.
Oby z tej Marihuany nie zrobiła się długa opowieść.
Nie spiesz się z powrotem, poczekaj jak wejde na 1/2 wystarczy ze z Olszarem muszę się użerać na 6-8 stolikach.
Tygrys prośba z mojej stony. Nie popadaj w samozachwyt tylko bierz się do roboty. Wyniki i limity przyjdą same. Pamiętaj, że im wyżej tym twoje małe błędy stają się większe ze względu na rosnący poziom. Ja życzę Ci, żebyś jak najszybciej wbił na 1/2. Tam się pewnie spotkamy za 2-3 miechy
W skrócie powiem tak, nie mieszam se więcej w głowie. Od 3 miechów tylko mocno w górę. Także na razie nie widzę potrzeby zmian. Strasznie się pilnuje. Dla kogoś wydaje sie to weak gra, ale u mnie się to sprawdza. Jest mega zysk, który mi mózg rozpierdala.
Myślałem tak samo jak tygrys jak pojechałem w drugim tygodniu grania na 1/2 600$ w górę. Przeszło mi
Teraz już wszyscy są od czegoś uzależnieni , także żadna nowość. Tego programu już od bardzo dawna nie oglądam , jak zajęli się tego typu problemami. Tym ludziom muszą nieźle płacić żeby takie gówno opowiadać.
Tak jak Ty nie możesz się zmotywować do właczenia PokerTrackera tak ja nie mogę sie zmotywować do napisania diety.
P.S. Poważna rada: Włącz PokerTrackera i go skonfiguruj. Powinno pomóc. GL
Rozwaliłeś mnie , ja myślałem że ważysz ponad 100, a ty jesteś chudy jak szkapa i się odchudzasz. Dla mnie to niedowaga .
Napisane przez chudyand1
Czekam na rady odnośnie zmuszenia się do gry w karty. Wciąż nie skonfigurowałem Huda, bo do tego trzeba włączyć tracker
![]()
Usiąść na kiblu i zastanowić się dlaczego parę ostatnich lat lubiłem w tą grę grać i co mi ona daje.Skupić się na uczuciu. Bo raczej sprowadzenie tego do wygranego hajsu lub do hazardu jest często mocnym spłyceniem tej gry.
Hej,
co do głodówki leczniczej, sam kiedyś próbowałem, tylko, że to trwało 3-4 dni. Sama woda + sok świeży warzywny (marchew/seler/jabłko/gruszka/pietruszka). Potem raz w tygodniu tylko na wodzie, i tak przez pewien czas. Nie pamiętam jaki to efekt wywarło, oprócz tego, że mi się po 4 dniach głodówki jeść nie chciało bo nie miałem sił.
Czemu mięsa nie spożywasz? Zalecenia od lekarzy?