Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
3,256 Posty
99 Użytkownicy
1578 Reakcje
87.2 K Wyświetlenia
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Kozak pierogi są z płuckami. Swoją drogą spotkałem kiedyś osobę, która nie była na diecie roślinnej, a mimo wszystko dostawała obrzydzenia na samą myśl o tym, że miałby jeść flaki. Ktoś wie jak nazywa się ta choroba? :coolface:

Po treningu. Jedyne co zostało, to nawpierdalać się teraz jak świnia, aby przez chwile zapomnieć o tym, że teraz boli mnie już nawet oddychanie :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Miały być merytoryczne wpisy o dupach a są o flakach chudy mordo co z Tobą :wtf: No ale dobra skoro już o jedzeniu, to kiedyś na delegacji robił z nami taki typ (dobrze, że nie spał razem w baraku) miał ksywkę Muflon wpierdalał jak świnia wszystko jak leci. Pamiętam pewnego wieczoru robiliśmy sobie fitkolację (smażona cebula ze skwarkami) a ten wpadł do nas bo pachniało na całej budowie, opierdolił te skwarki, popił mlekiem i wrócił do siebie do baraku dokończyć arbuza xD

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Miały być merytoryczne wpisy o dupach a są o flakach chudy mordo co z Tobą :wtf:

Pics or it didn't happen. To znaczy nie wydaje mi się, aby to było rzeczywiste odzwierciedlenie moich słów. Z prostej przyczyny. Ja nie potrafię pisać merytorycznie o dupach, bo w pierwszej kolejności zwracam uwagę na włosy. Dobra, bo to byłoby niezłe kłamstwo. W pierwszej kolejności zwracam uwagę na to co wszyscy, a dopiero potem na włosy. Tak czy inaczej nie jestem obiektywny (merytorycznie więc się nie da), bo w moim wypadku jednak drugie wrażenie jest decydujące, więc jak dupa ma spierdolone włosy to... zresztą pokaże ci:

Scarlett z drugiego rzędu by nie poruchała :yaoming: Zresztą, aby pisać merytorycznie o dupach trzeba byłoby je najpierw zrozumieć. Zdaje się, że byłbym pierwszy na świecie :rolleyes:

A tak na poważnie, zanim jakiś zabłąkany oszołom stwierdzi oburzony, że seksizm czy coś i trzeba będzie go wyjaśnić :coolface:. Przypomnisz mi o co chodziło z tymi wpisami? Bo nie mam pojęcia, a nie mogę się cofać dalej w przeszłość niż o wątek.

Przypis redaktora:

Scarlett ze zdjęć z drugiego rzędu by nie poruchała

No doubt. To mógł napisać tylko prawiczek.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Ok rozumiem chyba intencje. Chodzi o to, że jedynie wpisy o dupach są merytoryczne i godne uwagi. Podpisuje się pod tym nogami, rękoma i penisami, ale z wyżej wymienionych powodów nie jestem odpowiednim typem, aby takowe tworzyć.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01
Spoiler

Napisane przez chudyand1

Napisane przez txell2012
Generalnie to słabo się rozumiemy :)

Oczywiście, gdyż mnie nie interesuje gnostycyzm i mistycyzm, więc nawet nie wiem po co próbujesz, skoro zdajesz sobie z tego sprawę. Nie unoszę się (zresztą nudne jest powtarzanie za każdym razem, że mnie w necie nie da się obrazić). Po prostu prowadzisz jałową dyskusję, a ja zwykłem nazywać rzeczy po imieniu jak coś mnie zmęczy. Nawet jeżeli masz dobre intencję, to wciąż twoje słowa są pozbawione treści.

Dobra jestem sam sobie winny, bo upraszałem się jeszcze w starym roku o dyskusje na blogu, aby coś się tutaj ruszyło, ale miałem na myśli dyskusję o faktach, z której coś ciekawego może wyniknąć, a zaczęło się od tego, że dostałem na twarz stekiem pseudonaukowych bzdur, gdzie starano się tłumaczyć działanie strukturyzatora wody mechaniką kwantową, potem nasz wspólny znajomy każdą jedną możliwą rzecz sprowadzał do teorii spiskowej, a teraz ty walisz we mnie mitologią gnostycką. Odpowiadam, bo wychodzę z założenia, że kultura tego wymaga, i szanujemy swój czas, jednak problem w tym, że i owszem ja wasz szanuje, bo łącznie poświęciłem wam trzem już chyba kilkanaście godzin mojej uwagi, ale wy mój nie bardzo. Stwarzacie pozór normalnej rozmowy, a gdy się rozpiszę to nie odnosicie się do tego, tylko sprowadzacie rozmowę do bełkotu i jeb teoria spiskowa, i jeb wszyscy badacze się mylą, tylko jeden ma racje i dostanie Nobla za zamianę wody z kranu w wodę z kranu za 2.5 tyś złotych, i jeb jestem nieuświadomionym niewolnikiem, i tylko ty możesz mi otworzyć oczy :ayfkm: Litości, nie wykorzystujcie mojej naiwności wynikającej z próby interakcji z ludźmi w celu rozpoczęcia ciekawej dyskusji (by rozruszać smutny jak pizda blog), ale z której coś wynika dla wszystkich, a nie sprowadza się do tego, ze ty jesteś oświecony (chociaż sam nie wiesz do końca na czym to polega) i będziesz mi tłumaczył teraz jak taki stan osiągnąć (chociaż tego też nie wiesz), i jak wygląda świat, bo ja nie mam oczu. Możecie uważać, że żyje w spisku, jestem w błędzie, nie dostrzegam mistycznej prawdy, NWO robi mnie w chuja, a piekarz sprzedaje mi czerstwy chleb. Dzięki za info, ale mi to zupełnie nie przeszkadza, bo nie to jest moim problemem. Skoro już to sobie wyjaśniliśmy, uświadomiliście mnie, i zgadzam się ze wszystkim co napisaliście nie powinno być więcej nieporozumień w przyszłości.

