.
Jako że granie dla zarobku prawie nigdy nie było moim priorytetem oddaję się innym hobby. Dla mnie zawsze najcenniejszy jest czas, w którym robię co chcę i nie zamieniłbym go na (prawie) żadne pieniądze. Oszczędności z pokera mam sporo bo do tej pory wydałem może 15% tego co zarobiłem ever. W rezultacie nadrabiam zaległości we wszelkiego rodzaju lekturach. Sprawiłem sobie wypasiony fotel z masażem i w momencie gdy już na nim zalegnę z książką nie ma miejsca innego na świecie, w którym chciałbym się znaleźć. Wiem, że brzmi to jak nudziarstwo, ale dla takiego introwertycznego domatora jak ja to po prostu raj. Dodatkowo ostatnio zainteresowałem się czymś takim, co po angielsku ładnie zwie się 'digital art'. Maluję sobie i rysuję na tablecie graficznym w photoshopie i chociaż cudów na razie nie tworzę (próbkę można obejrzeć w moim wątku o cyckach), to robię to z prawdziwą przyjemnością. Nie rysowałem niczego od czasów podstawówki więc poziom moich umiejętności jest raczej marny, za to zapału do zabawy w malarza mnóstwo. Do pokera na pewno wrócę jak tylko zaspokoję pragnienie obcowania z świeższymi bodźcami. Mam nadzieję, że jeszcze jestem wygrywającym graczem chociaż na 25/50c
Się mi przypomniało. Kiedyś mieszkałem z gościem, który się schlał i stwierdził, że trzeba się oczyścić. Przez tydzień pił tylko wodę i zasuwał 11h w pracy.
Później zaczął powoli od ryżu z rodzynkami itp. To nie była pierwsza jego głodówka. Mówił, że nigdy nie przeszkadza mu to w pracy, sporcie itd, a jego wieku nigdy bym nie odgadł. Głoduj więc śmiało.
Chudy zgrywasz się .. czy ty tak na serio ? Bo jakoś patrząc na oddsy to nijak mi nie wychodzi, żebyś zrobił busto na 0.5/1 .. po prostu poziom za niski jak na Ciebie
Ja tam zaskoczony nie jestem , to nie 0,25 żeby grać mega agresję pod ready, tutaj już chłopaki potrafią prawdopodobnie z powodu większej kasy grać defensywnie i można się nadziać. Jak w tym zagraniu z AT. Wystarczy że mu parę akcji takich nie wyjdzie, później robi się zjazd po 200-300BB. Po drugie już widziałem kilku graczy z mega skillem którzy jednak nie dają se rady na wyższych stawkach. Czasami jest przerost wiedzy nad możliwościami.
Lecz znając chudego , spadnie na 4 łapy.