Generalnie gram około 30k rąk miesięcznie, ale niestety przy statusie srebrnym mam jedynie 4% rb. Pytanie do społeczności, czy da się wynegocjować jakiś lepszy rb po rozmowie z supportem? Druga sprawa, skończyły mi się bonusy, warto mi wypłacać rolla i jeszcze raz go wpłacać, żeby otrzymać reload bonus?
Napisane przez wojtaszka
Generalnie gram około 30k rąk miesięcznie, ale niestety przy statusie srebrnym mam jedynie 4% rb. Pytanie do społeczności, czy da się wynegocjować jakiś lepszy rb po rozmowie z supportem? Druga sprawa, skończyły mi się bonusy, warto mi wypłacać rolla i jeszcze raz go wpłacać, żeby otrzymać reload bonus?
Warto. Przecież jak wchodzisz do cashiera to od razu wyskakuje okienko do czata i dają Ci zawsze jakiś bonus.
Haha kogo ja widze
Rb raczej nie wynegocjujesz, wypłać część rolla i wynegocjuj bonusa P:
A tak naprawdę skup się na jebaniu fishy... I edukacji, bo grałem z Tobą nie raz i widzałem, że ucieka Ci masa value. Na nl10 i tak nie wyrobisz masy rake, za to winrate można mieć pokaźny, bo sam przyznasz, że poziom jest tragiczny.
Napisane przez Agilitys
Na nl10 i tak nie wyrobisz masy rake, za to winrate można mieć pokaźny, bo sam przyznasz, że poziom jest tragiczny.
Na nl10 sam wyrabialem 400$ rake w miesiacu, uwazasz ze przynajmniej 200$ zwrotu to nic?
Witam,
Poza oferowanym przez 888poker systemem VIP nie ma niestety możliwości otrzymania rakebacku.
Pozdrawiam.
Napisane przez Agilitys
Haha kogo ja widze![]()
Rb raczej nie wynegocjujesz, wypłać część rolla i wynegocjuj bonusa P:
A tak naprawdę skup się na jebaniu fishy... I edukacji, bo grałem z Tobą nie raz i widzałem, że ucieka Ci masa value. Na nl10 i tak nie wyrobisz masy rake, za to winrate można mieć pokaźny, bo sam przyznasz, że poziom jest tragiczny.
Znamy się, bo nie kojarze?:P
Wojtaszka kojarzę Cię ze stolików, zawsze zastanawiałem się, czy jesteś z ps
Kimes Jeżeli założyłeś sobie, że będziesz grał lifetime nl10 pod rb, to faktycznie nie zazdroszczę sytuacji i masz problem.
Pokerroom dla Ciebie Polecam Ci ten dział, na pewno ktoś pomoże Ci znaleźć odpowiednią platformę, która pomoże Ci pokonać nl10 dzięki bogatej ofercie rakeback'owej.
Może mądrze się za bardzo bo ds dojechał mnie na nl30/50, a przygoda z nlT trwała 12k hands ale... please, rb na nl10?!
Napisane przez Agilitys
Kimes Jeżeli założyłeś sobie, że będziesz grał lifetime nl10 pod rb, to faktycznie nie zazdroszczę sytuacji i masz problem.
A kto mowil ze gram pod rakeback? Jezeli uwazasz ze nie potrzebne ci dodatkowe 20-30 buy inow miesiecznie (w zaleznosci od volume) i godzisz sie na bycie ostro dymanym to raczej ty masz problem a nie ja. Rakeback jest bardzo wazny szczegolnie na micro limitach gdzie nawet najmniejsza kaska jest boostem do rolla. Z reszta rakeback pomaga w okresach gdy mamy run bad.
Jezeli w miesiacu na nl10 wygrasz 20 buy inow to czemu nie miec 40?
Kimes Chyba "trochę" źle się wyraziłem ;p Wszyscy wiemy, jaki jest poziom na 888, nie gra się tam pod rb tylko pod fishów... Co miesiąc dostajesz też reload bonus, co odpowiada 20% rb, więc o co chodzi? 6-7$/h na nl10 to mało? Jeśli tak, to skup się na wejściu wyżej
Wojtaszka Zgadnij ;p
wojtaszka, musisz polować na promocje w stylu 20% up to 50$ instant bonus przy wpłacie. Zwykle raz w miesiącu jest taka oferta, w tym mięsiącu jest bonus przeprosinowy za ostatnie problemy ze softem.
Dzięki za wskazówki chłopaki. W takim razie na koniec spytam się o jakieś hasło do bonusa (np. do tego przeprosinowego, jeżeli jest korzystny), ponieważ wypłaciłem dzisiaj większą część rolla i będę go wpłacał ponownie:) Pozdro
Up to $50 instant bonus!
Deposit using promo code: FRENZY50 & get a 20% bonus up to $50 on the spot. No points needed!
Terms & Conditions
All 888poker Terms & Conditions apply.
All 888poker Bonus Policy rules apply.
All immediate (non-pending) bonuses may be withdrawn only after a player has accumulated 5 Bonus Points for every $1 of the received bonus amount.
There is no minimum deposit amount condition for the 20% bonus up to $50. This offer expires on 3/6/12.
Wchodzisz w cashiera > deposit i po kilku sekundach wyskakuje Ci okienko w ktorym proponuja Ci reload bonus. Jesli ogarniasz cokolwiek po angielsku, dogadasz sie z agentem, ktory zaproponuje Ci bonusik. Pruj się, a może dostaniesz cos na lepszych warunkach niz do tej pory =D Ktoś coś wspominał o bonusie lepszym niz first depo ale nie wiem czy nie byla to jakas literowka.
pozdro