witam, nie wiem w ktorym dziale to powinienem napisac ale nie dziala mi hud na 888, na P* smiga normalnie a tutaj nie pokazuje statystyk, moglby ktos podpowiedziec jak ustawic nicka w hudzie czy cos?
Masz ustawiony zapis rak do folderu na komputerze? HM2 widzi ścieżkę dostępu do rąk? Wcześniej działało i nagle przestało czy od początku nie działa?
Napisane przez Maro85
Masz ustawiony zapis rak do folderu na komputerze? HM2 widzi ścieżkę dostępu do rąk? Wcześniej działało i nagle przestało czy od początku nie działa?
a gdzie to ustawic / sprawdzic ? bo na p* wiem jak to wyglada ale na 888 niebardzo, nawet nie wiem jak sprawdzic czy hm2 widzi sciezke dostepu, nie dziala od poczatku
Napisane przez teleranek88
Napisane przez Maro85
Masz ustawiony zapis rak do folderu na komputerze? HM2 widzi ścieżkę dostępu do rąk? Wcześniej działało i nagle przestało czy od początku nie działa?a gdzie to ustawic / sprawdzic ? bo na p* wiem jak to wyglada ale na 888 niebardzo, nawet nie wiem jak sprawdzic czy hm2 widzi sciezke dostepu, nie dziala od poczatku
W lobby 888 poker: Settings<Game settings i zaznaczasz ptaszkiem opcje: Keep my hand history in
W lobby HM2: hand importing<Auto import folders, i sprawdź czy folder jest taki sam jak w lobby 888poker
Przede wszystkim musisz mieć oprogramowanie 888poker w języku angielskim.
Kolejnym krokiem jest ustawienie folderów autoimportu - w oprogramowaniu poker roomu musisz ustawić zapisywanie hand history tak jak kolega wyżej poradził, w HM2 musisz te foldery dodać w opcjach autoimportu.
Następnie dodajesz swój nickname z 888poker do aliasu, ustawiasz preferowane miejsce, aby HUD wyświetlał się w poprawnym miejscu i powinno wszystko grać.
Pozdrawiam.
Napisane przez imgoingtomirage
Następnie dodajesz swój nickname z 888poker do aliasu, ustawiasz preferowane miejsce, aby HUD wyświetlał się w poprawnym miejscu i powinno wszystko grać.
Pozdrawiam.
Jak to zrobic? o co chodzi bo ustawione mam wszystko ale Hud nie hula, prosze o pomoc.