Jesli masz ochote to zapraszam: Challenge w MMII
Z checia powalcze:)
No nic, mozna pewnie jakies podsumowanie napisac, bo 11 dni tego MM2 pogrindowalem dosc sporo.
Bardzo fajny taki event, przyjemnie sie to bardzo gra, szkoda tylko ze nic sie w nim shipnac nie udalo, mimu kilku fajnych deepow, jak dla mnie pokerstars powinien robic to co miesiac
Zagralem pewnei z okolo 60 eventow i zakonczylem klasyfikacje top100, tak wiec ticket $215 powinnem dostac. Grajac to tylko pod ITM top 10 do zrobienia ;]
Ogolnie gralem przez te 11 dni troche ponad 150 godzin
tak wiec dosc porzadny grind, zarobilem troche ponad $10k tak wiec niezly wynik jak na micro stawki
Z gry momentami nie moge byc zadowolony, troche do poprawy, glownie chodzi o to, zeby nie bylo momentow rozkojarzenia blednych decyzji, bo mimo tego, ze jest ich moze z 5% podczas sesji, sa kosztowne.
Nie wiem czy bede wbijal cos jeszcze przed wyjazdem do pl
Troche pamiatkowych skrinow:

szkoda leaderboardu bo gdybym gral optymalnie mialem szanse to wygrac
pare bledow jak widac zawazylo, bo run dosc dobry, nie do konca wykorzystany.

Napisane przez Rebusik
My personal mtt hero![]()
Gratki i GL!
na pewno król volume
nieźle tłuczesz te sesje, widać, że wiesz czego chcesz i ciężko pracujesz, tylko tak można coś osiągnąć
run goodu, graty i powodzenia dalej ♠_thumbsup: :sdrink
Nie do konca 100 per day;p troche mniej
W sumie u mnie dosc fajne jest to, ze dosc dobre wyniki z duzym volume jestem w stanie pogodzic, bo nie ma wielu graczy, przynajmniej nie widzialem z lepszymi wynikami na micro
No, ale powoli pasuje isc na midy pewnie, choc jesli kase mam na micro/low, taka jak wyciagaja redzy na mid no to odwlekam to w czasie
Nie spieszy mi sie nigdzie
To tym bardziej miazga
Życze powodzenia i wysyłam zapro do znajomych, jako, ze rowniez zaczynam probowac swoich sil w MTT rownolegle z moimi koronnymi 180 man może bede miał kilka pytań.
Pozdro
Akurat na jednym sofcie pewnie latwiej o dobre volume, zwlaszcza takim jak starsow, gdzie multitabling spoko, plus schedule dobry, nie wiem jakby to wyszlo jakbym gral na kilka softow, ale kiedys pewnie sprawdze.
Spoko
Napisane przez dzjeszt
Akurat na jednym sofcie pewnie latwiej o dobre volume, zwlaszcza takim jak starsow, gdzie multitabling spoko, plus schedule dobry, nie wiem jakby to wyszlo jakbym gral na kilka softow, ale kiedys pewnie sprawdze.Spoko
![]()
Nie masz problemów przy dosyć dużej ilości odpalonych stolików, z graniem turków w studa, czy badugi? Leży tam spore value w nich?
I drugie, widziałem że grywasz też te czasowe turnieje. Jak Ci się podobają i czy można na nich jakieś sensowne roi wykręcić, czy bardziej przypominają SNG, gdzie max wygrana to 5bi np.
badugi i studa to gralem tylko podczas tego MM, zeby ogarnac jak to dziala na eventy, stud prawdopdobnie mozna grac podczas normalnej sesji, ale przy badugi za duzo myslenia i przy multitablingu nie wyrabiam tam
Co do turniejow time, nie jestem w stanie powiedziec jakie ROI sie kreci, bo nie zlicza mi tego osobno, na pewno zarabiam na nich;] ale wbijam je tylko gdy nie mam innych ciekawyszych turniejow pod reka, zwykle poczatek/koniec sesji, bo jednak nie ma w nich za duzych nagrod i wpisowe tez takie sobie to $/h za wysokie nie bedzie
Jako, ze po MM nie mialem ochoty na gre za bardzo, postanowilem zagladnac co tam ciekawego w HM.
Przy okazji natknalem sie na taki wykres
Od listopada, gdy zaczalem zabawe w MTT. Not too bad.

Fajne masz zabawy
Rewelka wyniki, aż sie wierzyc nie chce ze na micro.
Ile godzin gry?
Dlatego mój personal hero
Na micro i lowach można zapewne wykręcić większy profit, niż duża część med+ regów na swoich stawkach, jak volume będzie dobrze kręcony.
HM nie do konca ABI i ROI bedzie liczyl dobre, bo mam niby ABI 5.5 i ROI 120%, ale z rebuyami sadze, ze obecnie gram z ABI~10$ i ROI ponizej 100% jednak bedzie.
A godzin wyszlo 1700, czyli w sumie nie az tak duzo;]
+1
Ogladalem ta telenowele i przeoczylem taki "odcinek".
Chetnie zobacze za co sie rob obrazil