siema, grales w call of duty 2?
Napisane przez WaRdanceR
siema, grales w call of duty 2?
Grałem w Call of Duty - nick !cRx
w CoD2 - nick cRx
w CoD 4 - nick cRX
itp
tak to ja
No i cały misterny plan w pizdu
Miałem szipować coś w niedzielę.
Miałem ogarnąć jakiś statek w sobotę.
Niestety w sobotę ok. godzin 24 ludzie zaczęli mnie molestować o to bym wpadał do nich do klubu. No to wyskoczyłem na chwilę...
Wróciłem o 18 do domu. Bez telefonu ( kartę mam , dzióbek ).
A o 14 jeszcze u koleżanki 0.7 robiłem pod poranna kawę
Ogólnie weekend na straty ( w pokerowym sensie ).
Jadę na uczelnie , później na siłownię, a od wieczora gramy
Jak ktoś grał w cod/cod2/cod4 to zazwyczaj mnie kojarzy
kto takiej mordy by nie kojarzył!
gl przy STouAH
gralem z Toba bardzo bardzo czesto te rushe 1$, jestem zaskoczony ze 'rowinski' jest z ps ;). tez mam w nich mega duzy profit niestety caly czas musze na nich siedziec przez kilka wydatkow
Profit 400$ na 600 rozegranych jedynek chyba calkiem spoko?
pozdro moze spotkamy sie na 4.40 albo 11:D
Zdecydowanie liczyłem, że niektórzy Polacy grają na PS te rushe tak jak i ja.
Nie wiem szczerze ile ja zagrałem ale około 150 tych jedynek i zrobiłem ok 270$ profitu bo 130 $ wpadło za pierwsze duże FT w rebuy-u turbo co dało total profit ok 400$.
Nicka mam takiego bo kiedyś FTP mi zablokowało konto z podejrzenia czegośtam i założyli sami mi nowe ;/ dlatego jest nazwisko
nie postarali się za bardzo z tym nickiem no ale... konto jest
Aktualnie gram 4$ rushe. Niby jest więcej do wygrania, ale ja to jakoś dziwnie inaczej odczuwam. Mniejszy field, co za tym idzie łatwiej niby dochodzi w kasie, tylko ja to czuję tak:
9 miejsce w 1$ SNG = ok. 6-10 $ zależy od fieldu
1 miejsce w 1$ SNG = 50-110$ j/w
9 miejsce w 4$ SNG = ok 18-22 $ zależy od fieldu
1 miejsce w 4$ SNG = 150-270$ j/w
Jak ja to widzę?
Defakto więcej BI leży zawsze w tych SNG za 1 $, poziom jest trochę niższy tylko delikatnie większy field.
Odczuwam to tak, że jak nie wygrywam pierwszego miejsca w 4$ to straciłem sporo czasu. W 1$ już za 3 jest bardzo pokaźny zastrzyk BI, a tak bym na to patrzył. Dlatego nie ma co się poddawać. Wyrabiasz ICM, robisz profit, postęp itp. Keep it up!
Wiem że poziom jest równie niski, dobrych regów których kojarzę jest pewnie ok.10-12 reszta na pewno nie gra lepiej ode mnie
Problem w tych turniejach jest taki, ze struktura wyplat jest bardzo bardzo hmmm chujowa
gra sie tylko o top 3 bo reszta to praktycznie b/e przy wiekszej ilosci turniejow
ja to nie wiem jak ty to grasz, zagralem ich ze 40 i jestem -30$, wlasnie przegralem na 18 left, 98s vs 98s, koles flusha zlapal, soft ladnie rucha.
Napisane przez WaRdanceR
ja to nie wiem jak ty to grasz, zagralem ich ze 40 i jestem -30$, wlasnie przegralem na 18 left, 98s vs 98s, koles flusha zlapal, soft ladnie rucha.
Powiem tak, ja zacząłem grać to też ten soft jakoś się uwziął na mnie, jak napisałem w pierwszym poście był moment ze 9 razy przegrałem AA allin preflop czy coś takiego. Jednak ja myślę tak - co łotrzy zabrał to i odda.
Liczysz tylko spoty w których ty powinieneś wygrać pre/czy masz przód na flopie a później dostajesz suckout.
Zacznij liczyć co Ci oddaje
ja na razie nie oddaje to uwierz mi zacznie.
Ja np nie shipnal bym tych 800 w tym turbosie gdyby nie to ze na semi ft wygrałem KK na AA bo mi K na flopie spadł - spot na chiplead. :fuckyeah :fuckyeah :nh
Uwierz mi ja też przegrywam mega donk spoty nawet w super deep late fazach i nic na to nie poradzisz, nie można się tym przejmować itp. Odpuść i leć dalej
Ogólnie soft jak sotf raz rucha a raz przytuli, ale jak przytuli w mega ważnym spocie to mega miło
:fuckyeah
Ogólnie spokojnie musisz do tego podchodzić bo wiem, że ja też tak czasem mam i potem robisz jakis błąd/ duży-mały zależy i tracisz mega value.
GL i oby łotrzyk był tym razem z Tobą
Witojcie !
Potrzebuję pomocy, mam mega stary monitor 15 cali 4;3 ogólnie masakra bo max 4 stoły w ludzkim rozmiarze mi wchodzą
Potrzebuję kupić monitor w jakiejś przystępnej cenie jednak nie bardzo ogarniam ten temat, tutaj zwracam się do bardziej zaawansowanych graczy o pomoc w wyborze: co warto? jakie czynniki są ważne itp, może jakiś link do sprzętu !
Na razie mam kryzys, i nie chodzi o wyniki a raczej o same chęci do gry.
Nie gram jak nie ma dobrej motywacji bo to nigdy nie wiąże się z wynikami !
Help with monit plz!
21" wystarczy spokojnie, zreszta tych rushow i tak za duzo nie da sie grac bo czlowiek nie nadaza z mysleniem. Ja tez juz zapomnialem jak to jest cos wygrac, przez przegrane flipy we wczesnych fazach (poziom taki, ze ludzie wrzucaja 55 majac jakies 40bb
) odechciewa mi sie tych turniejow i nie mam motywacji
http://allegro.pl/monitor-samsung-21-5-led-s22b300h-hdmi-full-hd-5ms-i3009311466.html pierwszy z brzegu calkiem spox
Dzięki ziomski
Ostatnio trochę przymelanżowałem po sesji i byłem zmuszony wypłacić prawie całego rola
trochę dziubek
No ale przynajmniej było grubo :fuckyeah
Trochę za grubo bo od piątku nie byłem w domu a wczoraj o 8 nad ranem przestałem pić, trzeba ogarnąć cyce !
Wracam do grania jedynek, musze odbudować roll i znowu wpaść w dobry rytm.
Nowy target : ponownie zrobić 1000$ +
♠_cry:
Ale damy radę
za jakiś czas zrobię jakiś wpiśik jak zacznie się coś dziać.
gl hf, do next
U mnie ostatnio nic się nie dzieje, stoję trochę w miejscu ale jest coś czym chciałbym się podzielić, a mianowicie:
Czy tylko ja mam wrażenie ze na FTP zjebali dosłownie wszystkie ciekawe micro/low MTT ?
Wybranie jakiś rozsądnych godzin , żeby zagrać kilka ciekawych turków stało się praktycznie niemożliwe do wykonania, jakaś masakra
Pisze magisterkę więc na razie tego nie przeżywam, ale ogólnie to chyba czas zmienić roooom.
hf