Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
3,256 Posty
99 Użytkownicy
1578 Reakcje
87.3 K Wyświetlenia
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Się zastanawiałem gdzie byłeś. No dobra dopiero teraz jak się przypomniałeś o tym pomyślałem :yaoming: Tak czy inaczej twoje dwa wpisy ten i gdzieś tam indziej zdecydował, iż prawdopodobnie zapasowe klucze do domu (bloga ) następnym razem zostawię tobie. Z jednym zastrzeżeniem: Do mojego pokoju jeżeli wchodzą dziołchy to tylko ze mną więc tam nie "balować" Zresztą co ja będę pisał, żulerski Savoir-vivre raczej nie jest ci obcy :coolface:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

U tigerka o podatkach więc przez chwilę zostanę przy tej tematyce.. Nie chce mi się pisać za bardzo na ich temat na szczęście nie muszę . Jak ktoś przez to przebrnie zrozumie dlaczego tak mało "pracuje" w ciągu roku i że nie jest to wina alko :coolface: To video akurat mogę polecić z czystym sumieniem. Oglądać wszyscy jak leci bo temat ważny i na priv relacja słać by udowodnić,że się z materiałem zapoznało. Na każdego, który tego nie zrobi nałożę podatek od czytania bloga :yaoming:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Trzeba ściemniać, że się nie jest prostakiem więc coś tam czytam, chociaż nie mam za bardzo na to czasu. Obecnie kończę :

Ale żeby też znowu nie było, że taki ze mnie chujek i hejtuje religię to dla kontrastu wrzucę coś co kiedyś oglądałem :

Sami oceńcie, kto bardziej mija się z prawdą :coolface:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Nie mam warunków by się z nim zaprzyjaźnić i serce z tego powodu krwawi więc chuj i alternatywa :

:profit:

Odpowiedz
Cytat
venatici

O kurde! Kupuję mysz! Jak mój kot jej nie zje to na bank będzie robiła wsady!

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Bralczyk kozak, lubię słuchać tego typa.

To co na kosza ?

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Właśnie czytam pracę magisterską o pewnej OSM co by jeszcze bardziej zlustrować produkty, które spożywam. No kto jest pojebany, no ? No kto no ? Podpowiem wam.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

A i w przyszłym tygodniu od poniedziałku do piątku wyprawiam kawalerskie. Jak ktoś ma dużo alkoholu to zapraszam, nocleg free. Serio. Dorzucę atrakcje jak zwiedzanie z bezdomnymi miejskich slamsów jak ktoś będzie się wahał.

Odpowiedz
Cytat
venatici

Napisane przez chudyand1
A i w przyszłym tygodniu od poniedziałku do piątku wyprawiam kawalerskie. Jak ktoś ma dużo alkoholu to zapraszam, nocleg free. Serio. Dorzucę atrakcje jak zwiedzanie z bezdomnymi miejskich slamsów jak ktoś będzie się wahał.

Koledze wyprawiasz, czy sobie? :coolface:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Wpadniesz to się dowiesz . Będą takie dziewczyny :

Bez penisów, z penisami zresztą też (więc pewnie wpadniesz). Ogień one1111jedenoneone111. Będzie wszystko.

Od 6.06 znaczy się nie od jutra :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

yoovan klucz pod wycieraczką,zdrowie wszystkich , tigerek o tobie nie zapomniałem :coolface:

Czas kawalerskie zacząć zamykam na dwa tygodnie peace.

Odpowiedz
Cytat
yoovan

zzzziee taa wyssierasszszka? ja żócam picie tylko te penisy łażo i stawiajo.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Kurwa sam nie mogę jej znaleźć , outdoor gwarantowany :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Siedzę właśnie na chacie z dwoma dupami, które się kłócą o to, którą będzie moją przyszłą ex żoną. Ja pierdole po co mi to wszystko :facepalm: Sobie wole posłuchać

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Wymyśl kilka konkurencji, zrób punktację i niech walczą . Oczywiście konkurencje żebyś na tym skorzystał.:coolface: :fouet:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Napisane przez tigerek73
Wymyśl kilka konkurencji, zrób punktację i niech walczą . Oczywiście konkurencje żebyś na tym skorzystał.:coolface: :fouet:

Na przykład, która szybciej będzie zapierdalać mi po piwo do sklepu ?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

W upały też ważne która szybciej loda zrobi. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Panie , produkcja lodów jest procesem wielofazowym składającym się z przygotowania tzw. kompozycji, jej dojrzewania, zamrażania z jednoczesnym napowietrzaniem oraz hartowania. Prędzej umarłbym z pragnienia niż się doczekał.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Wszystko kwestia organizacji pracy, kultury osobistej i itp. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Ej poker (fix) jeszcze istnieje ? Bo od 1 maja nic nie grałem. Chciałem dzisiaj ale zapomniałem pinu, który wpisywałem niemal co dzień przez ostanie 4 lata :ayfkm: a nie chce się go szukać.

Odpowiedz
Cytat