Przejdź do forum
HUD jak ustawic ?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HUD jak ustawic ?

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
2,382 Wyświetlenia
teleranek88

witam, nie wiem w ktorym dziale to powinienem napisac ale nie dziala mi hud na 888, na P* smiga normalnie a tutaj nie pokazuje statystyk, moglby ktos podpowiedziec jak ustawic nicka w hudzie czy cos?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witam,

Jakiego trackera dotyczy problem?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
teleranek88 Autor wątku
teleranek88

HM2

Odpowiedz
Cytat
teleranek88 Autor wątku
teleranek88

da sie cos zaradzic?

Odpowiedz
Cytat
Maro85

Masz ustawiony zapis rak do folderu na komputerze? HM2 widzi ścieżkę dostępu do rąk? Wcześniej działało i nagle przestało czy od początku nie działa?

Odpowiedz
Cytat
teleranek88 Autor wątku
teleranek88

Napisane przez Maro85
Masz ustawiony zapis rak do folderu na komputerze? HM2 widzi ścieżkę dostępu do rąk? Wcześniej działało i nagle przestało czy od początku nie działa?

a gdzie to ustawic / sprawdzic ? bo na p* wiem jak to wyglada ale na 888 niebardzo, nawet nie wiem jak sprawdzic czy hm2 widzi sciezke dostepu, nie dziala od poczatku

Odpowiedz
Cytat
mocher

Napisane przez teleranek88

Napisane przez Maro85

a gdzie to ustawic / sprawdzic ? bo na p* wiem jak to wyglada ale na 888 niebardzo, nawet nie wiem jak sprawdzic czy hm2 widzi sciezke dostepu, nie dziala od poczatku

W lobby 888 poker: Settings<Game settings i zaznaczasz ptaszkiem opcje: Keep my hand history in

W lobby HM2: hand importing<Auto import folders, i sprawdź czy folder jest taki sam jak w lobby 888poker

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Przede wszystkim musisz mieć oprogramowanie 888poker w języku angielskim.

Kolejnym krokiem jest ustawienie folderów autoimportu - w oprogramowaniu poker roomu musisz ustawić zapisywanie hand history tak jak kolega wyżej poradził, w HM2 musisz te foldery dodać w opcjach autoimportu.

Następnie dodajesz swój nickname z 888poker do aliasu, ustawiasz preferowane miejsce, aby HUD wyświetlał się w poprawnym miejscu i powinno wszystko grać.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
kylo6666

Napisane przez imgoingtomirage

Następnie dodajesz swój nickname z 888poker do aliasu, ustawiasz preferowane miejsce, aby HUD wyświetlał się w poprawnym miejscu i powinno wszystko grać.

Pozdrawiam.

Jak to zrobic? o co chodzi bo ustawione mam wszystko ale Hud nie hula, prosze o pomoc.

Odpowiedz
Cytat