Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
3,256 Posty
99 Użytkownicy
1578 Reakcje
87.2 K Wyświetlenia
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Oby z tej Marihuany nie zrobiła się długa opowieść. :)

Nie spiesz się z powrotem, poczekaj jak wejde na 1/2 wystarczy ze z Olszarem muszę się użerać na 6-8 stolikach.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Postanowienie jest mocne i jestem na bardzo dobrej drodze. :challenge

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Tygrys prośba z mojej stony. Nie popadaj w samozachwyt tylko bierz się do roboty. Wyniki i limity przyjdą same. Pamiętaj, że im wyżej tym twoje małe błędy stają się większe ze względu na rosnący poziom. Ja życzę Ci, żebyś jak najszybciej wbił na 1/2. Tam się pewnie spotkamy za 2-3 miechy ;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

W skrócie powiem tak, nie mieszam se więcej w głowie. Od 3 miechów tylko mocno w górę. Także na razie nie widzę potrzeby zmian. Strasznie się pilnuje. Dla kogoś wydaje sie to weak gra, ale u mnie się to sprawdza. Jest mega zysk, który mi mózg rozpierdala.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Myślałem tak samo jak tygrys jak pojechałem w drugim tygodniu grania na 1/2 600$ w górę. Przeszło mi ;)

Odpowiedz
Cytat

Najważniejsze przecież jest nie zachłyśnięcie się tymi dobrymi wynikami.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Teraz już wszyscy są od czegoś uzależnieni , także żadna nowość. Tego programu już od bardzo dawna nie oglądam , jak zajęli się tego typu problemami. Tym ludziom muszą nieźle płacić żeby takie gówno opowiadać.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat

Tak jak Ty nie możesz się zmotywować do właczenia PokerTrackera tak ja nie mogę sie zmotywować do napisania diety.

P.S. Poważna rada: Włącz PokerTrackera i go skonfiguruj. Powinno pomóc. GL

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Rozwaliłeś mnie , ja myślałem że ważysz ponad 100, a ty jesteś chudy jak szkapa i się odchudzasz. Dla mnie to niedowaga . :D

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

Napisane przez chudyand1

Czekam na rady odnośnie zmuszenia się do gry w karty. Wciąż nie skonfigurowałem Huda, bo do tego trzeba włączyć tracker :ayfkm:

Usiąść na kiblu i zastanowić się dlaczego parę ostatnich lat lubiłem w tą grę grać i co mi ona daje.Skupić się na uczuciu. Bo raczej sprowadzenie tego do wygranego hajsu lub do hazardu jest często mocnym spłyceniem tej gry.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ładnie Szpaku napisałeś. ;)

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Hej,

co do głodówki leczniczej, sam kiedyś próbowałem, tylko, że to trwało 3-4 dni. Sama woda + sok świeży warzywny (marchew/seler/jabłko/gruszka/pietruszka). Potem raz w tygodniu tylko na wodzie, i tak przez pewien czas. Nie pamiętam jaki to efekt wywarło, oprócz tego, że mi się po 4 dniach głodówki jeść nie chciało bo nie miałem sił.

Czemu mięsa nie spożywasz? Zalecenia od lekarzy?

Odpowiedz
Cytat