tool8 napisał
Pazurrr napisał
P.S. Tool8, dzis przy stoliku powiedziałem Ci, że wchodzę na nowy limit w listopadzie, ale nie spodziewałem się, ze dziś będzie aż tak dobry dzień.Ale tam się na razie nie spotkamy, bo ja akurat mam 200BB w plecy na 0,5/1
![]()
Może w listopadzie, chyba że już będziesz walczył na 2/4![]()
A winrate masz rewelacyjny, szacunek.
No to pociesz się - Twoje 200BB odebrałem z grubą nawiązką. Co do winrate - chyba jestem zbyt wymagajacy wobec siebie - mnie wydawało się, że jest taki sobie... ale dzięki!
Mam nadzieję, ze szybko uporasz się ze swoimi kłopotami i spotkamy sie znów na nowym limicie.
Mój debiut na 1/2 - fatalny! Zafundowałem sobie tęcze tiltów na dzień dobry, wszystkie ich odcienie. Poziom mojej gry - gorszy niz pół roku temu. Po godzinie gry zanosiło sie, ze jak pies z podkulonym ogonem z hukiem wyląduje na starym limicie.
Pokonałem tilty. Straty odrobiłem. Gram dalej.
W związku z tym jedna refleksja. Portal jest super. Forum - zaje... fajny. Poza jednym wyjątkiem. Wątek - "Złapałeś bedbeata - tu poużywaj sobie", czy jakoś tak. Mogłem przekręcic go, bo nigdy nie zagladałem do niego i omijam go szerokim łukiem. Sądzę, ze lepszy tytuł dla niego, to "Zesrała się Bieda i płacze".
Nie mam czasu teraz, by uzasadnić, skąd moje ostre słowa, pewnie zrobie to wkrótce. Teraz krótko - uwazam, że to b. zły wątek, bardzo źle, ze taki istnieje, przynosi uzalajacym się wiele złego i najlepiej, gdyby został usuniety, by wiecej nie szkodził. Rozumiem intencje, ale nie tędy droga.
P.S. Zajrzałem do niego, by sie upewnić, ze w nim to, czego sie mozna spodziewać po tytule. Nie pomyliłem się. Postu nie zmieniam. Wątek zasługuje na zmieszanie z błotem. Zresztą - sam to robi.
Pozdrawiam