenge tylko na pokerstars ;]
Ja pewnie dzis juz gre zaczne...
dzjeszt, Kuubek wyslalem wam invite do znajomkow. Przyjmijcie i wrzuce wam screena z rollem, bo nie chce tu dawac :S