Się zastanawiałem gdzie byłeś. No dobra dopiero teraz jak się przypomniałeś o tym pomyślałem
Tak czy inaczej twoje dwa wpisy ten i gdzieś tam indziej zdecydował, iż prawdopodobnie zapasowe klucze do domu (bloga ) następnym razem zostawię tobie. Z jednym zastrzeżeniem: Do mojego pokoju jeżeli wchodzą dziołchy to tylko ze mną więc tam nie "balować" Zresztą co ja będę pisał, żulerski Savoir-vivre raczej nie jest ci obcy
U tigerka o podatkach więc przez chwilę zostanę przy tej tematyce.. Nie chce mi się pisać za bardzo na ich temat na szczęście nie muszę . Jak ktoś przez to przebrnie zrozumie dlaczego tak mało "pracuje" w ciągu roku i że nie jest to wina alko
To video akurat mogę polecić z czystym sumieniem. Oglądać wszyscy jak leci bo temat ważny i na priv relacja słać by udowodnić,że się z materiałem zapoznało. Na każdego, który tego nie zrobi nałożę podatek od czytania bloga
Trzeba ściemniać, że się nie jest prostakiem więc coś tam czytam, chociaż nie mam za bardzo na to czasu. Obecnie kończę :

Ale żeby też znowu nie było, że taki ze mnie chujek i hejtuje religię to dla kontrastu wrzucę coś co kiedyś oglądałem :
Sami oceńcie, kto bardziej mija się z prawdą

Nie mam warunków by się z nim zaprzyjaźnić i serce z tego powodu krwawi więc chuj i alternatywa :
Właśnie czytam pracę magisterską o pewnej OSM co by jeszcze bardziej zlustrować produkty, które spożywam. No kto jest pojebany, no ? No kto no ? Podpowiem wam.
A i w przyszłym tygodniu od poniedziałku do piątku wyprawiam kawalerskie. Jak ktoś ma dużo alkoholu to zapraszam, nocleg free. Serio. Dorzucę atrakcje jak zwiedzanie z bezdomnymi miejskich slamsów jak ktoś będzie się wahał.
Napisane przez chudyand1
A i w przyszłym tygodniu od poniedziałku do piątku wyprawiam kawalerskie. Jak ktoś ma dużo alkoholu to zapraszam, nocleg free. Serio. Dorzucę atrakcje jak zwiedzanie z bezdomnymi miejskich slamsów jak ktoś będzie się wahał.
Koledze wyprawiasz, czy sobie?
Wpadniesz to się dowiesz . Będą takie dziewczyny :
Bez penisów, z penisami zresztą też (więc pewnie wpadniesz). Ogień one1111jedenoneone111. Będzie wszystko.
Od 6.06 znaczy się nie od jutra
yoovan klucz pod wycieraczką,zdrowie wszystkich , tigerek o tobie nie zapomniałem
Czas kawalerskie zacząć zamykam na dwa tygodnie peace.
Siedzę właśnie na chacie z dwoma dupami, które się kłócą o to, którą będzie moją przyszłą ex żoną. Ja pierdole po co mi to wszystko
Sobie wole posłuchać
Wymyśl kilka konkurencji, zrób punktację i niech walczą . Oczywiście konkurencje żebyś na tym skorzystał.:coolface:
Napisane przez tigerek73
Wymyśl kilka konkurencji, zrób punktację i niech walczą . Oczywiście konkurencje żebyś na tym skorzystał.:coolface:![]()
Na przykład, która szybciej będzie zapierdalać mi po piwo do sklepu ?
Panie , produkcja lodów jest procesem wielofazowym składającym się z przygotowania tzw. kompozycji, jej dojrzewania, zamrażania z jednoczesnym napowietrzaniem oraz hartowania. Prędzej umarłbym z pragnienia niż się doczekał.
Ej poker (fix) jeszcze istnieje ? Bo od 1 maja nic nie grałem. Chciałem dzisiaj ale zapomniałem pinu, który wpisywałem niemal co dzień przez ostanie 4 lata
a nie chce się go szukać.