Przejdź do forum
Kilka pytań

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kilka pytań

12 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,043 Wyświetlenia
Mariuszek88

Mam kilka pytań.

Chciałbym sie dowiedzieć, jak wygląda ruch w ciągu doby na limitach NL 2/5/10, jaki jest na nich poziom, a także czy sporo jest turniejów SnG i MTT z wpisowym $1-3 i także jaki jest poziom tych turniejków i czy ogólnie polecacie ten room.

Z góry dziekuję za odpowiedzi.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
pawras89

Ja grając na nl20 6 stołów znajdę o każdej porze, więc niżej też raczej jest ok. Poziom raczej niski.

Odpowiedz
Cytat

NL 20 to akurat zły punkt odniesienia na tym roomie. NL 20 jest malo, za to niżej NL2-10 jest bardzo dużo, nie ma problemów ze znalezieniem stołów o każdej porze.
Turnieje są, mały field, niski poziom, niskie wygrane :P

Ogólnie polecam, bo niski poziom. Tylko nie licz na rakeback czy bonusy bo tu to porażka.

Odpowiedz
Cytat
Mariuszek88 Autor wątku
Mariuszek88

Nie liczę.

Moim celem jest budowa bankrola i poprawa umiejętności.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Witam,

Jeśli chodzi o limity, o które pytasz, to stolików cash jest po prostu masa, można wybierać i szukać takich z najgrubszymi rybami. ;)

Jeśli chodzi o SNG to niestety tutaj traffic jest fatalny, natomiast w przypadku MTT, to od godzin popołudniowych do wieczornych, można zapełnić ekran stolikami.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
hvnnn

Nl2- kupa stolików, jeszcze więcej fishów. Poziom masakra (często będą bad beaty także bez mindsetu to się nie zajedzie daleko). Można grać praktycznie non stop. Co do nl 5 to raczje nie ma tam fr (jak już to nl6fr- jest bardzo niewiele, a sh masa). I dużo nl10.

Odpowiedz
Cytat
skylookx

nl2 = najslabsze fishe w sieci polecam !

Odpowiedz
Cytat
Mariuszek88 Autor wątku
Mariuszek88

No muszę powiedzieć, że 888 robi pozytywne wrażenie jeśli chodzi o kontakt z supportem, więc się skuszę. Od ręki można załatwiać sprawy i na dodatek bonusy chcą ciągle dawać:)

Pewnie w ten sposób rekompensują fatalny rakeback.

Pozdrawiam i temat do zamknięcia.

Odpowiedz
Cytat
Mariuszek88 Autor wątku
Mariuszek88

Mam pytanie dotyczące bonusu od pierwszej wpłaty.

Otóż wpłaciłem pewna sumkę i dostałem 20 dolców dodatkowo , jako jedną z 10 części bonusu.

Na jakich zasadach to funkcjonuje, bo muszę przyznać, że się pogubiłem. Oni gotówkę dają z góry i wyrobieniu punktów ją zatrzymuję czy jak?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Zależy czy wpłaciłeś ponad 440 $, czy mniej. Jeśli do 440 $, to bonus będzie uwalniany normalnie poprzez grę i zbieranie punktów (10 $ uwalniasz za każde 100 punktów).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez gonnnog
Ogólnie polecam, bo niski poziom. Tylko nie licz na rakeback czy bonusy bo tu to porażka.

Czy z bonusem ten rakeback jest też taki fatalny?? Widziałem w instrukcjach że wyrabiając bonus wychodzi nam 20% + pewnie jeszcze dodatkowy RB za punkty 888?

Ile będzie całkowitego RB bonus+program lojalnościowy??

PS. jaka jest metoda naliczania rakeu??

Odpowiedz
Cytat
karakanFTP

First depo tak jak piszesz wychodzi kolo 20% + lojalnosciowy dla graczy niskich stawek jest tylko symboliczny, bo 2%. Polecam 888poker VIP System

Odpowiedz
Cytat