Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Po prostu będę chodził po ziemi

107 Posty
28 Użytkownicy
0 Reakcje
5,964 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez A1varo
kiedyś już było - bingo z 1k, z 4k jedziemy szortem nl 20k, dobijamy do 50-80k i zaczynamy sng z 5BI/limit
@GSHA00 - oni płacą ci na starsach?

Tak, płacą mi jak akurat promują sprzedawanie play money, czyli czynności z pogranicza ich regulaminu, która im nie za bardzo leży, ale jest dochodowa i tylko dlatego z niej nie rezygnują.

Napisane przez pokermaster555
Nie widzi mi gier play money, możesz coś poradzić ?

Proponuję ściągnąć oprogramowanie ze strony pokerstars.net, logujesz się tak samo i powinno być ok.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

:spade: +74.7BB - 0.25/0.50 FL FR

Powyższy wynik jest efektem dwóch sesji - wczoraj wieczorem i dzisiaj rano. Wczoraj byłem bardzo zły, skończyłem na lekkim plusie, a powinno być dużo lepiej, bo grałem dobrze. Dzisiaj natomiast spokojne pobieranie swojego value tam gdzie to możliwe, a możliwości było sporo, bo sesja raczej upswingowa.

Jak przekroczę granicę 100$ wchodzę na poziom 0.5/1$.

:spade: Bankroll: 95.79$

tresor123
PokerStrategist

wczoraj graliśmy chwilę razem przy stoliku jednym, albo może dwóch, no i niestety gra z przeciwnikiem z PS jest bardzo czytelna ;D (tzn. nie lubię tak grać ;) )

mam pytanie: jest jakaś szansa że nagrasz filmik ze swojej gry z limitu 0,5/1 i wrzucisz go tutaj? Tobie na tym limicie ostatnio szło bardzo dobrze, ja co wejdę na ten limit to dostaję chore akcje, które mi psują nastrój ;D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez tresor123

mam pytanie: jest jakaś szansa że nagrasz filmik ze swojej gry z limitu 0,5/1 i wrzucisz go tutaj? Tobie na tym limicie ostatnio szło bardzo dobrze, ja co wejdę na ten limit to dostaję chore akcje, które mi psują nastrój ;D

Oczywiście, że mogę nagrać swoją grę, zrobię to z wielką przyjemnością jak znajdzie się co najmniej 5 osób, które wyrażą chęć obejrzenia tej produkcji.

Ja też chętnie obejrzę. :f_smile:

szpaq2
Elite Grinder

i ja i ja i ja :D

To i ja :D.

W ogóle coś nierealnego dla mnie ten blog, dojść w nieco ponad tydzień z play money do 100$... Gratz.

klz03
BlackMember
epicdonkbet
PokerStrategist

Ja takze.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Aha, no to w takim razie nagram kawałek swojej gry i wrzucę online.

Nigdy wcześniej tego nie robiłem, tak więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś polecił mi jakiś program za pomocą którego mógłbym zrobić ten filmik. Poza tym jaki format jest najlepszy i na jaki serwer mogę go wrzucić, tak żeby download był bezproblemowy?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

:spade: +23.5BB - 0.5/1 FL FR

Ile w tej sesji było dziwnych sytuacji to się opisać nie da! W głównej mierze to przeze mnie samego, na własne życzenie tworzyłem sobie trudne spoty. W mojej opinii sesja downswingowa, jednak błędy rywali są jeszcze tak poważne, że wyszedłem na lekki plus. Przez kilka minut grałem całkowicie rozproszony i w tym okresie otwierałem zbyt często preflop i wykonywałem marginalne (a w zasadzie błędne) calldowny. Także nie mogę powiedzieć, że sesja udana, ale na szczęście poziom przeciwników jeszcze nie najwyższy.

:spade: Bankroll: 119.29$

tresor123
PokerStrategist

To może ten program co poleca Waldek z tego (User session review FL FR - potrzebne filmiki) topica. Camtasia. I potem na megaupload np.

szpaq2
Elite Grinder

Napisane przez tresor123
To może ten program co poleca Waldek z tego (User session review FL FR - potrzebne filmiki) topica. Camtasia. I potem na megaupload np.

http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-konwertowac-film-programem-virtualdub

Po zrobieniu filmu będziesz miał duży plik powyżej masz linka jak to skrócić by szybciej ci się upoaldowało.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki, w takim razie jutro po południu nagram live session na limicie 0.5/1.

A wracając do pokera...

:spade: +32.85BB - 0.5/1 FL FR

Do tej sesji zasiadłem po 5 piwach i natychmiast straciłem 30BB i dostałem czkawki, czym bardziej trzeźwiałem, tym lepiej mi szło i skończyło się całkiem pozytywnie. Ale kurwa, zły jestem na siebie, bo pewnie mam upswinga i jakoś to leci do przodu, ale poker jest bezlitosny i w przyszłości oddam za ten pijacki fart z nawiązką... Co do samej gry nie mam słów, bo była bardzo przeciętna z mojej strony i skupiałem się na oczywistych spotach do brania swojego value.

:spade: Bankroll: 152.14$

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

:spade: +5.80BB - 0.5/1 FL FR

To jest wynik dzisiejszego grindu, grałem kilka godzin i często na 6 stolikach, zamiast jak to mam w zwyczaju na 4. Na początku był niemiłosierny downswing, korekta do wczorajszej pijackiej sesji, na którą całkowicie zasłużyłem i to może właśnie dlatego kompletnie mnie to nie ruszyło. Spadłem o 70BB i jak wspominam tą sesję, to uważam, że grałem przyzwoicie, na pewno nie gorzej niż podczas przeciętnej sesji na plus. Później zacząłem trafiać flopy i linie value jakie dobierałem do poszczególnych rąk okazywały się zwykle strzałem w dziesiątkę, co zaowocowało skokiem o 75BB w ciągu 45 minut.

Dzisiaj po południu chciałem zrobić obiecany film, jednak nie będę miał dostępu do komputera, na którym mam taką możliwość. Ściągnąłem już Camtasie i nagrałem jakieś próbne video, jakość dosyć słaba, ale karty można rozpoznać. Tak więc film nagram jutro po południu, bądź w poniedziałek jeśli kac mnie pokona.

:spade: Bankroll: 157.94$

llukaszzz
PokerStrategist

ale Ty łatwo robisz coś z niczego... Musze spróbować z playmoney ale nie mam siły zeby dotrwac do 100k... powodzenia w dalszej grze

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

:spade: +6.25BB - 1/2 FL FR

Wczoraj wieczorem zagrałem ok 2-godzinną sesję. Przeszedłem na 1/2 nie z powodu tiltu, tylko po prostu stoliki na 1/2 były o niebo łatwiejsze niż na 0.5/1. Skończyło się niezbyt dobrze, bo w kilku monster potach dostałem monster riverem po mordzie.

:spade: Bankroll: 170.49$

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

:spade: +39.75BB - 1/2 FL FR

Cały czas pamiętam o filmiku, od momentu gdy ściągnąłem Camtasie non stop nagrywam swoje sesje. Mam już kilka nagrań, lecz żadne z nich nie spełnia kryteriów potrzebnych do publikacji jakie sam na siebie nałożyłem.

Pokerowo jest dobrze, ostatnia godzina to zdecydowany upswing, mało trudnych decyzji, a bardzo pozytywny wynik finansowy. Ale za to rano było fatalnie, grałem dość dobrze, aby cały czas zbierać po łbie.

:spade: Bankroll: 249.99$

A1varo
Poker Player

lol - 70BB BRM :))

tresor123
PokerStrategist

I jak tam leci granie?