Od tej pory do środy prowadzę rozmowy tylko o dupach, seksie, narkotykach, dupach, czasami pieniądzach z pokera i może dupach. I teraz jak nikt w tym temacie nie podejmie rozmowy, to z całą pewnością coś jest nie tak, ale na pewno nie ze mną :coolface:

Dobrej nocy.

Tak mi się przypomniało :coolface:

Spoiler

chudy, to taki żart. Wiem, że nieśmieszny ale się tym nie przejmuję.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

chudy, to taki żart

To naprawdę zła nowina :tongue: :(

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Spojler głupiego filmu:

Spoiler

Obejrzałem "Kształt wody" i... jakie to jest słabe i co ja sobie zrobiłem, to nie wiem. Nie wiedziałem nic o tym filmie wcześniej, nie widziałem nawet trailera, ale to typowy manifest ideologiczny. Nudny, czytelny, oderwany od rzeczywistości. Tak wiem, że "baśń"rządzi się własnymi prawami, ale w tym filmie absurdalne nie są tylko napisy końcowe. Przez chwilę nawet myślałem, że to kwestia wrażliwości i w tym tkwi problem, ale Jestem typem, który potrafi się rozpłakać jak komuś na ekranie kromka chleba spadnie na ziemie posmarowaną stroną, więc to nie to. Oczywiście przesadzam świadomie, ale ten film jest po prostu słaby. Ponad dwie godziny życia. Filmie co mi zrobiłeś? Dlaczego?

Ok, 5 minut temu nie wiedziałem nawet, że zdobył 13 nominacji do Oscara. Dziękuje, nie ma pytań...

Skontaktowałem się specjalnie ze swoim psychoanalitykiem, który stwierdził, że mój problem z tym filmem wynika nie z tego, że jest sztampowy, tylko wkurwiony jestem na rybę, którą wyciągnęli z rzeki i z miejsca znalazła sobie kobietę, a ja nadal jestem singlem. Ok mój lekarz rzadko się myli, ale i tak nie kupuje tego gniota.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Co do filmów to nie wiem czy widziałeś, ale całkiem przyjemnie ogląda się "Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie" taka nie wiem czy odpowiednio nazwę ale tragikomedia? niby wszystko dzieje się w jednym pomieszczeniu, ale przez około 90 minut nie ma czasu na nudę. Polecam mocno :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Ostatnio nie mam powodów, aby ci nie ufać:

A tak poważnie to dziękuje, nie widziałem, na pewno sprawdzę ;)

Odpowiedz
Cytat
venatici

Dzień dobry Panie chudy :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Cześć. Jak cie nie było urosłem 20 centymetrów. A co u ciebie?

Odpowiedz
Cytat
venatici

Ja też 20cm... w pasie :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Pozostaje zatem kwestia tego, komu łatwiej będzie nadprogramowe centymetry rozchodzić :pokerface: Dopóki zdajesz test lustra Gallupa it's not a big deal (wink). Gdyby jednak to był jakiś problem, to wiesz, że możesz na mnie liczyć. Ad hoc mogę polecić sprawdzoną recepturę.

Składniki:

Walerian
Wódka

Przepis:

1. Walerian rozpuść w wódce
2. Wstrząśnij
3. Triumfuj

Ważne: Aby nalewka miała działanie odchudzające należy trzymać się ściśle określonych proporcji. Kropla walerianowa na litr wódki.

Sprawdzone. Leczy wszystko.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Wpadłeś na chwilę, czy będziesz coś dłubał w pokery?

Odpowiedz
Cytat
venatici

Dzięki :f_drink:

Wypróbuję ten przepis jeszcze dzisiaj zanim wsiądę w auto.

Chciałem sobie coś poklikać z rybkami, ale przekonamy się, czy to nie jest chwilowe... _zZz:_zZz:_zZz:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Część z was kojarzy pewnie nowe telewizory Samsunga "The Frame", które potrafię udawać ścianę prawda? W końcu w telewizorze pojawi się coś godnego uwagi (ba dum tss!).

Odpowiedz
Cytat
ddaniecki

Napisane przez chudyand1
Część z was kojarzy pewnie nowe telewizory Samsunga "The Frame", które potrafię udawać ścianę prawda? W końcu w telewizorze pojawi się coś godnego uwagi (ba dum tss!).

jak taki kupisz(chyba że już posiadasz) to najlepiej wyświetlić

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
venatici

Ja mam taką ścianę

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Ostatni raz telewizje dłużej niż godzinę oglądałem jakieś 16 lat temu. Obecnie od lat nawet nie włączam (poza wyjątkami, które można policzyć na dwóch łapach). Mam też niepopularny stosunek do pieniędzy...Tak czy inaczej osobiście zamiast bankomatu wolałbym, aby wyświetlał się tam na dzień dzisiejszy obraz, który mnie uspokaja. Na przykład:

Spoiler

Ewentualnie:

Spoiler

..........................................

Jezu na nogach o tej godzinie. Jaki psychopata...

Ja próbowałem wstać o 10 i obudziłem się o 12, a chcę się przestawić tak, aby wstawać o ósmej :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

A tak na marginesie to myślałem, że rozpoczął się sezon na kosz, a dzisiaj przyjebało mnie śniegiem :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat