Przejdź do forum
Bot na 888??

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bot na 888??

42 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
5,466 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Odpisali mi takie cos:

Odpisuje, ze any member a jedna nie any member bo gral jednak na 15 stolach
Odpisuja, ze na podstawie screenu nie da sie wywnioskowac, ze wszystko jest w tym samym czasie...

herekPL

załóż temat na 2p2

Czyli widać że jednak przekręt leci jakiś i to przy akceptacji 888. Ta odpowedź to niezła żenada :facepalm:. Dobra czutka, j/w zamieść temat na 2p2. Wtedy pewnie wezmą to na poważnie

kubieniec

Dziwne że nie mają możliwości żeby ogarnąć na jakich stolikach w danym momencie grał ten typek...

Fil1987

Nigdzie nie napisali, że nie mają możliwości tego sprawdzić. Napisali, że taką informacją nie mogą się z nikim innym podzielić niż z klientem (posiadaczem tego konta, który grał na 15stu stolikach) także coś tu ewidentnie śmierdzi..

Wedle tego maila tak na dobrą sprawę nikt nie może nic wnieść do sprawy (ani PS ani 2+2), to zależy tylko od nich czy zajmą się tą sprawą czy nie. Mogą odpisać ew. dla własnego spokoju, że sprawdzają czy te informacje są prawdziwe a wyniku "śledztwa" mogą nawet nie podać :P i to jest dopiero żenada:D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jestem zmeczony juz ta strona... nawet na cashout zlecony 22.12.2011 i czekam do dzisiaj!!!

Witam Serdecznie :D

BGawli.. mówiłeś, że masz dobry mind-set :ayfkm: ja z tym kolesiem wczoraj połowę nocy grałem i rozmawialiśmy - imo normalny gracz( tylko nie wiem jak to możliwe ze grał wcześniej na większej ilości stolików, ponieważ w nocy normalnie na 8)

Jesli chodzi o wypłate to w tym miesiącu już drugi raz otrzymałem, więc ... (chyba masz pecha )

P.S Powodzenia przy stolikach ;)

Z poważaniem
Mienso24 _cool:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tak tak... to blad w systemie byl...
i nie wiem do czego wspominasz o moim mindsecie? jak tylko napisalem ze jestem zmeczony...

kubieniec

Co było błędem w systemie? Cashout czy ta jego liczba stolików?

diabelb

Napisane przez BGawli
Odpisali mi takie cos:

Odpisuje, ze any member a jedna nie any member bo gral jednak na 15 stolach
Odpisuja, ze na podstawie screenu nie da sie wywnioskowac, ze wszystko jest w tym samym czasie...

Przecież wkleiłem dwa screeny z Table Scan Turbo które dobitnie pokazują osoby grające na więcej niż 8 stolikach jednocześnie...

lorojd1

Napisz im człowieku instrukcję tego screena bo tam w tych saportach siedzą debile i nic więcej, którym nie chce się dupy ruszyć. Musisz im wytłumaczyć jak niemowlakowi. Ja swego czasu po paru latach tak się wkurwi.łem po rozmowach z konsultantami na róznych bukmacherach, że później robiłem sobie z nich jaja zadając ogólnie proste pytania. Nie potrafili odpowiedzieć albo w ogóle błędnie odpowiadali. Łączyłem się nieraz z każdym innym konsultantem z tej samej firmy i każdy odpowiadał na to samo pytanie zupełnie inaczej lol pompa totalna. W końcu wysłałem screeny rozmów(a było ich nie mało) do głównego działu przedstawiając i opisująć dogłębnie problem.
Dlatego ich ciśnij a jak nie to dopytuj się o kogoś z góry z kim możesz porozmawiać. Te osły z obsługi klienta mają wyjebane na wszystko.

Pozdrawiam.

maniek19801

ja wczoraj też grałem z nim na nl20 i był na wszystkich stolikach tzn 10 i jak to wytłumaczyć?

kubieniec

Paranoja...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok botem nie jest na pewno... przyznaje przesadzilem lekko z tym, ale coz nie bede przeciez edytowal moich postow bo uwazam ze trzeba brac odpowiedzialnosc za to co sie mowi/pisze...

Kwestia tego dlaczego taka liczba stolow... rowni rowniejsi? Wiec troche to nie fair w stosunku do innych uzytkownikow...
Rozmowy telefoniczne z konsultantami zawsze beda na straconej pozycji bo jezyk bedzie powodowal ze beda udawac ze nei rozumieja :)

maniek19801

Dzisiaj jak narazie gościa nie widzę, BGawli dobry temat i masz rację co do ilości granych stolików jak wszyscy to wszyscy

byczakrew

888 to najbardziej zbugowany soft na rynku pokera online. Takie rzeczy jak tam się działy i pewnie dzieją to paranoja. Kiedyś w 7 osób grałem na 6max stoliku bo zbugowana waiting list była. W turnieju odpadłem przed płatnymi z 2-3 razy a mimo to dopisał mi system pieniądze. Satelity z dwa trzy razy wygrane nie dopisało mnie do docelowego turnieju musiałem się prosić na czacie nie mówiąc że jeśli próbowało się wyrejestrować z turnieju głównego to owszem wyrejestrowało a kasy nie dopisało ani żadnych T$. Co niedziela na tym wspaniałym oprogramowaniu były masowe disconnecty bo turniej weekendowy w którym gra ok.1000 graczy przerastał możliwości softu. Raz nawet tak prawie wygrałem dzięki temu że na 40left wszystkich wywaliło. Jeszcze wspomnieć można o ich złodziejskim kursie w przewalutowaniach co na forum 2+2 można dokładnie przeczytać jak robią wała z grających bo z każdego 1000$ wypłacanego w funtach czy euro zabierają 22e lub funty fee. Nie mówiąc jak wypłacasz w dolarach na dolarowy Neteller a oni ci z $ konwertują na euro a potem wpłacają na Neteller.
Po ostatnich aferach kiedy ich pro okazał się scammerem i grał na kilku kontach naraz powinni zamknąć na trzy spusty tego pseudopokera. Jedyny plus to że grają tam debile z kasyna bo pod względem oprogramowania, turniejów, zwrotu prowizji, bonusów to dno i kilo mułu. No i przestrzegam przed braniem tych bonusów instant bo będziecie do usranej śmierci je wyrabiać bez możliwości jakiejkolwiek wypłaty. Taki haczyk na tępych to jest o czym sam się przekonałem widocznie też tępy jestem.

Napisane przez byczakrew
888 to najbardziej zbugowany soft na rynku pokera online. Takie rzeczy jak tam się działy i pewnie dzieją to paranoja. Kiedyś w 7 osób grałem na 6max stoliku bo zbugowana waiting list była. W turnieju odpadłem przed płatnymi z 2-3 razy a mimo to dopisał mi system pieniądze. Satelity z dwa trzy razy wygrane nie dopisało mnie do docelowego turnieju musiałem się prosić na czacie nie mówiąc że jeśli próbowało się wyrejestrować z turnieju głównego to owszem wyrejestrowało a kasy nie dopisało ani żadnych T$. Co niedziela na tym wspaniałym oprogramowaniu były masowe disconnecty bo turniej weekendowy w którym gra ok.1000 graczy przerastał możliwości softu. Raz nawet tak prawie wygrałem dzięki temu że na 40left wszystkich wywaliło. Jeszcze wspomnieć można o ich złodziejskim kursie w przewalutowaniach co na forum 2+2 można dokładnie przeczytać jak robią wała z grających bo z każdego 1000$ wypłacanego w funtach czy euro zabierają 22e lub funty fee. Nie mówiąc jak wypłacasz w dolarach na dolarowy Neteller a oni ci z $ konwertują na euro a potem wpłacają na Neteller.
Po ostatnich aferach kiedy ich pro okazał się scammerem i grał na kilku kontach naraz powinni zamknąć na trzy spusty tego pseudopokera. Jedyny plus to że grają tam debile z kasyna bo pod względem oprogramowania, turniejów, zwrotu prowizji, bonusów to dno i kilo mułu. No i przestrzegam przed braniem tych bonusów instant bo będziecie do usranej śmierci je wyrabiać bez możliwości jakiejkolwiek wypłaty. Taki haczyk na tępych to jest o czym sam się przekonałem widocznie też tępy jestem.

+1 masz rację :pokerface:

maniek19801

rozmawiałem z gościem na nl10 który grał powyżej 8 stolików napisał że gra z [Treść wyedytowana] i do 20 stolików można grać

//Reklamowanie pokerroomów spoza oferty PokerStrategy.com jest zabronione - imgoingtomirage

Napisane przez maniek19801
rozmawiałem z gościem na nl10 który grał powyżej 8 stolików napisał że gra z [Treść wyedytowana] i do 20 stolików można grać

No to macie swoja odpowiedz ;) Multitablerom nie pozostaje nic tylko przenosiny na [Treść wyedytowana] :D

//Reklamowanie pokerroomów spoza oferty PokerStrategy.com jest zabronione - imgoingtomirage

wystarczylo zapytac goscia